Piłka nożna

Tylko nikogo oprócz Ciebie i @Prorok Izajasz nie obchodzi jakiś grubasek, co rzuca rzutki w tarczę. Emocje, emocje. Odpoczywaj korzystaj byczku :conorsalute:
Jakie emocje jak oni grają każdy mecz o życie, żeby się mocniej nie skompromitować? Obejrzałem z nudów powtórkę i szkoda by mi było na to wieczoru.

Przecież lewy to powienien w takim meczu z pastuchami jebnąć trójaka, a ile on oddał strzałów? 1? 2?

Mam podejrzenie, że jak w nogę graliście na wf-ie to nie byłeś pierwszym pickiem w drafcie :beczka:
Spokojnie przekopie całe boisko.

:lesnarhappy:

Jakie emocje jak oni grają każdy mecz o życie, żeby się mocniej nie skompromitować? Obejrzałem z nudów powtórkę i szkoda by mi było na to wieczoru.

Przecież lewy to powienien w takim meczu z pastuchami jebnąć trójaka, a ile on oddał strzałów? 1? 2?

Ale mi chodzi o pilke nożną jako dyscyplinę ogólnie a nie o tych naszych piłkarzyków :damjan: :usunto:

Nie przekopiesz i się mogę nawet o to założyć.

Jakby tak się udało, to UHUHU! A podobno jeszcze rozważają sprowadzenie Joško Gvardiola, z kolei Denzel Dumfries już prawie dogadany. Jako wieloletni kibic Królewskich bardzo bym chciał, żeby to wypaliło
Pewnie skończy się na Denzelu czy innym Enzo. Joao Neves szybko "zgasił" twittera swoją wrzutą na insta ;)
Dwóch najfajniejszych pomocników gra w Paryżu, chyba, że Mou wymyśli kogoś nieoczywistego.

To też chujowa.

Ziomek widzisz każdy ma swoje. Ja np jak patrzę na NBA, tenis czy F1 to zasypiam po minucie.

Z mainstreamu zawsze śledziłem tak na bieżąco na stałe tylko piłkę i sporty walki.

Nie mam problemu obejrzeć siaty czy ręcznej ale nie ma tego czynnika X by mnie to jaralo cały sezon.

premier league wysyła na mundial 163 piłkarzy
champioship 36 piłkarzy
league one 5 piłkarzy
national 1piłkarza

razem 205.
manchester city wysyła na mundial 19 piłkarzy.

wszystko to są grube rekordy.

:kawulpokapoka:

Back