D
Deleted member 21797
Guest
Urbański w Górniku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Premier League rządzi się innymi prawami bo to fizyczna liga i nie każdy się tam sprawdzi z zagranicy, ale w drugą strone jak ktoś ograny w Anglii idzie do Hiszpanii czy Włoch to z góry można założyć, że da radę i stąd te ceny za ogranych w Anglii grajków. Tchouameni ma tą historię z Fede i kontrakt też niezadługi z Realem to więcej niż 90mln nie będą wołać za niego.Przy tych cenach to Real musiałby być popierdolony żeby oddać Tchouameniego za 80mln. Jak za niesprawdzone ogórki po tyle płacą co napisałeś, to nie ma opcji aby go oddawać poniżej 120mln euro.

Dlaczego te Como zgadza się na tak chujowe warunki jak w zasadzie mają wszystkie karty w swoich rękach? Wyjaśni mi ktoś czemu oni dają się tak dymać, że wykupią chłopa i znów wpiszą jakąś śmieszną klauzule odkupu? Skoro go wykupują to niech sobie wpiszą klauzulę 160m i tyle, a nie robią jakieś kurwa promocje dla realu.
Ale zawodnik nie jest niewolnikiem.No właśnie nie mają żadnych kart w swoich rękach. Real może go odkupić za 10mln i chuja mają do gadania, ale uznali że zrobią miły gest i dadzą pierwszeństwo Como, bo sam zawodnik tam chciał grać. W zamian za pierwszeństwo dopisali sobie tę klauzulę :)

Lewy podpisze z Chicago
![]()

Akurat odpadnięcie Holandii niespecjalnie mnie dziwi, patrząc na dobry obecnie poziom Maroka. Przegrana Niemiec z Paragwajem to w sumie bekaŻe Szwaby i Holendrzy odpadną w 1/16 to się nie spodziewałem![]()

Ale Holandia też nieźle sobie radziła na tych mistrzostwachAkurat odpadnięcie Holandii niespecjalnie mnie dziwi, patrząc na dobry obecnie poziom Maroka. Przegrana Niemiec z Paragwajem to w sumie beka![]()

Od Tottenhamu, który ledwo się w lidze utrzymał ;-)West Ham spadli, a i tak dostaną za Fernandesa 85mln £ od Tottenhamu![]()
piłkarz już bardzo dobry, a będzie jeszcze lepszy.West Ham spadli, a i tak dostaną za Fernandesa 85mln £ od Tottenhamu![]()
Maroko piłkarsko lepsze od Holandii, zwłaszcza pod wodzą Cumana.Że Szwaby i Holendrzy odpadną w 1/16 to się nie spodziewałem![]()
Yamalem Barcelona by spłaciła wszystkie długi.
![]()
Jest warty, dobry grajekNie znam sie wogóle na PL czy chociaż on jest warty połowe swojej ceny?
Nie znam sie wogóle na PL czy chociaż on jest warty połowe swojej ceny?
Jest warty, dobry grajek
Eksperci jak zwykle niezgodniNie jest

Pasuje profilowo pod city, ale przepłacony o jakieś 50 mln.Nie znam sie wogóle na PL czy chociaż on jest warty połowe swojej ceny?
Kolega pytał czy jest warty chociaż połowę swojej ceny no to spokojnie jest warty te 70-80 mln nawet 90 by było ok, ale te 130 czy tam ile to wiadomo, że przesadzone. Z Marinakisem nie ma łatwych negocjacji i chłop miał jeszcze ważny kontrakt przez parę lat to musieli przepłacić by go stamtąd wyciągnąćEksperci jak zwykle niezgodni![]()

Bayern pewnie za mniej niż 230-250 nie puści Francuza, ale by mieli pakę konkretną jeśli by doszło do skutku i Olise razem z Mapetem by biegali w drużynie, a widać że lubią ze sobą graćCo tu się odpierdala, Enzo chce do Realu, ponoć Real chce Enzo, chwilę później agent Fernandeza potwierdza że obie strony są zainteresowane, Real puszcza dementi i dorzuca, że nie tylko nie kontaktował się z Chelsea, ale nawet nie planuje, a w odpowiedzi na to Argentyńczyk się modli na twitterze
Jeżeli Real zrezygnował z tego transferu to chyba dlatego, że chcą mieć kasę na Olise. I oby tak było![]()
Bayern pewnie za mniej niż 230-250 nie puści Francuza, ale by mieli pakę konkretną jeśli by doszło do skutku i Olise razem z Mapetem by biegali w drużynie, a widać że lubią ze sobą grać