Piłka nożna

No, poki co kibice barcelony pochowali sie w ziemniakach wiec nie ma z kim sie ponapinac. Ale nie dziwie im sie, pewnie sie pale ze wstydu po DWOCH NIEPODYKTOWANYCH KARNYCH

no mecz mega chujowy swoja droga, ale te karne by mi 'umilily' troche widowisko. :)

Gaara kurwa, GDZIE KARNE!

Palić się ze wstydu to mogą co najwyżej sędziowie, że tego nie zagwizdali. Wiadomo, że Bayern jest faworytem tego starcia i nie jest to wielkie zaskoczenie, że Barca przegrywa. Mam nadzieję, że nie więcej niż jedną bramką.

Apollo, oni i tak są chyba najlepsi z enki. :D Jak się nazywają to nie wiem, ale poszperaj na stronach ncplus to znajdziesz, jak jesteś ciekaw. W sierpniu redakcja sportowa C+ i n się połączą i będzie jedna redakcja, więc da radę przeżyć wtedy.

Niby tak, ale ta ich interpretacji ręki (bodajże Pedro) mnie powaliła: "ręka była, ale gdzie tam karny". I chvj, że piłka walnęła w dłoń, z pół metra od twarzy, na dodatek spadła mu potem wprost pod nogi.

ja pierdole, jaki barkowy nokaut na Albie, hhahaha! :DDD

MIA SAN MIA, DZISIAJ WSZYSCY JESTESMY BAWARCZYKAMI!

Był chyba faul, nie zmienia to faktu,że Bawarczycy w takiej formie to połykają każdego. Nawet InCR7dible potrafiliby zablokować.

sedzia z ekstraklasy. 2 karne nie odgwizdane i 2 bramki nieprawidlowe. nie zmienia to faktu, ze bayern nas zjadl

strzal bartry oddaje wszystko..

Neuer; Lahm (c), Boateng, Tymoshchuk, Contento; Schweinsteiger, Kroos; Robben, T Muller, Ribóry final LM

1 Neuer 21 Lahm 17 Boateng Dante Alaba Martinez Schweinsteiger Robben Muller Ribery Gomezsklad z Barca

duzo sie sklady roznia ? dla mnie nie i chyba Ciebie pojebalo

Tymoshchuk i Contento ,Kros jak bylby zdrowy to by gral na 100%

widzisz jak oni graja? widzisz jaka Dante robi roznice? widzisz jak Alaba > Contento*1000? widzisz forme Mandzukicia w lidze? widzisz forme Mullera w tym sezonie? widzisz jak Martinez gra w odroznieniu od Ukrainca?

nie, nie pojebalo mnie i to nie jest kompletnie ta sama druzyna. bo same sklady przeciez graja = nie ma o czym rozmawiac. :)

4-0, kaaaaaaaaaaaaaaaaaaara kurwa przepiekna!!!

Ale graja na zupelnie innym poziomie :)

Bayern akurat teraz jest w gazie, co mnie nie cieszy bo pokonali moj Juventus. ALe jak patrze ze Barca przytula 4 - 0 to nie wstyd ze odpadlismy z Bawarczykami.

mocno zaskoczony jestem liczyłem na 2-1 dla Bayernu ale to co dziś zrobili bardzo cieszy, oby zdobyli w końcu finał, bo nie mogę hiszpanów oglądać

Back