Pan Lucjan Brychczy był pod przymusem wcielony do Legii tak jak i reszta waszych legend to nie wiem na chuj tutaj przywołujesz ciągle jego temat skoro to typowy przykład gdzie zyskaliscie legendę poprzez przymusowe wcielenie do wojska?
I nie przywołuj tematu frekwencji bo jesteście memem i kibicami sukcesu skoro wystarczyło kilka porażek by pojawily sie miejsca wolne na stadionie w stolicy gdzie jest jeden klub i poziom życia wyższy niż w Łodzi gdzie każdego stać na bilet, przecież po tym co pokazaliście w tamtym roku to spokojnie można zakładać ze jakbyście mieli startowac od 5 ligi to więcej niz 10k by was nie chodziło, a mówimy o Warszawie gdzie jest praktycznie jeden klub, a Ty łbie porównujesz to do Łodzi gdzie jest jeszcze Widzew z masą kibiców

Szpagaty to twoja specjalność widzę i na przypomnienie waszych kompromitacji w Europie przyrównujesz Legię z największym budżetem w Pl do ŁKSu gdy startowaliśmy od 4 ligi
Już Ci przygłupie pisałem na przykładach Araszkiewicza, Okońskiego, mógłbym podać przykład Banasia, którzy legendami nie zostali. Dociera w ogóle cokolwiek do Twojego zakutego łba? Nawet się nie zająkniesz z faktu, że zdejmowaliście swoim piłkarzom koszulki, że mieliście profity z branży włókienniczej, bo tak to kiedyś wyglądało, że macie chujową w skali stadionu frekwencję etc, czyli wszystko to, co zarzucasz nam, Ty skończony hipokryto. A jak Cię z tego punktuje, tak jak z występów w pucharach, to dupa cicho i odwracasz kota ogonem, bo 5 liga, bo PRL, bo jeden klub w mieście itd. itp. Jesteś kurwa żałosnym gnomem, który potrafi tylko szczekać na jedną mantrę. Zero polemiki i będziesz mi zasrańcu cisnął od szpagatów, kiedy od kilku stron się gimnastykujesz, jak możesz, żeby przerzucić dyskusję z dala od niewygodnych tematów. Druga frekwencja w lidze, pełne sektory na wyjazdach, topy w środowisku jeśli chodzi o oprawy, a ten pierdoli, że jesteśmy memem, że prawie spadliśmy i że się wypierdoliliśmy na jakimś Szeryfie Tiraspol 10 lat temu, więc lepiej, żeby taki GKS obskoczył wpierdol od żydów, bo ci chociaż powalczą i nas nie skompromitują. Chuj w to, że rok i 4 miesiące temu graliśmy z Chelsea w 1/8 LKE, że sezon wcześniej potrafiliśmy ograć Aston Villę, Alkmar... jeden chujowy sezon i już "byliśmy zesrani", bo I liga.
A ja zakładam, że jesteś mitomanem i ignorantem, które prognozy o 5 lidze są gównowarte. Dwa pokolenia i przy Dobrzyckim to was chłopie nie ma, także za moment zamiast teoretyzować i prowadzić tę jałową dyskusję, będziesz miał okazję sprawdzić się w 4 albo 5 lidze. Jak jest Widzew z masą kibiców to po jaki chuj wam stadion na 18 koła? Coś większego jak zajezdnia Rakowa Częstochowa to byłby dla was maks. Na dłuższą metę żaden dłuższy pobyt w Ekstraklasie się nie zapowiada.