Piłka nożna

wrocil, sam pisal, ze wraca do domu. nie wiem czy pojechal tam sie odbudowac, rozjebaly mnie komentarze typu 'za rok do City za 50mln'. :-)

jesli kontuzje by go omijaly to mial potencjal na mega zawodnika. jeszcze jest mlody wiec moze cos z niego bedzie?

no tak, zapomnialem, przeciez to numer 1 na swiecie. Pato dobrze wybral. :-)

szkoda, ze liga troche kuleje, ale moze ponapierdala troche trickow jak Neymar, chociaz w sieci zaistnieje. no i troche plotek transferowych sie nasluchamy.

Milan zrobił najgorszy biznes na świecie z Pato.

Jeszcze rok temu płacili za niego grube miliony, a teraz (może od tamtego czasu rozegrał jakieś 4 mecze) odszedł za mniejsze miliony.

No ale tak to już jest z kontuzjogennymi graczami.

zarobil na siebie na pewno, akurat bardzo duzo szumu bylo wokol niego, koszulki etc, klub na pewno nie moze marudzic. zreszta zieciu Berlusconiego wiec wyjebane. :-)

Haha i Adan cudowny podobno w lepszej formie, wlasnie wylecial. :D
Niech Mourniho wypierdala z Realu juz.

Edit: Iker sobie na luzie rece tejpuje. :D

Brawo Mou! Było wpuszczać buca jebanego, przecież w Klasie B mamy lepszego bramkarza od tego Adana.

EDIT: A teraz Iker się baw w Adana, brawo!

raphaelius chyba nie slyszales o genialnym transferze FC Barcelony. Kupili Chygrynskiy z Shahktara by po sezonie sprzedac go spowrotem za 10 mln mniej niz kupili.

Doigrał się Mourinho, w oczach kibiców już zbyt wiele stracił, jak teraz stracą punkty przez to, że nie wystawił Ikera w "11" to raczej zbyt długo w Realu nie posiedzi.

idioci.png

serio tak napisali? haha, a United to przeciez sredniak z angielskiej. ich postawa strasznie wkurwiajaca, do tego te 'argumenty'.

Jutro o 19 na eurosporcie transmisja z gali przyznania m.in Złotej piłki

Nominowana trojka : Messi , Iniesta , Cristiano Ronaldo

dla mnie w tej 3 powinien byc Ibra za Inieste ale coz...

Iniesta został doceniony w szczególności za ME w których wypadł bardzo dobrze. Nie zgodzę się, że powinien być Ibra zamiast niego.

to tylko bramki decyduja? a ja myslalem, ze trofea tez cos maja, jakies rozgrywki miedzynarodowe czy cos? :)

Back