Piłka nożna

Alonso w Chelsea xD czyli wpakował się w gówno, oj bardzo dużo ryzykuje. Nawet jak to poukłada jakimś cudem to wszyscy będą mówić że miał kadrę za miliardy to i sukcesu wielkiego nie ma. A dodatkowo oznacza to że Slot pewnie zostanie w Liverpoolu...

Mordo, wiem, chyba nie ogarniasz, ze te legijne przydupasy w całej Polsce sa tak określane :beczka:
A to prawdziwe Radomsko też jebać prądem :fjedzia:
Przygłupy zawsze mają problem z powrotem jak grają w Małopolsce.
Jeszcze miałem Ci to pisać tutaj jak wrzuciłeś foto z meczu tydzień temu i że ciekawy może być ich powrót z meczu:beczka:

:conorsalute:

Przygłupy zawsze mają problem z powrotem jak grają w Małopolsce.
Jeszcze miałem Ci to pisać tutaj jak wrzuciłeś foto z meczu tydzień temu i że ciekawy może być ich powrót z meczu:beczka:

:conorsalute:
Wyjebane w afrykańską kolonie w Eklapie.
Co dziś Cracovia odjebała to się w głowie nie mieści. Będzie ciepło podczas multiligi.
A my musimy zrobić swoje w poniedziałek, Łęczna juz zdegradowana, wiec pozostaje Puszcza i potem baraże :bleed:

HId29i_WUAAhyOI

Ale to skorupski wyniósł temat do mediów.

A co do podziału to było mowione wtedy na gorąco, że to skorupskiemu się podział nie podobał. I z tego co się orientuję to on był w tej radzie drużyny.

A co do charakteru, zależy z jakiej perspektywy, ale cwaniak, pazerniak i aferzysta to raczej nie jest taki zajebisty charakter.

Dobra koniec tematu bo nie ma sensu, dla mnie Skorupskiego wcale w reprezentacji być nie powinno i w zasadzie to zamyka temat.

Dziwnym trafem też wszyscy w sumie z reprezentacji stanęli po stronie Lewandowskiego, a nie Skorupskiego, to też o czymś świadczy.

stanęli po stronie Lewandowskiego, bo im było wstyd, że sprawa wyszła, a sprawa wyszła przez Skorupskiego

Lozano wrócił i trzeci mecz z rzędu z golem z SFG.

Gdyby nie ta kontuzja to byśmy dzisiaj świętowali, a nie Lech :cry:

Back