Tar-Ellendil
NoLife FC
Mam nadzieje, że Laporta ruszy po najlepszego strzelca obecnego mundialu, a nie tego buma Alvareza.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Raków - Valletta (Malta)Ale zajebiste losowanie, dla Górnika pod względem marketingowym ogólnie sportowym bo fajna Marka przyjedzie, wynik znaliśmy jeszcze przed losowaniem więc nikt nie liczył na jakiś awans a tak to będą mieli fajną przygodę.
No a Lech powinien sobie poradzić z tym Aarhaus a my będziemy mieli porównanie naszej ligi do duńskiej tak mniej więcej.
Fajnie.
Ciekawe jak reszta, Jaga Raków i Gks.
Ale musisz mieć smutne życieOho, widzę że Giler znów poprowadził reprezentację Turcji do zwycięstwa![]()

Guler guler guler guler guuulerrrAle musisz mieć smutne życie![]()
Spokojnie tam z tym śmigłem.Guler guler guler guler guuulerrr
Guler guler guler guler guler Guler guuuler
Ja nie mam nic do Ardy gulera, poprostu uważam że jego fanbaza powinna się leczyćSpokojnie tam z tym śmigłem.
View attachment 150280

Oby się udało![]()
No ta koszulka słaba akurat trzeba przyznać, ale nie wiem czy to jest ostateczny projekt czy tylko poglądowy wzór i myślę, że przy tak rozwiniętej firmie i ludziach którzy pracują dla niego to spokojnie by coś lepszego wymyślili. Ja tam trzymam kciuki, fajna historia by byłaNie no, przy całej sympatii do Tomka i tego jak rozwinął biznes zaczynając od sprzedawania szalików na starym stadionie, to ta koszulka wyglada tragicznie. Aczkolwiek jeśli mamy to podbić kontrakt z Adidasem to dobrze, bo to co szwaby odjebały z kolekcją dla drużyn mundialowych to mistrzostwo świata.
Natomiast jeśli chodzi o ŁKS, to zdecydowanie bym z Tomkiem pogadał, bo te stroje katalogowe już są nudne (choć tegoroczna domówka i ogólnie "River Plate" mi siada), ale tam jest chyba problem z R-Golem i nie za duże pole manewru, przynajmniej dopóki obowiązuje kontrakt.
Zmieniając temat - chuj mnie strzeli jak Grimaldo trafi gdzieś indziej. Wkurwia mnie też ta cała saga z Alvarezem, jak materace dalej obstawiają przy swoim to olać temat i iść po Oyarzabala albo murzyna znad Bosforu.

Ciekawe jak to Mou ogarnie. Arda, Jude, Bernardo, Fede, Tchou, Brahim i Cama walczą o 4 miejsca, a jeszcze ciągle tego Enzo grzeją to wtedy na 100% któryś musi odejść i to raczej nie kaliber Camy czy Brahima.Guler guler guler guler guuuler sialalaal sialalala sialalala lalala
Tak jak mówiłem do realu to wstawiasz Urbańskiego i on siła rzeczy też tam zrobi asysty i bramki jak ma 10 kozaków dookoła, na tych mistrzostwach idealnie wyszło ile taki guler bez kolegów z Realu jest warty. Turecki Messi
La La La la lalala lalalalalala
A MY RAZ, A MY DWA! A GULER NADAL CHUJA GRA! LALALA LALALA LALALALALALAL![]()
Tam jest z 5 zawodników do odstrzału a w tym ze dwie topowe gwiazdy, Jose ma jaja więc nikt mu n głowę wchodził nie będzie, już ściąga swoich żołnierzy, powinno być dobrze.Ciekawe jak to Mou ogarnie. Arda, Jude, Bernardo, Fede, Tchou, Brahim i Cama walczą o 4 miejsca, a jeszcze ciągle tego Enzo grzeją to wtedy na 100% któryś musi odejść i to raczej nie kaliber Camy czy Brahima.
Ważne żeby mapet został i jestem spokojny o kolejne trofeaCiekawe jak to Mou ogarnie. Arda, Jude, Bernardo, Fede, Tchou, Brahim i Cama walczą o 4 miejsca, a jeszcze ciągle tego Enzo grzeją to wtedy na 100% któryś musi odejść i to raczej nie kaliber Camy czy Brahima.

Arda, Jude i Fede też raczej nie odejdą, bo zbyt cenni. Zostałby wtedy Tchouameni, ale nie wiem czy jest sens go teraz spredawaćCiekawe jak to Mou ogarnie. Arda, Jude, Bernardo, Fede, Tchou, Brahim i Cama walczą o 4 miejsca, a jeszcze ciągle tego Enzo grzeją to wtedy na 100% któryś musi odejść i to raczej nie kaliber Camy czy Brahima.