Piłka nożna

Chłopie, fakty są takie, że kibicujesz klubowi z obierkami w herbie, który kompromitował się w każdej pucharowej próbie, a jego historycznym sukcesem jest 5 miejsce w Pucharze Intertoto. Wrzuciłem Ci niewydrukowaną tabelę, jest do sprawdzenia z kilku sezonów wstecz, przytoczyłem Ci fakty z historii. Jesteś książkowym ignorantem, a teraz mi będziesz pierdolił, że coś tam było. Zawodnikom zdejmowaliście koszulki pod sektorem po meczu z Widzewem, żeby kogoś rozliczać z przyśpiewki "a jak spadniemy to was wszystkim zajebiemy". Wracaj kurwa oglądać tę smutną Hiroszimę zza szyby.
Przynajmniej mój klub nie musiał się posiłkować krajowymi władzami w czasach komuny i pzpr by budować swoje legendy i podkradać zawodników innym drużynom, a te teksty o obierkach i w temacie o Karolu to dużo mówią o Tobie i wyglada, że jesteś takim dorosłym gimbusem których zresztą w Wawie pełno.
Zrozum, że mnie tam chuj obchodzą puchary i jestem z ŁKSem w 5 lidze jak i w ekstraklasie co u was niekoniecznie ma miejsce bo wystarczył jeden gorszy sezon i też tam sporo miejsc wolnych na trybunach się pojawiło.
Dobra kończę na dzisiaj elo megalomanie

Przynajmniej mój klub nie musiał się posiłkować krajowymi władzami w czasach komuny i pzpr by budować swoje legendy i podkradać zawodników innym drużynom, a te teksty o obierkach i w temacie o Karolu to dużo mówią o Tobie i wyglada, że jesteś takim dorosłym gimbusem których zresztą w Wawie pełno.
Zrozum, że mnie tam chuj obchodzą puchary i jestem z ŁKSem w 5 lidze jak i w ekstraklasie co u was niekoniecznie ma miejsce bo wystarczył jeden gorszy sezon i też tam sporo miejsc wolnych na trybunach się pojawiło.
Dobra kończę na dzisiaj elo megalomanie
Posiłkował się pieniędzmi z przemysłu włókienniczego. Zawodników nie zatrudniało się na zakładach, które płaciły im pensje? Że w Łodzi nie mieliście kopalni jak na Śląsku to już pretensje nie do mnie. Pan Lucjan Brychczy, które spędził tu praktycznie całe życie, siedział tu pod przymusem? Ani Okoński, ani Araszkiewicz nie zostali tu po służbie.

Dobra, możesz się chociaż tutaj nie klepać pod Wielkiego Karola? Wygląda na to, że jesteś dorosłym przygłupem, z zajebistym kompleksem, co usprawiedliwia niejako Twoje położenie geograficzne.

Was było średnio 7 tysięcy na meczu w tamtym sezonie: https://www.transfermarkt.pl/betclic-1-liga/besucherzahlen/wettbewerb/PL2/plus/?saison_id=2025
To nawet nie jest połowa stadionu. I Ty mi będziesz coś pierdolił o tym, że było sporo wolnych miejsc na Łazienkowskiej z 2 frekwencją w Ekstraklasie po Lechu w 2025/26? :DC:

Posiłkował się pieniędzmi z przemysłu włókienniczego. Zawodników nie zatrudniało się na zakładach, które płaciły im pensje? Że w Łodzi nie mieliście kopalni jak na Śląsku to już pretensje nie do mnie. Pan Lucjan Brychczy, które spędził tu praktycznie całe życie, siedział tu pod przymusem? Ani Okoński, ani Araszkiewicz nie zostali tu po służbie.

Dobra, możesz się chociaż tutaj nie klepać pod Wielkiego Karola? Wygląda na to, że jesteś dorosłym przygłupem, z zajebistym kompleksem, co usprawiedliwia niejako Twoje położenie geograficzne.

Was było średnio 7 tysięcy na meczu w tamtym sezonie: https://www.transfermarkt.pl/betclic-1-liga/besucherzahlen/wettbewerb/PL2/plus/?saison_id=2025
To nawet nie jest połowa stadionu. I Ty mi będziesz coś pierdolił o tym, że było sporo wolnych miejsc na Łazienkowskiej z 2 frekwencją w Ekstraklasie po Lechu w 2025/26?
Pan Lucjan Brychczy był pod przymusem wcielony do Legii tak jak i reszta waszych legend to nie wiem na chuj tutaj przywołujesz ciągle jego temat skoro to typowy przykład gdzie zyskaliscie legendę poprzez przymusowe wcielenie do wojska?
I nie przywołuj tematu frekwencji bo jesteście memem i kibicami sukcesu skoro wystarczyło kilka porażek by pojawily sie miejsca wolne na stadionie w stolicy gdzie jest jeden klub i poziom życia wyższy niż w Łodzi gdzie każdego stać na bilet, przecież po tym co pokazaliście w tamtym roku to spokojnie można zakładać ze jakbyście mieli startowac od 5 ligi to więcej niz 10k by was nie chodziło, a mówimy o Warszawie gdzie jest praktycznie jeden klub, a Ty łbie porównujesz to do Łodzi gdzie jest jeszcze Widzew z masą kibiców:śmiech:
Szpagaty to twoja specjalność widzę i na przypomnienie waszych kompromitacji w Europie przyrównujesz Legię z największym budżetem w Pl do ŁKSu gdy startowaliśmy od 4 ligi :pociesznymirek:

