JosueEstebanez
UFC Flyweight
Przynajmniej mój klub nie musiał się posiłkować krajowymi władzami w czasach komuny i pzpr by budować swoje legendy i podkradać zawodników innym drużynom, a te teksty o obierkach i w temacie o Karolu to dużo mówią o Tobie i wyglada, że jesteś takim dorosłym gimbusem których zresztą w Wawie pełno.Chłopie, fakty są takie, że kibicujesz klubowi z obierkami w herbie, który kompromitował się w każdej pucharowej próbie, a jego historycznym sukcesem jest 5 miejsce w Pucharze Intertoto. Wrzuciłem Ci niewydrukowaną tabelę, jest do sprawdzenia z kilku sezonów wstecz, przytoczyłem Ci fakty z historii. Jesteś książkowym ignorantem, a teraz mi będziesz pierdolił, że coś tam było. Zawodnikom zdejmowaliście koszulki pod sektorem po meczu z Widzewem, żeby kogoś rozliczać z przyśpiewki "a jak spadniemy to was wszystkim zajebiemy". Wracaj kurwa oglądać tę smutną Hiroszimę zza szyby.
Zrozum, że mnie tam chuj obchodzą puchary i jestem z ŁKSem w 5 lidze jak i w ekstraklasie co u was niekoniecznie ma miejsce bo wystarczył jeden gorszy sezon i też tam sporo miejsc wolnych na trybunach się pojawiło.
Dobra kończę na dzisiaj elo megalomanie