Siedem
NoLife FC
Dla pogoni jakieś niemrawe pozdrowienia xDJuż sędzia wyzywany, jest dobrze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dla pogoni jakieś niemrawe pozdrowienia xDJuż sędzia wyzywany, jest dobrze![]()
Mi się wydaje, że w mrozie też grać nie lubiBukari tak go patrzę z 15 minut i on nie przewidział jednego, tutaj nie starczy że odpali motorek w dupie i wystartuje w odpowiednim momencie, tutaj jeszcze musi być ktoś kto wpadnie na pomysł by mu podać na dobieg, i jeszcze jeden żeby potrafił posłać do niego piłkę by ten miał chociaż szansę powalczyć, bo ja już tu widzę że on będzie robił tylko wiatr i nic więcej, chyba że mu się włączy messi i zacznie sam jechać, ale obawiam się że jechać to on nie potrafi tylko potrafi biegać.

Musi ktoś mu piłkę podać a po tym co oglądam to nie, chłopak może się przygotowywać co najwyżej na igrzyska i próbować sił w kategorii sprintPrzyjdzie wiosna to pewnie zaliczy ze dwie asysty i gola może strzeli, ale pierw ciepłej musi się zrobić żeby murzynowi chciało się biegać
I tak robi im grę, dużo wolnych na nim, dobry technicznie. Ja go pamiętam jak pierwszy sezon albo drugi grał w Jadze i w meczu z ŁKSem ładnie tam chodziłPululu dzikus haha ale mu się pali widać z tymi konteaktami pod dupą, miało być inaczej a tu ma oferty z jakichś nołnejmów ze wschodu i wkurwiony hahahaha
On to czuję, on jebany wie że poprzednie okienko to był dla niego idealny moment na odejście, bo teraz to on zaczyna tylko karne strzelać powoli. Niech go Jaga goni jak najszybciej bo zostanie zgniłe jajo.

Ta ale miał pójść za +6 a jak pójdzie za 4 to będzie dobrze a jego cena już będzie tylko spadać, o to mi chodzI tak robi im grę, dużo wolnych na nim, dobry technicznie. Ja go pamiętam jak pierwszy sezon albo drugi grał w Jadze i w meczu z ŁKSem ładnie tam chodził![]()

Wiesz tak to mówi co drugi na osiedlu który dobrze grał, a ja sam znam wielu gości którzy spokojnie mieli umiejętności do gry ale to znowu musi się złożyć dużo czynników by się udało zarabiać z piłki. Bo taka ekstraklasa to już musisz mieć albo znajomości albo dużo farta albo być bardzo dobrymTy Cheng, wyjmij kurwa te panele z getry
Ale człowiek żałuję że był młody i głupi i zamiast trenować to szpącił z kolegami, a teraz to już z późno.
Najbardziej cieszy widok Pawłowskiej parówkiSpokojnie, z takim bogatym właścicielem i REKORDOWYM oknem transferowe to już za sezon luźno faza ligowa LM
Takiego chuja czerwone gnidy

Nawet miejsce zamieszkania i wsparcie otoczenia ma znaczenie, jak mieszkasz na zadupiu to nie pojedziesz pół polski za małolata na testy do poważnego klubu.Wiesz tak to mówi co drugi na osiedlu który dobrze grał, a ja sam znam wielu gości którzy spokojnie mieli umiejętności do gry ale to znowu musi się złożyć dużo czynników by się udało zarabiać z piłki. Bo taka ekstraklasa to już musisz mieć albo znajomości albo dużo farta albo być bardzo dobrym
Adaś Patora legenda czasu odbudowyWiesz tak to mówi co drugi na osiedlu który dobrze grał, a ja sam znam wielu gości którzy spokojnie mieli umiejętności do gry ale to znowu musi się złożyć dużo czynników by się udało zarabiać z piłki. Bo taka ekstraklasa to już musisz mieć albo znajomości albo dużo farta albo być bardzo dobrym

