Gambit
UFC Middleweight
Tja, Real lepiej wyprowadzałAle Bayern teraz fatalnie wyprowadza te kontry, mieli na talerzu dwumecz.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tja, Real lepiej wyprowadzałAle Bayern teraz fatalnie wyprowadza te kontry, mieli na talerzu dwumecz.

Widze że zagraliśmy to samo żeby zgarnąć freebet![]()

Gdybym miał konto w banku to bym zagrał, ale ja żyję po za prawem, więc kurwa no niestety, w systemie nie istnieje, nie mogę stawiać w internecie :/Na dzisiaj coś takiego ulepiłem https://gm.efortuna.pl/ticketdetail...iJGMGBgMpsncK9Lo15ntwi_auEfBNFwZisI&source=SB
Na dobre ci to wyjdzie. Jakbyś grał to obojętnie ile byś nie wygrał to itak utopisz tam więcej. Jest może jakaś mała część graczy którzy są do przodu biorąc pod uwagę bilans zysków i strat. Ale ja takich nie znamGdybym miał konto w banku to bym zagrał, ale ja żyję po za prawem, więc kurwa no niestety, w systemie nie istnieje, nie mogę stawiać w internecie :/
Boli mnie zawsze jak wchodzą moje typy a ja nie gram , no ale cóż, takie życie.
.A co ty byś dziś grał don kreciko?Gdybym miał konto w banku to bym zagrał, ale ja żyję po za prawem, więc kurwa no niestety, w systemie nie istnieje, nie mogę stawiać w internecie :/
Wiem wiem, raz wygrasz za 100 X4 a później 5x 0 i plecy.Na dobre ci to wyjdzie. Jakbyś grał to obojętnie ile byś nie wygrał to itak utopisz tam więcej. Jest może jakaś mała część graczy którzy są do przodu biorąc pod uwagę bilans zysków i strat. Ale ja takich nie znam.
Osobiście mam tak, że trafiam dopóki nie postawię kasy. Jak postawię kasę to za huja wtedy nic nie wejdzie. Zawsze mi coś spierdoli i jestem wiecznie w plecy hehe.
Ale z czego? Z LM? Ja zazwyczaj grałem bez wskazania, poprostu zwycięzca 1-2.A co ty byś dziś grał don kreciko?
No ale przecież w stacjonarnym punkcie możesz zagrać i nie musisz mieć nawet konta, byle podatku wygrana nie przekroczyłaGdybym miał konto w banku to bym zagrał, ale ja żyję po za prawem, więc kurwa no niestety, w systemie nie istnieje, nie mogę stawiać w internecie :/
No i tak grałem parę razy ale nie chce mi się zapierdalać do centrum ;)No ale przecież w stacjonarnym punkcie możesz zagrać i nie musisz mieć nawet konta, byle podatku wygrana nie przekroczyła
piszemy razempo za prawem
Wczoraj real-bayern puszczaliCo jest kurwa na którym kanale lecą mecze LM albo chociaż LE? Co jest? Tvp nie pokazuje????
No wiem ale w środę puszczali od zawsze a teraz co kurwa nie ma?Krecik
piszemy razem
Wczoraj real-bayern puszczali
Ostatnio coś mieszają i czasem we wtorki puszczają. Zostają strimy lub Canal + extra 1.No wiem ale w środę puszczali od zawsze a teraz co kurwa nie ma?
Są mecze jakieś w tv czy same gówno leci??? Kurwa miałem dzisiaj mecz oglądać a nie się wkurwiac
Sobie dzisiaj nie obejrzę nic w telewizorku??????
Best I can do is strumyk streamsNo wiem ale w środę puszczali od zawsze a teraz co kurwa nie ma?
Są mecze jakieś w tv czy same gówno leci??? Kurwa miałem dzisiaj mecz oglądać a nie się wkurwiac
Sobie dzisiaj nie obejrzę nic w telewizorku??????

Aleś Mariusz wycisnął tę cytrynęNa dzisiaj coś takiego ulepiłem https://gm.efortuna.pl/ticketdetail...iJGMGBgMpsncK9Lo15ntwi_auEfBNFwZisI&source=SB

Gdybym miał konto w banku to bym zagrał, ale ja żyję po za prawem, więc kurwa no niestety, w systemie nie istnieje, nie mogę stawiać w internecie :/

Ładnie chciał wydrukować Barcelonę znowu, ale var się wpierdoliłCoo? Żółta kartka za takie coś?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Przeca to patetico Simeone, na bank się na mordę wypierdola, a Cholo rozłoży nogi xDhaha po meczu dla barcy