Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wychodzi na to, że za rok United mistrzem i każdemu wyjdzie to na dobreAlonso w Chelsea xD czyli wpakował się w gówno, oj bardzo dużo ryzykuje. Nawet jak to poukłada jakimś cudem to wszyscy będą mówić że miał kadrę za miliardy to i sukcesu wielkiego nie ma. A dodatkowo oznacza to że Slot pewnie zostanie w Liverpoolu...
Kurwy z Radomska jak zwykle się zbłaźniły

Kurwy z Radomska

Mordo, wiem, chyba nie ogarniasz, ze te legijne przydupasy w całej Polsce sa tak określaneRadomia
Ale reszta się zgadza![]()

Kolega chyba nie za bardzo na czasie z uniwersum ekstraklasy

Przygłupy zawsze mają problem z powrotem jak grają w Małopolsce.Mordo, wiem, chyba nie ogarniasz, ze te legijne przydupasy w całej Polsce sa tak określane
A to prawdziwe Radomsko też jebać prądem![]()

Ostatni raz to pewnie za czasów kalu ucze i Kasperczaka ;)Kolega chyba nie za bardzo na czasie z uniwersum ekstraklasy![]()
Wyjebane w afrykańską kolonie w Eklapie.Przygłupy zawsze mają problem z powrotem jak grają w Małopolsce.
Jeszcze miałem Ci to pisać tutaj jak wrzuciłeś foto z meczu tydzień temu i że ciekawy może być ich powrót z meczu
![]()

KOLEJORZ MISTRZEM POLSKI!
Lechia musiWyjebane w afrykańską kolonie w Eklapie.
Co dziś Cracovia odjebała to się w głowie nie mieści. Będzie ciepło podczas multiligi.
A my musimy zrobić swoje w poniedziałek, Łęczna juz zdegradowana, wiec pozostaje Puszcza i potem baraże![]()

zawsze bawiKurwy z Radomska j
Dokładniezawsze bawi

znasz jakąś strone gdzie mają strimy z laligi?
Ale to skorupski wyniósł temat do mediów.
A co do podziału to było mowione wtedy na gorąco, że to skorupskiemu się podział nie podobał. I z tego co się orientuję to on był w tej radzie drużyny.
A co do charakteru, zależy z jakiej perspektywy, ale cwaniak, pazerniak i aferzysta to raczej nie jest taki zajebisty charakter.
Dobra koniec tematu bo nie ma sensu, dla mnie Skorupskiego wcale w reprezentacji być nie powinno i w zasadzie to zamyka temat.
Dziwnym trafem też wszyscy w sumie z reprezentacji stanęli po stronie Lewandowskiego, a nie Skorupskiego, to też o czymś świadczy.