Piłka nożna

Gdybym miał konto w banku to bym zagrał, ale ja żyję po za prawem, więc kurwa no niestety, w systemie nie istnieje, nie mogę stawiać w internecie :/

Boli mnie zawsze jak wchodzą moje typy a ja nie gram , no ale cóż, takie życie.
Na dobre ci to wyjdzie. Jakbyś grał to obojętnie ile byś nie wygrał to itak utopisz tam więcej. Jest może jakaś mała część graczy którzy są do przodu biorąc pod uwagę bilans zysków i strat. Ale ja takich nie znam :fjedzia:.
Osobiście mam tak, że trafiam dopóki nie postawię kasy. Jak postawię kasę to za huja wtedy nic nie wejdzie. Zawsze mi coś spierdoli i jestem wiecznie w plecy hehe.

Gdybym miał konto w banku to bym zagrał, ale ja żyję po za prawem, więc kurwa no niestety, w systemie nie istnieje, nie mogę stawiać w internecie :/

A co ty byś dziś grał don kreciko?

Na dobre ci to wyjdzie. Jakbyś grał to obojętnie ile byś nie wygrał to itak utopisz tam więcej. Jest może jakaś mała część graczy którzy są do przodu biorąc pod uwagę bilans zysków i strat. Ale ja takich nie znam :fjedzia:.
Osobiście mam tak, że trafiam dopóki nie postawię kasy. Jak postawię kasę to za huja wtedy nic nie wejdzie. Zawsze mi coś spierdoli i jestem wiecznie w plecy hehe.
Wiem wiem, raz wygrasz za 100 X4 a później 5x 0 i plecy.

Czasami żałuję bo z gali co był Tybura to na moich typach bym mnożnik 8 wyciągnął ale no co, nie postawiłem, na pilce bym może nie zarobił, ale na MMA już bardziej.

Ogólnie to kilka razy wygrałem, ale to kazałem postawić Bratu, no i później było forty forty dzielone, no ale wolałbym sam, tyle że ja jestem taki hazardzista, że bym siedział 20 godzin w ciągu dnia i grał jakieś ligi wenezuelskie itp itd, szybko się wkręcam.

A co ty byś dziś grał don kreciko?
Ale z czego? Z LM? Ja zazwyczaj grałem bez wskazania, poprostu zwycięzca 1-2.

Na Gazievie trochę hajsu wygraliśmy bo był +2 a do tego następny był dorzuciny +2 kursu więc robiło się koło 5, nie pamiętam konkretnie z kim się wtedy bił ale bez problemu mogę sprawdzić na tapologu

E: LM mi w tym sezonie całkowicie nie wchodzi, bardziej mecze ligowe siadają.

W MMA to z karty zawsze wyjmę 2 typy które są godne uwagi. Znaczy godne uwagi, zależy jaki chcesz mnożnik, ale ogólnie z każdej gali MMA jestem w stanie wyciągnąć 2 typy na kupon które wchodzą na 80% ;)

No ale przecież w stacjonarnym punkcie możesz zagrać i nie musisz mieć nawet konta, byle podatku wygrana nie przekroczyła

Krecik

piszemy razem

Wczoraj real-bayern puszczali
No wiem ale w środę puszczali od zawsze a teraz co kurwa nie ma?

Są mecze jakieś w tv czy same gówno leci??? Kurwa miałem dzisiaj mecz oglądać a nie się wkurwiac

Sobie dzisiaj nie obejrzę nic w telewizorku??????

Są mecze jakieś w tv czy same gówno leci??? Kurwa miałem dzisiaj mecz oglądać a nie się wkurwiac

Ostatnio coś mieszają i czasem we wtorki puszczają. Zostają strimy lub Canal + extra 1.

Best I can do is strumyk streams :fjedzia:

MUPETY KRET.jpg

Ogląda ktoś psg - Liverpool ? Po statystykach widzę że Liverpool tam nie istnieje. Tak wygląda ten mecz ?

Ja pierdole, ile jeszcze takich debilnych kartek będzie łapanych zanim Flick zrozumie, że te spalone działały tylko dzięki Inigo?

Back