ALRI
BAMMA Featherweight
Najbardziej bramkostrzelny zawodnik z rocznika 2000 plus po Norwegu od wczoraj free agentem.
Ciekawe gdzie trafi Vlahovic.
Pisałeś, że już nie będziesz się wypowiadał w tym temacie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Najbardziej bramkostrzelny zawodnik z rocznika 2000 plus po Norwegu od wczoraj free agentem.
Ciekawe gdzie trafi Vlahovic.
Ten przynajmniej dowozi.

Tylko nikogo oprócz Ciebie i @Prorok Izajasz nie obchodzi jakiś grubasek, co rzuca rzutki w tarczę. Emocje, emocje. Odpoczywaj korzystaj byczkuTen przynajmniej dowozi.
Nie to co pedałdowski. Z 5ciu metrów na pustaka spierdolić. Z pastuchami z gównokraju na farcie remis złapać.
Reprezentacja xD
![]()

Mam podejrzenie, że jak w nogę graliście na wf-ie to nie byłeś pierwszym pickiem w drafcieTen przynajmniej dowozi.
Nie to co pedałdowski. Z 5ciu metrów na pustaka spierdolić. Z pastuchami z gównokraju na farcie remis złapać.
Reprezentacja xD
![]()

Jakie emocje jak oni grają każdy mecz o życie, żeby się mocniej nie skompromitować? Obejrzałem z nudów powtórkę i szkoda by mi było na to wieczoru.Tylko nikogo oprócz Ciebie i @Prorok Izajasz nie obchodzi jakiś grubasek, co rzuca rzutki w tarczę. Emocje, emocje. Odpoczywaj korzystaj byczku![]()
Spokojnie przekopie całe boisko.Mam podejrzenie, że jak w nogę graliście na wf-ie to nie byłeś pierwszym pickiem w drafcie![]()

Ale mi chodzi o pilke nożną jako dyscyplinę ogólnie a nie o tych naszych piłkarzykówJakie emocje jak oni grają każdy mecz o życie, żeby się mocniej nie skompromitować? Obejrzałem z nudów powtórkę i szkoda by mi było na to wieczoru.
Przecież lewy to powienien w takim meczu z pastuchami jebnąć trójaka, a ile on oddał strzałów? 1? 2?
Spokojnie przekopie całe boisko.
![]()

To też chujowa.Ale mi chodzi o pilke nożną jako dyscyplinę ogólnie a nie o tych naszych piłkarzyków![]()
![]()

Lepsza niż rzutkiTo też chujowa.
![]()
fakt nie opinia...Nie przekopiesz i się mogę nawet o to założyć.Jakie emocje jak oni grają każdy mecz o życie, żeby się mocniej nie skompromitować? Obejrzałem z nudów powtórkę i szkoda by mi było na to wieczoru.
Przecież lewy to powienien w takim meczu z pastuchami jebnąć trójaka, a ile on oddał strzałów? 1? 2?
Spokojnie przekopie całe boisko.
![]()
Może mu chodzi o te na orliku co się po 5 graNie przekopiesz i się mogę nawet o to założyć.

Jakby tak się udało, to UHUHU! A podobno jeszcze rozważają sprowadzenie Joško Gvardiola, z kolei Denzel Dumfries już prawie dogadany. Jako wieloletni kibic Królewskich bardzo bym chciał, żeby to wypaliłoCo tam dzisiaj powie dziadzio Floren? Odpali Vitinhe?
Pewnie skończy się na Denzelu czy innym Enzo. Joao Neves szybko "zgasił" twittera swoją wrzutą na insta ;)Jakby tak się udało, to UHUHU! A podobno jeszcze rozważają sprowadzenie Joško Gvardiola, z kolei Denzel Dumfries już prawie dogadany. Jako wieloletni kibic Królewskich bardzo bym chciał, żeby to wypaliło
serię czego?Następny mecz pewnie z jakimiś pastuchami z Malty, albo Cypru żeby podtrzymać serię wygranych i można się bujać tak przez dwa lata na stanowisku selekcjonera polskiej kadry wciskając farmazony o progresie i potencjale![]()

To też chujowa.
![]()