Zawodnik567
ONE FC Heavyweight
Nie PSG, a Paris FC
O cholera dlatego się zastanawiałem czemu on pisze Paris FC. Szczerze nie miałem pojęcia, że taki klub istnieje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie PSG, a Paris FC
Za brak podstawowej wiedzy i fake newsy - banO cholera dlatego się zastanawiałem czemu on pisze Paris FC. Szczerze nie miałem pojęcia, że taki klub istnieje.
Za brak podstawowej wiedzy i fake newsy - ban

Od początku tak uważałem, bum z mls i to jeszcze przed 30 zamiast wziąć skads wyciągnąć jakiegoś max 22 latka z rezerw jakiegoś klubu z ligi top 5 za 3-4 melony z potencjałem na sprzedaż X3 hahaWiem to tylko 15 minut, ale ten cały Bukari zapowiada się na potężnego flopa, 5mln€ gdzie Palma 4 kosztuje![]()
Super niech okularnik przepala siano to może szybciej mu się odechceOd początku tak uważałem, bum z mls i to jeszcze przed 30 zamiast wziąć skads wyciągnąć jakiegoś max 22 latka z rezerw jakiegoś klubu z ligi top 5 za 3-4 melony z potencjałem na sprzedaż X3 haha

Myślę, że Loffelsend z ŁKS 10 razy tańszy z mls ma większą wartość piłkarsko niż ten wynalazekOd początku tak uważałem, bum z mls i to jeszcze przed 30 zamiast wziąć skads wyciągnąć jakiegoś max 22 latka z rezerw jakiegoś klubu z ligi top 5 za 3-4 melony z potencjałem na sprzedaż X3 haha
Ja bym nie patrzył wcale w stronę mls, ratuje go że jest niemcem haha.Myślę, że Loffelsend z ŁKS 10 razy tańszy z mls ma większą wartość piłkarsko niż ten wynalazek
No nie byku, ile meczów Loffelsenda w ŁKS widziałeś? : ) tu nie chodzi w ogóle o narodowość.Ja bym nie patrzył wcale w stronę mls, ratuje go że jest niemcem haha.
Teraz ekstraklasa przez ostatnie dwa sezony wyrasta na ligę w której bardzo latwo można się wybić, więc jest to atrakcyjna Liga dla utalentowanego zawodnika z ławki jakiegoś kurwa nie wiem, Wolfsburga "przykładowo" żeby przyjść tu na sezon czy dwa, na strzelać bramek i się wybić do poważnego klubu jako ktoś za kogo zapłacili, a nie jako wychowanek z potencjałem co dostaje ogony.
Tylko wiadomo, taki zawodnik musiałaby naprawdę być wart tych 4 milionów.
Uważam że wcale nie jest ciężko znaleźć takiego kogoś jak Lechia znalazła Bobceka.
Ale to trzeba mieć plan rozwoju, stabilny trzon zespołu, żeby wstawić i wypromować jeden klocek, a nie takie hurr durr.
Ogólnie niektóre ruchy w ekstraklasie wyglądają gorzej niż laika w jakimś menedzerze. Bo żeby wymyślić tego bukariego, akurat jego, za taki hajs, to naprawdę trzeba się postarać żeby AKURAT GO wybrać, no ale cóż.
Nie no jakby tak łatwo było znaleźć takiego Boćka to by to robili, a jednak przepalają siano na średniaków. Przecież tam nawet jeden z braci Paixao krytykował jego transfer i sądził, że to zawodnik nie na poziomie LechiiJa bym nie patrzył wcale w stronę mls, ratuje go że jest niemcem haha.
Teraz ekstraklasa przez ostatnie dwa sezony wyrasta na ligę w której bardzo latwo można się wybić, więc jest to atrakcyjna Liga dla utalentowanego zawodnika z ławki jakiegoś kurwa nie wiem, Wolfsburga "przykładowo" żeby przyjść tu na sezon czy dwa, na strzelać bramek i się wybić do poważnego klubu jako ktoś za kogo zapłacili, a nie jako wychowanek z potencjałem co dostaje ogony.
Tylko wiadomo, taki zawodnik musiałaby naprawdę być wart tych 4 milionów.
Uważam że wcale nie jest ciężko znaleźć takiego kogoś jak Lechia znalazła Bobceka.
Ale to trzeba mieć plan rozwoju, stabilny trzon zespołu, żeby wstawić i wypromować jeden klocek, a nie takie hurr durr.
Ogólnie niektóre ruchy w ekstraklasie wyglądają gorzej niż laika w jakimś menedzerze. Bo żeby wymyślić tego bukariego, akurat jego, za taki hajs, to naprawdę trzeba się postarać żeby AKURAT GO wybrać, no ale cóż.
PS: jakiś "francuz" czarny z Ligue 1 wyrośnięty małolat by tu przyszedł do odpowiedniego klubu za 5 milionów, pierdolnął z 18 bramek w sezonie by odszedł za +10 jako gość z potencjałem który gdzieś już się sprawdził, a nie strzelił tylko 4 bramki na krzyż w tym ligue 1.

