Piłka nożna

Ale zajebiste losowanie, dla Górnika pod względem marketingowym ogólnie sportowym bo fajna Marka przyjedzie, wynik znaliśmy jeszcze przed losowaniem więc nikt nie liczył na jakiś awans a tak to będą mieli fajną przygodę.

No a Lech powinien sobie poradzić z tym Aarhaus a my będziemy mieli porównanie naszej ligi do duńskiej tak mniej więcej.

Fajnie.

Ciekawe jak reszta, Jaga Raków i Gks.
Raków - Valletta (Malta)
GKS - Przegrany z pary Hajduk vs Żylina

a Jagę losować będą za miesiąc

Nie to żebym skreślal Munoza, ale to chyba nie będzie kaliber który podniesie jakoś znacząco lfc. Jeśli to on ma tylko być to nie wygląda to oszałamiająco

Idą jednak cały czas po WKSa

EXCL: Liverpool inform RB Leipzig of willingness to pay package approaching €100m for Yan Diomande. #LFC firmly in driving seat at present but studying more options if needed as #RBLeipzig want to keep 19yo + #PSG remain strong contender.
@David_Ornstein

TVN 24 dziś zrobił newsa że jacht lewego przybył do Gdyni. :beczka:

1781944541244.jpeg

Chyba idzie najciekawszy sezon PL. Zawsze ktoś był trędowaty z czołówki ale teraz chyba Alonso zrobi dobre transfery. Arteta chyba wymieni paru paralityków / szkoda że boi się ruszyć jeszcze tego przeciętniaka Sake cały czas/ United się klaruje. W lfc może będzie Barcola i Diomande.

Ciekawe kiedy ruszy giełda w Chelsea bo tam jest w cholerę gruzu. Ale jestem pewny że będzie remont bo Alonso nie wszedłby w tego wraka bez wzmocnień.

To może być 1 sezon od lat gdzie nie będzie 2-3 tredowatych z czołówki.

Z ciekawosci wbiłem sobie na lfc.pl

po meczu Holandia vs Szwecja bo tam ładnie jest jechany Gakpo i isak.

A tam komentarz w moim stylu. Widzę że nie tylko ja nie wierzę bez kwitu w te kwoty.

,,150 mln to może kosztować Zidane, nie jakiś Isak.Może będzie z niego jakaś pociecha, ale poprzeczka wyznaczona. przez 150 mln jest dla niego piłkarsko nieosiągalna. Mi się ta cała saga nie podobała i każda strona była beznadziejna ...
Isak z brakiem profesjonalizmu , NUFC z dyscyplinowaniem i przede wszystkim my bawiąc się w nieudolna wersję Galacticos z transferami powyżej 100 mln. I niech żaden pajac nie wyskakuje , że taki jest rynek. Żaden z piłkarzy powyżej 100 mln nie potwierdził takiej sumy po transferze""

Oby się udało :antonio:

Nie no, przy całej sympatii do Tomka i tego jak rozwinął biznes zaczynając od sprzedawania szalików na starym stadionie, to ta koszulka wyglada tragicznie. Aczkolwiek jeśli mamy to podbić kontrakt z Adidasem to dobrze, bo to co szwaby odjebały z kolekcją dla drużyn mundialowych to mistrzostwo świata.
Natomiast jeśli chodzi o ŁKS, to zdecydowanie bym z Tomkiem pogadał, bo te stroje katalogowe już są nudne (choć tegoroczna domówka i ogólnie "River Plate" mi siada), ale tam jest chyba problem z R-Golem i nie za duże pole manewru, przynajmniej dopóki obowiązuje kontrakt.

Zmieniając temat - chuj mnie strzeli jak Grimaldo trafi gdzieś indziej. Wkurwia mnie też ta cała saga z Alvarezem, jak materace dalej obstawiają przy swoim to olać temat i iść po Oyarzabala albo murzyna znad Bosforu.