I Żenia, jedyny Ukrainiec którego należy szanowaćAdaś Patora legenda czasu odbudowy![]()
W 4 lidze czy 5 mogłeś dobre siano wyciągać nawet trafiając indywidualnego sponsora który dawał Ci fikcyjne zatrudnienie w firmie plus wypłata plus hajs z klubu i te 10 lat temu dobre siano nawet w tej 5 lidze szło wyciągnąć, ale na poważne granie to już musisz się poświęcić w 100% trening jedzenie spanie i zero głupot w głowieNawet miejsce zamieszkania i wsparcie otoczenia ma znaczenie, jak mieszkasz na zadupiu to nie pojedziesz pół polski za małolata na testy do poważnego klubu.
Ale jestem przekonany że gdybym tylko grał a nie szponcil to 2-1 Liga bym spokojnie sobie kopał piłke, nawet nie mówię o tej ekstraklasie.
Poprostu wiem że miałem talent do każdego sportu i wystarczyło się poświęcić, nie grałem tylko w hokej na lodzie i baseball.
Teraz już wiesz że jest za późno i możesz sobie max w okręgówce jeszcze 5 lat za darmo pokopać w piłkę ryzykując kontuzje i to tyle.
Przykro tak człowiekowi poprostu no ale jebać.
niech pociągną tak ze trzy porażki z rzędu to zacznie się srakaTeraz to już i tak chuj dupa, maksymalnie ruszyć dupę i pokopać hobbystycznie trenując 3 razy w tygodniu i grając co weekend. O pieniądzach czy jakiejkolwiek karierze nie ma co myśleć, tylko dla własnej satysfakcji.W 4 lidze czy 5 mogłeś dobre siano wyciągać nawet trafiając indywidualnego sponsora który dawał Ci fikcyjne zatrudnienie w firmie plus wypłata plus hajs z klubu i te 10 lat temu dobre siano nawet w tej 5 lidze szło wyciągnąć, ale na poważne granie to już musisz się poświęcić w 100% trening jedzenie spanie i zero głupot w głowie
Kariera trenerska stoi otworemTeraz to już i tak chuj dupa, maksymalnie ruszyć dupę i pokopać hobbystycznie trenując 3 razy w tygodniu i grając co weekend. O pieniądzach czy jakiejkolwiek karierze nie ma co myśleć, tylko dla własnej satysfakcji.
zawsze jest jakieś wyjście jak masz zajawkę ambicje i samozaparcie to zawsze jest jakieś wyjście, jest wielu trenerów co nawet nie byli zawodowymi piłkarzami jak Sarri np 
Bez sztabu ludzi ciężko byłoby mi planować treningi, mikrocykle itp, mógłbym tylko powtarzać starożytne schematy które sam przerabiałem, ale to w sumie dość ciekawy kierunek, ale nie dla mnie, nie mam kompetencji.Kariera trenerska stoi otworemzawsze jest jakieś wyjście jak masz zajawkę ambicje i samozaparcie to zawsze jest jakieś wyjście, jest wielu trenerów co nawet nie byli zawodowymi piłkarzami jak Sarri np
![]()
Kompetencje się zdobywa z czasem, robisz licencje od samego dołu+ staże i się uczysz fachu więc nie ma co się użalać tylko wziąć za siebie i albo coś robisz w tym kierunku, albo zostaje cohones : )Bez sztabu ludzi ciężko byłoby mi planować treningi, mikrocykle itp, mógłbym tylko powtarzać starożytne schematy które sam przerabiałem, ale to w sumie dość ciekawy kierunek, ale nie dla mnie, nie mam kompetencji.
Na polskim podwórku też znajdziesz podobne przykłady jak Sarri, ale to jest dużo nauki i samozaparcia, ale nie jest niemożliweKompetencje się zdobywa z czasem, robisz licencje od samego dołu+ staże i się uczysz fachu więc nie ma co się użalać tylko wziąć za siebie i albo coś robisz w tym kierunku, albo zostaje cohones : )
No tak ale to też trzeba mieć na to wszystko pieniądze, temat rzekaKompetencje się zdobywa z czasem, robisz licencje od samego dołu+ staże i się uczysz fachu więc nie ma co się użalać tylko wziąć za siebie i albo coś robisz w tym kierunku, albo zostaje cohones : )

Ta ale miał pójść za +6 a jak pójdzie za 4 to będzie dobrze a jego cena już będzie tylko spadać, o to mi chodzi
Bruno ponoć zaoferował się Realowi, ale go nie chcą![]()
Piotr ZielińskiNie dziwię się, im bardziej jest potrzebna "8-ka", zawodnik od rozgrywania piłki i ustawiony trochę niżej, a Bruno to jednak typowa "10-tka"

Bruno ponoć zaoferował się Realowi, ale go nie chcą![]()
Nie dziwię się, im bardziej jest potrzebna "8-ka", zawodnik od rozgrywania piłki i ustawiony trochę niżej, a Bruno to jednak typowa "10-tka"
Czy ja wiem, myślę że Bruno by się tam odnalazł i nikt w United by nie powiedział nic złego na temat tego transferu bo mu się należy, ale na pewno by doszlo do zderzenia wielkich ego Vini+Jude+Bruno to mieszanka wybuchowa by byłaTam już jest w głowach grzany temat Vitinhi, a do tego Bruno jest stary i biały.

Widomo, że niezły grajek, ale Real nie robi takich transferów ;)Czy ja wiem, myślę że Bruno by się tam odnalazł i nikt w United by nie powiedział nic złego na temat tego transferu bo mu się należy, ale na pewno by doszlo do zderzenia wielkich ego Vini+Jude+Bruno to mieszanka wybuchowa by była![]()
Robi robi, tylko Jude musiałby siąść na ławce a to sie nie wydarzy więc pojdzie do Arabii albo United będzie mu musiało dać 350kola euro na tydzień żeby zostałWidomo, że niezły grajek, ale Real nie robi takich transferów ;)