A jego to Zero, chodziło mi o specyfikę piłkarską płynąca z miejsca kształtowania.No nie byku, ile meczów Loffelsenda w ŁKS widziałeś? : ) tu nie chodzi w ogóle o narodowość.
Ja widziałem dużo i chłop w następnym sezonie będzie grał w ekstraklasie, albo z ŁKSem albo ktoś go weźmie bo wątpię by chciał kolejny rok kisić się w 1 lidze
Ufajac ogólnie tym co oceniają, to znajdziesz kogoś 18-20 lat co ma odpowiednie predyspozycje fizyczne by tu zabłysnąć, bo w końcu nie bez powodu jest wart te 5 melonów i to w potencjale na starcie.Nie no jakby tak łatwo było znaleźć takiego Boćka to by to robili, a jednak przepalają siano na średniaków. Przecież tam nawet jeden z braci Paixao krytykował jego transfer i sądził, że to zawodnik nie na poziomie Lechii
Na dobry transfer musi się nałożyć dużo zmiennych typu cena, chęć gry w Polsce, umiejętności, zapotrzebowanie drużyny na daną pozycję
To nie football manager że sobie po statystykach wyszukasz zawodnika i od razu kliknie
Za 5 mln € to nawet dwóch kupisz, a tu frajery poszły po chłopa bo strzelił kiedyś gola Portugalii i ileś lat temu dobrze grał w Zvezdzie. No nic czekamy na dalszy rozwój sytuacji.Ufajac ogólnie tym co oceniają, to znajdziesz kogoś 18-20 lat co ma odpowiednie predyspozycje fizyczne by tu zabłysnąć, bo w końcu nie bez powodu jest wart te 5 melonów i to w potencjale na starcie.
Kwestia taka że jak mówisz, ciężko znaleźć takiego który nie jest też głąbem i będzie potrafił cofnąć się krok wstecz by wybić się w Polsce i wskoczyć dwa-3 piętra wyżej i to w czasie krótszym niż zajmie mu wywalczenie składu w macierzystym klubie, bo często te młode gnojki to wolą siedzieć na ławie w takim Olimpiku Marsylia niż nakurwiac bramy w ekstraklasie i wybić się wyżej.
W sumie racja, czynników ludzkich od zajebania i wszystko musi kliknąć, nawet fakt żeby taki miał z kim w szatni po swojemu pogadać ;)

Jak on ma pierwszy plac w Lyonie to gdzie on na ekstraklasę spojrzy@JosueEstebanez ale zobacz, kilka minut, no i powiedz że on by kariery nie zrobił w ekstraklasie w jakiejś na przykład Jagiellonii i by się nie wybił dalej xD
![]()
Afonso Moreira - Profil zawodnika 25/26
Afonso Moreira, 20, z kraju Portugalia ➤ Olympique Lyon, od 2025 ➤ Lewy napastnik ➤ Wartość rynkowa: 5,00 mln € ➤ * 19 mar 2005 w Lamego, Portugaliawww.transfermarkt.pl

Pół roku temu by spojrzał :DJak on ma pierwszy plac w Lyonie to gdzie on na ekstraklasę spojrzy![]()
Zobacz z innej strony, ilu obcokrajowców w Polsce na przestrzeni ostatnich 10 lat było wyróżniającymi się postaciami tutaj. Nie mówię nawet o takich jak Josue czy Ishak, ale nawet licząc takich Exposito itp to dużo się nie znajdzie takich przypadków na ilość transferów robionych w całej lidzePół roku temu by spojrzał :D

To prawda ale teraz zaczyna nasza piłka siła rzeczy iść do przodu i jest to bardzo dobra Liga do promocji ofensywnych zawodników, kwestia czasu aż jakiś ogarnięty menedżer "średniej" półki na rynku europejskim który to ogarnie i zacznie promować tu zawodników ze swojej stajni żeby później wysłać ich dalej, na przykład do Serie A nawet.Zobacz z innej strony, ilu obcokrajowców w Polsce na przestrzeni ostatnich 10 lat było wyróżniającymi się postaciami tutaj. Nie mówię nawet o takich jak Josue czy Ishak, ale nawet licząc takich Exposito itp to dużo się nie znajdzie takich przypadków na ilość transferów robionych w całej lidze
Jak będzie Liga mistrzów gwarantowana dla mistrza Polski to się może coś ruszyTo prawda ale teraz zaczyna nasza piłka siła rzeczy iść do przodu i jest to bardzo dobra Liga do promocji ofensywnych zawodników, kwestia czasu aż jakiś ogarnięty menedżer "średniej" półki na rynku europejskim który to ogarnie i zacznie promować tu zawodników ze swojej stajni żeby później wysłać ich dalej, na przykład do Serie A nawet.
No właśnie to też jest taki problem, że sporo zawodników woli siedzieć na ławie w spadkowiczu premier league niż grać w lidze konferencji w Polskim klubie, ale to się zmieni z roku na rok będzie do przodu.Jak będzie Liga mistrzów gwarantowana dla mistrza Polski to się może coś ruszy
Żeby też taki ciekawy czas w końcu nastąpił na ŁKSNo właśnie to też jest taki problem, że sporo zawodników woli siedzieć na ławie w spadkowiczu premier league niż grać w lidze konferencji w Polskim klubie, ale to się zmieni z roku na rok będzie do przodu.
O ile wojna nie pierdolnie... Bo nam Polakom to zawsze wiatr w oczy.
Tak czy siak jak już kiedyś pisałem idzie dosyć ciekawy czas dla fanów Polskiej piłki, tak w formie ligowej jak i młodzi w perspektywie reprezentacyjnej.