Nie no, przy całej sympatii do Tomka i tego jak rozwinął biznes zaczynając od sprzedawania szalików na starym stadionie, to ta koszulka wyglada tragicznie. Aczkolwiek jeśli mamy to podbić kontrakt z Adidasem to dobrze, bo to co szwaby odjebały z kolekcją dla drużyn mundialowych to mistrzostwo świata.
Natomiast jeśli chodzi o ŁKS, to zdecydowanie bym z Tomkiem pogadał, bo te stroje katalogowe już są nudne (choć tegoroczna domówka i ogólnie "River Plate" mi siada), ale tam jest chyba problem z R-Golem i nie za duże pole manewru, przynajmniej dopóki obowiązuje kontrakt.

Zmieniając temat - chuj mnie strzeli jak Grimaldo trafi gdzieś indziej. Wkurwia mnie też ta cała saga z Alvarezem, jak materace dalej obstawiają przy swoim to olać temat i iść po Oyarzabala albo murzyna znad Bosforu.
No ta koszulka słaba akurat trzeba przyznać, ale nie wiem czy to jest ostateczny projekt czy tylko poglądowy wzór i myślę, że przy tak rozwiniętej firmie i ludziach którzy pracują dla niego to spokojnie by coś lepszego wymyślili. Ja tam trzymam kciuki, fajna historia by była :redford:

Propos wyglądu tej koszulki z obrusu to:

Ale ogólnie fajnie jakby się udało dogadać, wtedy Polska firma mogłaby pójść w świat, tylko warunek byłby taki że zrobiłby zajebisty design, bo ten to by poszedł w świat, ale jako mem.

Guler guler guler guler guuuler sialalaal sialalala sialalala lalala :juanlaugh:

Tak jak mówiłem do realu to wstawiasz Urbańskiego i on siła rzeczy też tam zrobi asysty i bramki jak ma 10 kozaków dookoła, na tych mistrzostwach idealnie wyszło ile taki guler bez kolegów z Realu jest warty. Turecki Messi :juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh:

La La La la lalala lalalalalala :beczka:

A MY RAZ, A MY DWA! A GULER NADAL CHUJA GRA! LALALA LALALA LALALALALALAL :lesnarhappy:

Guler guler guler guler guuuler sialalaal sialalala sialalala lalala :juanlaugh:

Tak jak mówiłem do realu to wstawiasz Urbańskiego i on siła rzeczy też tam zrobi asysty i bramki jak ma 10 kozaków dookoła, na tych mistrzostwach idealnie wyszło ile taki guler bez kolegów z Realu jest warty. Turecki Messi :juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh::juanlaugh:

La La La la lalala lalalalalala :beczka:

A MY RAZ, A MY DWA! A GULER NADAL CHUJA GRA! LALALA LALALA LALALALALALAL :lesnarhappy:
Ciekawe jak to Mou ogarnie. Arda, Jude, Bernardo, Fede, Tchou, Brahim i Cama walczą o 4 miejsca, a jeszcze ciągle tego Enzo grzeją to wtedy na 100% któryś musi odejść i to raczej nie kaliber Camy czy Brahima.

Ciekawe jak to Mou ogarnie. Arda, Jude, Bernardo, Fede, Tchou, Brahim i Cama walczą o 4 miejsca, a jeszcze ciągle tego Enzo grzeją to wtedy na 100% któryś musi odejść i to raczej nie kaliber Camy czy Brahima.
Tam jest z 5 zawodników do odstrzału a w tym ze dwie topowe gwiazdy, Jose ma jaja więc nikt mu n głowę wchodził nie będzie, już ściąga swoich żołnierzy, powinno być dobrze.

Napewno żadne małpy mu na głowę nie wejdą.

Ważne żeby mapet został i jestem spokojny o kolejne trofea :jjsmile:

Arda, Jude i Fede też raczej nie odejdą, bo zbyt cenni. Zostałby wtedy Tchouameni, ale nie wiem czy jest sens go teraz spredawać

Back