Piłka nożna

federacja wyrzuciła southampton z barażu o premier league.
za bardzo podglądali treningi przeciwników z krzaków, drzew, chaszczy...

takie tam.

aaa...
- 4 punkty na dzień dobry w przyszłym sezonie.

Jasne, jasne.
7702551d-2b1d-45fa-b650-0fcd5522071c.png

Mordo, sam zacząłeś :)
Co ja zacząłem????????? A co ty kurwa neymar jesteś że odebrałeś to personalnie?? Śmiesznego twitta sobie nie mogę wstawić bo będziesz wrzucał jakieś przerobki na mój temat? Wyłącz komputer.

Chuja nie mbappe, właśnie przez niego są wszystkie problemy, vinisius może jest wkurwiający i małpowaty ale chociaż mu zależy.

Mbappe następny transfer robi do arabów, ciekawe też czy by go nie woleli jakoś na halanda wymienić, ale ten drugi chyba woli barcelonke.

Ja doskonale wiem, że Mbappe to raczysko ale Viniciusa łatwiej sie pozbyć i jego strata bedzie mniej odczuwalna. Zaraz MŚ, tam dopiero sie okaże, że Vini znowu nie dowiezie co u niego jest normą. Brazylia czasu Neymara spisywała sie poniżej oczekiwań ale za Viniciusa jest jeszcze gorzej.

Ja doskonale wiem, że Mbappe to raczysko ale Viniciusa łatwiej sie pozbyć i jego strata bedzie mniej odczuwalna. Zaraz MŚ, tam dopiero sie okaże, że Vini znowu nie dowiezie co u niego jest normą. Brazylia czasu Neymara spisywała sie poniżej oczekiwań ale za Viniciusa jest jeszcze gorzej.
Dla mnie łatwiej wysłać mbappe do arabów i to będzie mniejsza strata sportowa, Vinicius jak odejdzie to zostanie w Europie i wzmocni rywala Realu w walce o ligę mistrzów w najbliższych kilku latach więc to odpada.

Dla mnie łatwiej wysłać mbappe do arabów i to będzie mniejsza strata sportowa, Vinicius jak odejdzie to zostanie w Europie i wzmocni rywala Realu w walce o ligę mistrzów w najbliższych kilku latach więc to odpada.

Real chyba nie bedzie tak drażliwy żeby sie obawiać Viniciusa w innym klubie. Barcelona go nie weźmie a inni raczej Pereza nie obchodzą. Do tego oferty z Anglii nie zablokuje bo nikt na kontynencie nie ma podjazdu do kasy EPL.

Mam nadzieję że Lechia się utrzyma ale tutaj same zwycięstwo może nie wystarczyć..
Piast tego nie przegra na parchach czuję bo jak przejebią i Lechia wygra to oni polecą więc fajnie się ułożyło, że muszą walczyć dziś w Łodzi, a Lechia powinna jebnąć tą Termalike i może być ciekawie dziś przed 19 :antonio:
:bleed:

Piast tego nie przegra na parchach czuję bo jak przejebią i Lechia wygra to oni polecą więc fajnie się ułożyło, że muszą walczyć dziś w Łodzi, a Lechia powinna jebnąć tą Termalike i może być ciekawie dziś przed 19 :antonio:
:bleed:
No lechia daje czadu jak na razie :siara:

Liczę na spadek Widzewa, ale póki co nie wygląda to dobrze.
Niecieczanie - NIENAWIŚĆ DO POMORZA, TAK ZOSTALI WYCHOWANI!

Back