Piłka nożna

Nie no szanujmy się. Nie oglądam tego gówna. Zobaczyłem wynik na necie i wszedłem bekę cisnąć.

:juanlaugh:
Screenshot_20260603_214411_Photos.jpg

Tutaj umiejętności techniczne, czy taktyczne to tylko dodatek. Nie widzę w tym zespole charakteru i jaj. Nie widzę lidera. Z całym szacunkiem dla dorobku Lewego, czy Ziela - od dawna grają gruz w kadrze. Jeśli jakiś kraj miałby dołączyć do elity na Mundialu, to widziałbym któryś z bałkańskich krajów. Standardowo Chorwacja albo kto wie, może Bośnia. To są drużyny, w których widać zaangażowanie i wolę walki i które mogą sprawić jakieś niespodzianki wychodząc z grupy.

Tutaj umiejętności techniczne, czy taktyczne to tylko dodatek. Nie widzę w tym zespole charakteru i jaj. Nie widzę lidera. Z całym szacunkiem dla dorobku Lewego, czy Ziela - od dawna grają gruz w kadrze. Jeśli jakiś kraj miałby dołączyć do elity na Mundialu, to widziałbym któryś z bałkańskich krajów. Standardowo Chorwacja albo kto wie, może Bośnia. To są drużyny, w których widać zaangażowanie i wolę walki i które mogą sprawić jakieś niespodzianki wychodząc z grupy.
Przedewszystkim to u nas żadnego pomysłu na grę nie ma, żadnych schematów nic i tylko liczenie na jakąś wrzutkę, albo pojedyńczy przebłysk Zielińskiego to tak samo my graliśmy za Engela 20 lat temu, lata mijają trenerzy i drużyny się rozwijają a my dalej laga i liczenie na farta. Mamy najlepsze pokolenie piłkarzy jakie się trafiło w ciągu 20lat i dalej gramy gówno to chyba coś jest nie tak i nie trzeba być ekspertem by to zauważyć, dobre mecze które zagraliśmy przeciwko mocnym drużynom na przestrzeni ostatnich lat to można policzyć na palcach jednej ręki. W tym czasie jakaś Grecja potrafiła wygrać mistrzostwo Europy ze składem na papierze dwa razy słabszym niż my wtedy na euro w Polsce i Ukrainie co nawet z grupy nie wyszliśmy :korwinlaugh:
Żenada jak chuj nawet nie chce mi się dalej pisać

Najbardziej bramkostrzelny zawodnik z rocznika 2000 plus po Norwegu od wczoraj free agentem.

Ciekawe gdzie trafi Vlahovic.

Back