Piłka nożna

XKKunY.gif

Ja rozumiem, że towarzyski, ale kurwa jak grasz z Niemcami, Ruskimi i tymi jebanymi ukraińcami to wypadałoby jednak trochę bardziej zapierdalać.
Jak nie wchodzisz na mundial to wypadałoby w takich meczach zapierdalać dla kibiców. I dobrze, że nie jadą. Japonia czy Holandia by ich rozjechała

Jak nie wchodzisz na mundial to wypadałoby w takich meczach zapierdalać dla kibiców. I dobrze, że nie jadą. Japonia czy Holandia by ich rozjechała
Kanada jeszcze by ich ośmieszyła.
Dziadostwo.
A nie daj Boże Nowa Zelandia
:beczka:

Dobra chuj przełączam, pooglądane, żałuję że kasy nie postawiłem na upadlinę a kusiło strasznie. A kurs był 3,5 na betclicku...

Po co nam Mońka??? Mamy lepszą defensywę niż Arsenal :waldeklaugh: :cryme: :muttley:
On nie będzie się sugerował opinią publiczną bo musi pokazać, że on to wielki selekcjoner i do niego należy ostatnie słowo i nikt nie będzie mu mówił kogo ma powoływać :mamed: Tak samo jak z Oskarem, wpuścił chłopa dopiero jak się dupa paliła z Albanią i w akcie desperacji musiał jednak z niego skorzystać bo inaczej by go zjedli jakbyśmy wtedy z Albanią już odpadli. Myślałem, że ten Urban będzie coś prezentował, a wygląda na to że to typowy beton

Czyli jednak słuszne że Szwecja jedzie na mundial, a nie my? Naprawdę ciężko jest być kibicem polskiej reprezentacji.
Poszedłem położyć dziecko do snu, wracam, a tu dwa zero.
OK, OK. :beczka:
Czarni za dwa dni nas zniszczą

Nie oglądam. Widzę wynik. Kurwa jaki wstyd zaś. Patrząc na wszystkie ostatnie okoliczności ukraińsko - Polskie to dziś mimo, że towarzyski to powinni gryż trawe i poprostu wygrać za wszelką cenę.
A szykuję się wstyd i kolejny prztyk od ukrainców. Oby jeszcze odwrócili wynik, w co nie wierzę.
Jebać upa i bandere.

On nie będzie się sugerował opinią publiczną bo musi pokazać, że on to wielki selekcjoner i do niego należy ostatnie słowo i nikt nie będzie mu mówił kogo ma powoływać :mamed: Tak samo jak z Oskarem, wpuścił chłopa dopiero jak się dupa paliła z Albanią i w akcie desperacji musiał jednak z niego skorzystać bo inaczej by go zjedli jakbyśmy wtedy z Albanią już odpadli. Myślałem, że ten Urban będzie coś prezentował, a wygląda na to że to typowy beton

jak stoi przy tej linii to wygląda jak beton i jakby miał zatwardzenie
Tu trzeba młodego, energicznego kozaka, jak Enrique, czy Arteta

Kanada jeszcze by ich ośmieszyła.
Dziadostwo.
A nie daj Boże Nowa Zelandia
:beczka:

Dobra chuj przełączam, pooglądane, żałuję że kasy nie postawiłem na upadlinę a kusiło strasznie.

Czyli jednak słuszne że Szwecja jedzie na mundial, a nie my? Naprawdę ciężko jest być kibicem polskiej reprezentacji.
Poszedłem położyć dziecko do snu, wracam, a tu dwa zero.
OK, OK. :beczka:
Czarni za dwa dni nas zniszczą

Panowie gdyby oni wygrali z tą Szwecją to wchodzą do grupy z Holandią, Japonią i Tunezją. Wyciągnęli by MAX remis z Tunezją. Holandia i Japonia bez szans.

Japończycy zawsze zapierdalają na mundialu, co pokazali np. ostatnio z Niemcami. Samą determinacją by naszych zjedli.
Nie no Japonia to nie są bumiska do ogrania. Naszych robią bez problemu. Ekipy z Ameryki Południowej tak samo robią Polaków i to bez problemu.

Back