Piłka nożna

Zazdro zbiera? Kurwa jak można zwalić sobie samemu w robocie::clintdis::
Powiedz mi lepiej jakim cudem mnie wylogowali z Cohones po tym jak zacząłem z tobą gadkę, czyżbyś próbował mnie sprawdzać? Komputerowcy jebani.

Pół roku nic a tu kurwa nagle że wylogowany jestem? Nie ze mną te numery ptysiu.

Powiedz mi lepiej jakim cudem mnie wylogowali z Cohones po tym jak zacząłem z tobą gadkę, czyżbyś próbował mnie sprawdzać? Komputerowcy jebani.

Pół roku nic a tu kurwa nagle że wylogowany jestem? Nie ze mną te numery ptysiu.
tenor.gif

To chyba już jakaś paranoja :beczka:

Kurde, już w ten weekend wraca Ekstraklasa...

A tu mają być mrozy po -16 stopni w niedzielę, nie wiem jak oni zamierzają grać skoro jak spadło trochę śniegu to odwołali mecz Jagi z GKSem :confused:

Kurde, już w ten weekend wraca Ekstraklasa...

A tu mają być mrozy po -16 stopni w niedzielę, nie wiem jak oni zamierzają grać skoro jak spadło trochę śniegu to odwołali mecz Jagi z GKSem :confused:
Niech grają i nie pierdolą, kiedyś nie było podgrzewanych muraw i grali to teraz tym bardziej niech zapierdalają.
W sobotę Jaga wyjaśnia pajaców z gorszej strony Łodzi :bleed:

Last edited:
No i wylosowali.

Benfica – Real Madryt
Inter Mediolan – Bodø/Glimt
Monaco – Paris Saint-Germain
Newcastle – Qarabağ
Galatasaray – Juventus
Atlético Madryt – Club Brugge
Borussia Dortmund – Atalanta
Bayer Leverkusen – Olympiakos

No i wylosowali.

Benfica – Real Madryt
Inter Mediolan – Bodø/Glimt
Monaco – Paris Saint-Germain
Newcastle – Qarabağ
Galatasaray – Juventus
Atlético Madryt – Club Brugge
Borussia Dortmund – Atalanta
Bayer Leverkusen – Olympiakos
I jak Real ogarnie czy znowu przepierdoli?

Gosc na tvp sport podczas losowania LM-Jeśli Arsenal wygra mistrzostwo Anglii powinno nosić imię i nazwisko trenera, który trenował ich stałe fragmenty gry :jjsmile:

Niech grają i nie pierdolą, kiedyś nie było podgrzewanych muraw i grali to teraz tym bardziej niech zapierdalają.
W sobotę Jaga wyjaśnia pajaców z gorszej strony Łodzi :bleed:

Jaga po tym okienku transferowym to raczej nie powyjaśnia.. Nie zdziwie się jak się spierdolą poza TOP 8, chociaz to Ekstraklasa więc wszystko tutaj jest możliwe włącznie z mistrzostwem.

Jakby ktoś mi jeszcze zarzucał, że piszę głupoty o dzisiejszej piłce to właśnie Romano ogłosił, że 36 letni Ciro Immobile będzie nową 9 PSG.

Top 10 najlepszych zawodników Premier League w tym sezonie według ESPN:

1.Erling Haaland
2.Declan Rice
3.Bruno Fernandes
4.Bukayo Saka
5.William Saliba
6.Gabriel
7.Bruno Guimarães
8.Enzo Fernández
9.Moisés Caicedo
10.Martin Ødegaard

Saka na 4 :DC: