Piłka nożna

na osłodę za oglądanie małpiego gaju
1780167917155.png

Jako fan AFC/ jak ktoś nie wierzy to RIVALDO700 to moje dawne konto na k.com/

Uważam, że to mega dziwny sezon. Najsłabszy AFC od czasów kiedy Arteta lata na 2 miejscach w lidze wygral PL a LM choć przegrana to AFC nie przegrał żadnego meczu w regulaminowym czasie gry.

Cały czas się zastanawiam jak to zrobiono z tak ułomna ofensywa :lol:

Aż strach pomyśleć co zrobi AFC gdy oprócz Gyokeresa będą tam latać piłkarze a nie paralitycy.

Jako fan AFC/ jak ktoś nie wierzy to RIVALDO700 to moje dawne konto na k.com/

Uważam, że to mega dziwny sezon. Najsłabszy AFC od czasów kiedy Arteta lata na 2 miejscach w lidze wygral PL a LM choć przegrana to AFC nie przegrał żadnego meczu w regulaminowym czasie gry.

Cały czas się zastanawiam jak to zrobiono z tak ułomna ofensywa :lol:

Aż strach pomyśleć co zrobi AFC gdy oprócz Gyokeresa będą tam latać piłkarze a nie paralitycy.
wypierdalaj

Afc miał najmniejsze posiadanie piłki w historii finału LM od sezonu 2003-2004.

O AFC Artety z tego sezonu powinna powstać jakas książka. To jest jakiś fenomen. :lol:

LM to tylko LM panowie. Jutro reprezentacja i to będą emocje a za moment mundial. Wspaniały czas dla polskich kibiców a no tak my nie jedziemy na mundial. :boystop:
Na mundial akurat czekam będę oglądał mecze ale jeśli chodzi o naszą reprezentację to wolę patrzeć jak trawa pięknie rośnie za oknem. Powołania Urbana to kpina. Kapustka:waldeklaugh:
Po co Mońka? Po co Nowak? Lepiej wziąć za nazwiska dziadów, a nóż coś ugrają... Wstyd, że nie pojechali na mundial no ale na mundialu to grają najlepsi, a nie dziady. Takie Curacao jedzie i będą walczyć, a nasi to niech sobie siedzą przed tv i oglądają jak grają najlepsi.

Na mundial akurat czekam będę oglądał mecze ale jeśli chodzi o naszą reprezentację to wolę patrzeć jak trawa pięknie rośnie za oknem. Powołania Urbana to kpina. Kapustka:waldeklaugh:
Po co Mońka? Po co Nowak? Lepiej wziąć za nazwiska dziadów, a nóż coś ugrają... Wstyd, że nie pojechali na mundial no ale na mundialu to grają najlepsi, a nie dziady. Takie Curacao jedzie i będą walczyć, a nasi to niech sobie siedzą przed tv i oglądają jak grają najlepsi.
Dokładnie tak jak piszesz, kolonia holenderska jedzie, a my nie. Ciekawe, jak dziś zaprezentuje się drużyna. Już widzę tę szaloną radość po remisie.
Powinni zagrać mecze towarzyskie przy pustych trybunach, jak i Ligę Narodów.
Emocje szukają się dopiero od września.
Mundial obejrzę, zamierzam kibicować pomarańczowym, co mi zostało.

Dokładnie tak jak piszesz, kolonia holenderska jedzie, a my nie. Ciekawe, jak dziś zaprezentuje się drużyna. Już widzę tę szaloną radość po remisie.
Powinni zagrać mecze towarzyskie przy pustych trybunach, jak i Ligę Narodów.
Emocje szukają się dopiero od września.
Mundial obejrzę, zamierzam kibicować pomarańczowym, co mi zostało.
Francja ma niezłą pakę mogą to wygrać

Back