Patrosixxx
Vale Tudo Open
Ja pierdole Mońka nawet trawy nie powąchał, a zagrałby o wiele lepiej niż Kiwior i Bednarek ale będą gościa czarnoskórego ściągać DRAMAT KURWA. Młodzieżówka wymiata ale lepiej ściągać kogoś... Masakra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Polska myśl szkoleniowa.Ja pierdole Mońka nawet trawy nie powąchał, a zagrałby o wiele lepiej niż Kiwior i Bednarek ale będą gościa czarnoskórego ściągać DRAMAT KURWA. Młodzieżówka wymiata ale lepiej ściągać kogoś... Masakra
Niby ten gość jest napastnikiem ale nie można poszukać napastnika u nas?Polska myśl szkoleniowa.
Można, ale to jest trend zachodniej Europy, Polska nie może zostawać w tyle, więc miejsce w reprezentacji też się znajdzie dla bambusa i to, że nikt go nie chce prócz nas, o czymś świadczy.Niby ten gość jest napastnikiem ale nie można poszukać napastnika u nas?

Mazurek u Urbana dostanie szansę, ale za 2 lataOglądam U-21 Polaka ze Szwecją tym chłopakom się chce i to widać, Szwecja z połowy nie może wyjść praktycznie, naprawdę dobrze to wygląda.
Mazurek piękną bramka

Nie jestem przekonany. Kiwior i Bednarek grają piach, a Mońka dalej nawet trawy nie powąchał.Mazurek u Urbana dostanie szansę, ale za 2 lata![]()

Nie oglądam tego sportu. Sram na tę reprezentację pizd w krótkich spodenkach, ale Kowala w gazie odpalam zawsze.
To chyba z Sypniewskim Ci się pomyliło, Kowalczyk jeden z większych farmazonów i hipokrytów polskiej piłki co zarzuca innym handel meczami samemu będąc aktywnym uczestnikiem niedzieli cudówKowal mógł wieczorem przed meczem łyknąć pół litra a i tak byłby lepszy niż 90% obecnej kadry.