Gambit
UFC Middleweight
Zazdro zbiera? Kurwa jak można zwalić sobie samemu w robocieNapewno, w fabryce gówna to przy kutasie same szmule się kręcą.
Haha zboczeniec następny.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zazdro zbiera? Kurwa jak można zwalić sobie samemu w robocieNapewno, w fabryce gówna to przy kutasie same szmule się kręcą.
Haha zboczeniec następny.

Powiedz mi lepiej jakim cudem mnie wylogowali z Cohones po tym jak zacząłem z tobą gadkę, czyżbyś próbował mnie sprawdzać? Komputerowcy jebani.Zazdro zbiera? Kurwa jak można zwalić sobie samemu w robocie![]()
Powiedz mi lepiej jakim cudem mnie wylogowali z Cohones po tym jak zacząłem z tobą gadkę, czyżbyś próbował mnie sprawdzać? Komputerowcy jebani.
Pół roku nic a tu kurwa nagle że wylogowany jestem? Nie ze mną te numery ptysiu.

Grozisz mi?![]()
To chyba już jakaś paranoja![]()
W chuju Cię mamGrozisz mi?
już raczej się o Ciebie martwię.Lubisz to sukoW chuju Cię mamjuż raczej się o Ciebie martwię.
Nie wiem mordo czy Ty do mnie podbijasz czy jak? Kręcisz teraz śmigłem jak piszemy?Lubisz to suko
Chcesz się bić?Nie wiem mordo czy Ty do mnie podbijasz czy jak? Kręcisz teraz śmigłem jak piszemy?
A flaszkę wyślesz?Chcesz się bić?
Wyśle, mimo że nikomu nic nie zalegam.A flaszkę wyślesz?
To powaznie się robi, idę spakować kredki i zapytam mamy czy mnie podwiezie.Wyśle, mimo że nikomu nic nie zalegam.
Przeciez ja sobie jaja robię, nie będę cię bił, nie jestem chuliganem Chelsea.To powaznie się robi, idę spakować kredki i zapytam mamy czy mnie podwiezie.

A ja Cię lubięPrzeciez ja sobie jaja robię.
Fanboju turasa![]()

Ja ciebie teżA ja Cię lubię![]()
Niech grają i nie pierdolą, kiedyś nie było podgrzewanych muraw i grali to teraz tym bardziej niech zapierdalają.Kurde, już w ten weekend wraca Ekstraklasa...
A tu mają być mrozy po -16 stopni w niedzielę, nie wiem jak oni zamierzają grać skoro jak spadło trochę śniegu to odwołali mecz Jagi z GKSem![]()

I jak Real ogarnie czy znowu przepierdoli?No i wylosowali.
Benfica – Real Madryt
Inter Mediolan – Bodø/Glimt
Monaco – Paris Saint-Germain
Newcastle – Qarabağ
Galatasaray – Juventus
Atlético Madryt – Club Brugge
Borussia Dortmund – Atalanta
Bayer Leverkusen – Olympiakos
I jak Real ogarnie czy znowu przepierdoli?

Niech grają i nie pierdolą, kiedyś nie było podgrzewanych muraw i grali to teraz tym bardziej niech zapierdalają.
W sobotę Jaga wyjaśnia pajaców z gorszej strony Łodzi![]()

Nie PSG, a Paris FCJakby ktoś mi jeszcze zarzucał, że piszę głupoty o dzisiejszej piłce to właśnie Romano ogłosił, że 36 letni Ciro Immobile będzie nową 9 PSG.
Jaki to jest debilNie PSG, a Paris FC