Patrosixxx
UFC Heavyweight
Hahaha jakie kurwa dziaaaaaaadyyyyyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jak nie wchodzisz na mundial to wypadałoby w takich meczach zapierdalać dla kibiców. I dobrze, że nie jadą. Japonia czy Holandia by ich rozjechałaJa rozumiem, że towarzyski, ale kurwa jak grasz z Niemcami, Ruskimi i tymi jebanymi ukraińcami to wypadałoby jednak trochę bardziej zapierdalać.
Kanada jeszcze by ich ośmieszyła.Jak nie wchodzisz na mundial to wypadałoby w takich meczach zapierdalać dla kibiców. I dobrze, że nie jadą. Japonia czy Holandia by ich rozjechała

On nie będzie się sugerował opinią publiczną bo musi pokazać, że on to wielki selekcjoner i do niego należy ostatnie słowo i nikt nie będzie mu mówił kogo ma powoływaćPo co nam Mońka??? Mamy lepszą defensywę niż Arsenal![]()
![]()
![]()
Tak samo jak z Oskarem, wpuścił chłopa dopiero jak się dupa paliła z Albanią i w akcie desperacji musiał jednak z niego skorzystać bo inaczej by go zjedli jakbyśmy wtedy z Albanią już odpadli. Myślałem, że ten Urban będzie coś prezentował, a wygląda na to że to typowy betonOn nie będzie się sugerował opinią publiczną bo musi pokazać, że on to wielki selekcjoner i do niego należy ostatnie słowo i nikt nie będzie mu mówił kogo ma powoływaćTak samo jak z Oskarem, wpuścił chłopa dopiero jak się dupa paliła z Albanią i w akcie desperacji musiał jednak z niego skorzystać bo inaczej by go zjedli jakbyśmy wtedy z Albanią już odpadli. Myślałem, że ten Urban będzie coś prezentował, a wygląda na to że to typowy beton
Kanada jeszcze by ich ośmieszyła.
Dziadostwo.
A nie daj Boże Nowa Zelandia
Dobra chuj przełączam, pooglądane, żałuję że kasy nie postawiłem na upadlinę a kusiło strasznie.
On nie będzie się sugerował opinią publiczną bo musi pokazać, że on to wielki selekcjoner i do niego należy ostatnie słowo i nikt nie będzie mu mówił kogo ma powoływaćTak samo jak z Oskarem, wpuścił chłopa dopiero jak się dupa paliła z Albanią i w akcie desperacji musiał jednak z niego skorzystać bo inaczej by go zjedli jakbyśmy wtedy z Albanią już odpadli. Myślałem, że ten Urban będzie coś prezentował, a wygląda na to że to typowy beton
Czyli jednak słuszne że Szwecja jedzie na mundial, a nie my? Naprawdę ciężko jest być kibicem polskiej reprezentacji.
Poszedłem położyć dziecko do snu, wracam, a tu dwa zero.
OK, OK.
Czarni za dwa dni nas zniszczą
Może kibice uratują honor![]()
W pełni się z tym zgadzam.Panowie gdyby oni wygrali z tą Szwecją to wchodzą do grupy z Holandią, Japonią i Tunezją. Wyciągnęli by MAX remis z Tunezją. Holandia i Japonia bez szans.
Japończycy zawsze zapierdalają na mundialu, co pokazali np. ostatnio z Niemcami. Samą determinacją by naszych zjedli.Panowie gdyby oni wygrali z tą Szwecją to wchodzą do grupy z Holandią, Japonią i Tunezją. Wyciągnęli by MAX remis z Tunezją. Holandia i Japonia bez szans.

Nie no Japonia to nie są bumiska do ogrania. Naszych robią bez problemu. Ekipy z Ameryki Południowej tak samo robią Polaków i to bez problemu.Japończycy zawsze zapierdalają na mundialu, co pokazali np. ostatnio z Niemcami. Samą determinacją by naszych zjedli.
Tam większość to pikniki i pewnie uśmiechnięci razem to powiedziałbyś coś złego na ukra to jeszcze by Cię zjebaliMoże kibice uratują honor![]()

Otóż to.Ja rozumiem, że towarzyski, ale kurwa jak grasz z Niemcami, Ruskimi i tymi jebanymi ukraińcami to wypadałoby jednak trochę bardziej zapierdalać.