Piłka nożna

HTegzWUW8AA20on

Homelander wyjebany z wyjściowego składu? :penn:

Kowal mógł wieczorem przed meczem łyknąć pół litra a i tak byłby lepszy niż 90% obecnej kadry.
To chyba z Sypniewskim Ci się pomyliło, Kowalczyk jeden z większych farmazonów i hipokrytów polskiej piłki co zarzuca innym handel meczami samemu będąc aktywnym uczestnikiem niedzieli cudów :śmiech:

Co kadry i powołań to dla mnie dość znaczące były słowa w trakcie meczu U-21 o tym że młodzieżówka ma szanse awansować na Olimpiadę. Jak dla mnie cała ekipa młodzieżowa ma świadomość tego że mają szansę na grę na tym turnieju i ugranie tam czegoś znaczącego, może znowu finał jak w 1992 tym razem wracamy ze złotym medalem? A co do kadry seniorskiej to wczoraj oglądałem urywek "Wysokiego pressingu" i rozpierdoliły mnie słowa Szpakowskiego coś w stylu że my (dziennikarze) widzimy zawodnika 15 minut a Urban ma ich na co dzień i widzi w jakiej dyspozycji jest zawodnik i stąd takie a nie inne decyzje co do powołań oraz ustalaniu składu. No to stwierdziłem że szkoda mojego cennego czasu na słuchanie ich wynużeń bo tyle to na każdym forum klubowym można wyczytać a nawet więcej z uwagi na to że tam są jednostki które potrafią być na prawdę blisko klubu i zawodników i wiedzą o wiele więcej.

Back