Piłka nożna

Jeszcze czarny predator coś odpierdoli, spokojnie. Żeby Real to ugrał to Upamecano musi wyczyścić kieszenie i wyrzucić małpiciusa z powrotem na boisko.

EDIT: Ja pierdole, tylko to napisałem XDD Jebany czarny debil

Teraz możemy spokojnie oglądać półfinały.
20260415-183202.png

Mogli dac mu czerwoną, a nie kebaba tylko szkaluje ta słoweńska kurwa co nam mundial odebrała.

Ja też wiedziałem, pisałem do kumpla że kurs 11.6 i żeby grać. Ale oczywiscie wybrałem remis po 3,6 jeszcze przed czerwoną kartką tego idioty jebanego.
Ja kurwa miałem singiel,że Real nie przegra i tylko się wkurwiłem na koniec :korwinlaugh:

w futbolu nie ma i nie bedzie lepszej broni niż 2 dobre skrzydła. Olise i Diaz zadecydowali.

Gdzies w Londynie przez sezon ida Madueke i Trossardem. :beczka:

Kolejny rekord w skali Europy.

Arsenal have extended their unbeaten run in the Champions League to 12 matches, their longest streak in the competition since at least 2004/05.

Finał PSG- Atletico na moje.

Baya jest zbyt elektryczny w obronie, a AFC to dziś nie wiem czy strzeliłoby 5 goli w 100 meczach tak sa mierni w ofie.

Chcesz kupic korki co mają więcej lat niż ten twój paź guler?
Może na jakimś forum o brandzlowaniu wystaw? Nie wiem, może w temacie o Czyżewskiej @DONTOLIVER będzie zainteresowany, ale on pewnie będzie chciał prosto z girów więc zrób rundkę po mieście by pot puścił.

Tez macie wrażenie, ze Mbappe nie wygra LM z Realem? No chyba, ze wreszcie po Benzemie przyjdzie tam topowa 9, a nie jakieś wynalazki na 2 ligę.

Serio jak sledze teraz AFC to sie zastanawiam czy z City nie bedzie jakies 0-5, a z Atletico w dwumeczu 1-7 :beczka:

Back