Piłka nożna

Zapowiada się że będziemy mieli 2 drużyny w lidze Europy i 0 drużyn w lidze konferencji bo nie wydaje mi się żeby Raków przeszedł Hajduka, więc kurwa w tym sezonie skończy się nabijanie punktów do rankingu.

Zapowiada się że będziemy mieli 2 drużyny w lidze Europy i 0 drużyn w lidze konferencji bo nie wydaje mi się żeby Raków przeszedł Hajduka, więc kurwa w tym sezonie skończy się nabijanie punktów do rankingu.
Górnik ogra leszczy z księstwa. Balogun?
Kto to kurwa Balogun. Camara? To jakiś żart :roberteyeblinking:

Górnik ogra leszczy z księstwa. Balogun?
Kto to kurwa Balogun. Camara? To jakiś żart :roberteyeblinking:
Nie no może być jakaś niespodzianka w dwóch pozostałych meczach, ale dla rankingu trochę lipa że będziemy mieli dwie drużyny w Europie i żadnej w konferencji, punkty nie wpadną tak jak wpadały w poprzednich sezonach.

ten Hajduk to wcale taki mocny nie jest, jak i Raków :fjedzia: takie 50 na 50 bym powiedział, ze szwedami się udało to może i tu się udać,

Nie no może być jakaś niespodzianka w dwóch pozostałych meczach, ale dla rankingu trochę lipa że będziemy mieli dwie drużyny w Europie i żadnej w konferencji, punkty nie wpadną tak jak wpadały w poprzednich sezonach.
Zajebiste podejście :beczka:

Niech się wszyscy spierdolą do LKE żeby ciułać punkty w meczach z rybakami i pasterzami.

Potem w końcu mistrz dostanie bezpośredni awans do LM i stanie się pośmiewiskiem, bo zamiast amatorów trzeba będzie grać z realem, Milanem czy innym porto.

Niech się ogrywają z mocniejszymi, jeśli nie będą punktować w LE to znaczy, że za wysoki progi i kolejna próba za rok

Zajebiste podejście :beczka:

Niech się wszyscy spierdolą do LKE żeby ciułać punkty w meczach z rybakami i pasterzami.

Potem w końcu mistrz dostanie bezpośredni awans do LM i stanie się pośmiewiskiem, bo zamiast amatorów trzeba będzie grać z realem, Milanem czy innym porto.

Niech się ogrywają z mocniejszymi, jeśli nie będą punktować w LE to znaczy, że za wysoki progi i kolejna próba za rok
Nie no fajnie, medal ma dwie strony, będziemy mieli mecze z lepszymi rywalami do oglądania i mam nadzieję że nie będą się na siebie Polskie drużyny nakładać.

Gadanie głupot, bo im nie wyszedł ten dwumecz z Aarhus. Ten dwumecz nie zmienia tego, że Lech ma konkretną pake i dziś grają zajebiście. Przypominam, że Thun z eliminacji do LM odpadli z Dinamo Zagrzeb po dogrywce.
Nie no, nie róbmy sobie żartów. Teraz to chyba tylko jakaś katastrofa musiałaby powstrzymać Lecha przed awansem
Perspektywa po rewanżu:

Mecze Realu i Atletico w dodatkowo płatnych kanał, w momencie gdy na pozostałych Canal+ będzie serwował powtórki. Tak się doi frajerow :burnit:

View attachment 156810

Chyba jakieś pismo zbiorowe do UOKiK trzeba będzie uskutecznić, to wrócą po rozum do głowy tak jak Polsat z niepokazywaniem walk Ruskich w UFC.

Przypominam, ostatni dzwonek żeby dołączyć do ligi cohones w Fantasy Premier League:

blcjvk

Back