Piłka nożna

tumblr_m9lpg700VR1qh44nuo1_500.jpg

Rusz dupe i poszukaj sobie sam, na każdej stronie fanów Barcelony łącznie z tą oficjalną jest ból dupy o Bayern :)

Tar: To nie ja powiedziałem, ale fakt - na ostatnie 4 mecze - porażka, 2 remisy ze średniakiem i 1 wygrana to faktycznie dobrze rokujące wyniki :D Cieszcie sie ze Celitic nie gra w 1/2 bo tez Barca by dostała :D

Bayern jest taki zajebisty, że jak Barcelona wyłaczy im skrzydła to bym nie był taki pewny awansu Bayernu. Wystarczy podwoić krycie przy Robbenie i Riberym. W środku pola to Barca będzie prowadziła grę więc zobaczymy kto wejdzie do finału.

Kurcze nie wiedziałem, że Lizarazu był mistrzem Europy w BJJ. Co prawda niebieskich pasów ale jednak spore osiągnięcie

Lizarazu-et-Arona.jpg

No nie byłbym tego taki pewny.

Bayern ma może i większy potencjał w ofensywie niż Real i FCB.Mówisz że wystarczy podwoić krycie przy R & R, ale równie dobrze bawarczycy mogą pokryć Xaviego i Messiego a Ci wtedy też nie pograją tego co chcą.Osobiście liczyłem na Barcę dla Realu bo byłby to teoretycznie łatwiejszy rywal ale nie ma biedy zwłaszcza że drugi mecz u siebie.

Wreszcie jakieś spore wyzwanie dla Katalończyków i brak farcika w losowaniu. Oba mecze będą zależne od formy dnia i nie ma co się oszukiwać, bo i Real i FCB mogą odpaść.

Farcika w losowaniu? Milan i PSG rzeczywiście to słabe kluby.

Która to oficjalna strona Barcelony, że tam niby teraz taki mega płacz i ból dupy?

Dortmund już pokazał, że potrafi grać z Realem i liczę na powtórke z rozrywki.

Choć ja bym się nie zdziwił jakby sędziowie ostro pomogli i FCB i Realowi...

Nie oszukujmy się ale od baaardzo dawna włodarze wyczekują na taki finał marzeń i głupi spalony czy czerwona kartka może wypaczyć obraz któregoś ze spotkań.

Faza pucharowa:

BVB 2W - 2R - 0P
BM 3W - 0R - 1P
FCB 1W - 2R - 1P
RM 2W - 1R - 1P

To wskazuje na finał BVB - Bayern biorąc pod uwagę to, że Real przegrał i zremisował z BVB, a Bayern tylko raz przegrał z Barceloną do tej pory. Drugie dno jest takie, że Real wyeliminował ManU i Galatę, a BVB Szachtar i Malagę czyli kopciuchy, Bayern wyrzucił z LM Arsenal i Juve czyli wielkie firmy. Barca to śmiech - 1 wygrana na 4 mecze, u siebie zjedli Milan po wcześniejszej przegranej 2:0 i męczyli się z PSG awansując dzięki zwycięskim remisom.

W teorii awans Bayernu jest pewny bo wygrali 3 na 4 mecze, a Barca 1 na 4. Kluczem będzie nie przegrać na Camp Nou. Barca musi chuchać i dmuchać na Lessiego bo bez niego nie istnieje.

Real wystarczy, że zagra swoje i nie zlekceważy BVB jak w fazie grupowej. Nikt chyba nie myśli, że porażka z Galatasaray w Stambule po deklasacji i 3:0 daje jakiś obraz...raczej go zamazuje. Przebłysk Drogby i Snajidera to tylko przebłysk. Real to nie Malaga która straciła awans w ciągu kilku ostatnich sekund meczu.

Więc realnie widzę to tak: Real vs Bayern choć na Gran Derbi się nie obrażę bo będzie łatwiej:D

Samo losowanie Mnie cieszy bo tak czy siak będę miał komu kibicować w finale.

Magik to placek, szkoda z nim dyskutować. Widać kibic Realu, a najwięcej przegląda strony Barcelony. Chyba potajemnie kocha klub z Katalonii :)

Dokladnie hahahahhaha. Jestescie pojebani na maxa ;d;d;d; Spinacie Piczki jak nie wiem CO.

OBY FINAŁ BORUSSIA VS. BAYERN - MARZENIE. Niech ''kibice'' Realu i Barcy płaczą. Bo jak bd finał BAR VS. REA bedzie ehh. . . albo jedna z nich w finale.

Pamietam jak w 2011 mowilem ze Barca co 2 lata bd wygrywac Lige Mistrzow. Oby nie.

Mi to jeden chuj kto awansuje z z dwójki Barca/Bayern, choć w sumie wolałbym Barcelonę, bo wyglądają mi na łatwiejszego rywala dla Królewskich. Ale niech wpierw Real ogra BvB co nie będzie takie łatwe jak wieszczycie.

Hubi graty
smile.gif

Za co mi tu gratulować, ja tylko poradziłem jakie kulki ma wyciągać:-)

beka z was w chuj, kurwa teorie, ze ja pierdole, prorocy buahhahaha

Pewnie napisałbyś coś jeszcze, ale nie znasz więcej przekleństw :-) Podrzuce Ci kilka żebyś mógł mi odpowiedzieć: pizda, jebać, gówno. Nie dziękuj :-)

jak zawsze wylosowali inaczej niż marzyłem... trudno.

jest szansa na niemiecki finał na zangielskiej ziemii... :-)

a tak całkiem poważnie, to swietne losowanie dla realu i borussii.

real dostał teoretycznie najsłabszego z czwórki, dortmund może być napędzony faktem możliwości wygrania tego dwumeczu, co zresztą miało miejsce w grupie, poza tym nie mają nic do stracenia, a przed początkiem rozgrywek każdy kibic dortmundu wziąłby półfinał w ciemno...

zestawienie ze wskazaniem na real, jednak niespodzianka byłaby wskazana, bo tej pierwszej ekipy nie trawię bardziej od tej drugiej...

w drugiej części drabinki widzę przyszłego zdobywcę trofeum.

ciężko mi jednak powiedzieć kto to będzie, na pewno lepszy w dwumeczu...:-)

bayern gra porywający sezon i należy mu się to co uciekło mu z rąk rok temu., natomiast po drugiej stronie gra najbardziej utytułowana drużyna w XXI wieku, a tego faktu lekceważyć nie można...

może być różnie w tych meczach, bayern umie grać na wyjazdach...

dla mnie klasyczne 50/50...

Już 4:0, mają rozmach skurwysyny.

Ceny biletów na mecze Realu Madryt z Borussią:

W Dortmundzie: 45-170 euro. W Madrycie: 70-325 euro.

Ceny biletów na mecze Bayernu z Barceloną: W Monachium: 40-150 euro. W Barcelonie: 91-359 euro.

Widac w których krajach jest kryzys :-)

1:0 dla Legii... poprawka 2:0 dla Legii i pierwsza bramka oczywiście znowu dzięki sędziemu tylko zdobyta. Co to się kurwa dzieje, ostatnio. Co kolejkę czy to w LM czy w jakiejkolwiek lidze jakieś grube przypały.

Back