Pan Lucjan Brychczy był pod przymusem wcielony do Legii tak jak i reszta waszych legend to nie wiem na chuj tutaj przywołujesz ciągle jego temat skoro to typowy przykład gdzie zyskaliscie legendę poprzez przymusowe wcielenie do wojska?
I nie przywołuj tematu frekwencji bo jesteście memem i kibicami sukcesu skoro wystarczyło kilka porażek by pojawily sie miejsca wolne na stadionie w stolicy gdzie jest jeden klub i poziom życia wyższy niż w Łodzi gdzie każdego stać na bilet, przecież po tym co pokazaliście w tamtym roku to spokojnie można zakładać ze jakbyście mieli startowac od 5 ligi to więcej niz 10k by was nie chodziło, a mówimy o Warszawie gdzie jest praktycznie jeden klub, a Ty łbie porównujesz to do Łodzi gdzie jest jeszcze Widzew z masą kibiców:śmiech:
Szpagaty to twoja specjalność widzę i na przypomnienie waszych kompromitacji w Europie przyrównujesz Legię z największym budżetem w Pl do ŁKSu gdy startowaliśmy od 4 ligi :pociesznymirek:
Już Ci przygłupie pisałem na przykładach Araszkiewicza, Okońskiego, mógłbym podać przykład Banasia, którzy legendami nie zostali. Dociera w ogóle cokolwiek do Twojego zakutego łba? Nawet się nie zająkniesz z faktu, że zdejmowaliście swoim piłkarzom koszulki, że mieliście profity z branży włókienniczej, bo tak to kiedyś wyglądało, że macie chujową w skali stadionu frekwencję etc, czyli wszystko to, co zarzucasz nam, Ty skończony hipokryto. A jak Cię z tego punktuje, tak jak z występów w pucharach, to dupa cicho i odwracasz kota ogonem, bo 5 liga, bo PRL, bo jeden klub w mieście itd. itp. Jesteś kurwa żałosnym gnomem, który potrafi tylko szczekać na jedną mantrę. Zero polemiki i będziesz mi zasrańcu cisnął od szpagatów, kiedy od kilku stron się gimnastykujesz, jak możesz, żeby przerzucić dyskusję z dala od niewygodnych tematów. Druga frekwencja w lidze, pełne sektory na wyjazdach, topy w środowisku jeśli chodzi o oprawy, a ten pierdoli, że jesteśmy memem, że prawie spadliśmy i że się wypierdoliliśmy na jakimś Szeryfie Tiraspol 10 lat temu, więc lepiej, żeby taki GKS obskoczył wpierdol od żydów, bo ci chociaż powalczą i nas nie skompromitują. Chuj w to, że rok i 4 miesiące temu graliśmy z Chelsea w 1/8 LKE, że sezon wcześniej potrafiliśmy ograć Aston Villę, Alkmar... jeden chujowy sezon i już "byliśmy zesrani", bo I liga.

A ja zakładam, że jesteś mitomanem i ignorantem, które prognozy o 5 lidze są gównowarte. Dwa pokolenia i przy Dobrzyckim to was chłopie nie ma, także za moment zamiast teoretyzować i prowadzić tę jałową dyskusję, będziesz miał okazję sprawdzić się w 4 albo 5 lidze. Jak jest Widzew z masą kibiców to po jaki chuj wam stadion na 18 koła? Coś większego jak zajezdnia Rakowa Częstochowa to byłby dla was maks. Na dłuższą metę żaden dłuższy pobyt w Ekstraklasie się nie zapowiada.

Racja, ale przy piwku można się pośmiać z megalomanii Warszawiaków i przerostu treści nad formą :jarolaugh:
Przy piwku. To wiele tłumaczy, bo już się bałem, że takie bzdety wypisujesz na trzeźwo, a tak browarek z pianą na dwa palce dodał animuszu i hejterek nabrał odwagi. Z tego co pisałeś to miałeś kończyć, a już godzinę siedzisz spocony i w kółko klepiesz to samo. :bayan:

Back