Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A jednak nie, ale jaja xD i teraz z nimi o awans do 1/8No to dzisiaj Lizbona staje się przeklęta, bo Sporting wypierdala Real z TOP 8 xD a najlepsze że materace na dziurę i nie skorzystają z porażki Realu i Bodo wchodzi zamiast Benficy

Januszu dymany
Do roboty nierobie, gdybyś musiał jutro pracować to już dawno śliniłbyś jaśka o tej porze.Milcz
Milcz kondonie. Nawet na piłce się nie znasz.Do roboty nierobie, gdybyś musiał jutro pracować to już dawno śliniłbyś jaśka o tej porze.
Milcz kondonie. Nawet na piłce się nie znasz.
Do nory.szykujcie się na całoroczny zapach chuja
Ja jestem w trybie Only Sport.
Milcz.Do nory.
W sumie to idę spać, dobranoc i miłych snówMilcz.

MilczW sumie to idę spać, dobranoc i miłych snów![]()
Ja się znam, widać po typerze heheMilcz kondonie. Nawet na piłce się nie znasz.
Widać, jak mi nie przypomniales o kolejce na którą nie dałem typów, a ja tobie na poprzedniej przypomniałem.Ja się znam, widać po typerze hehe
Bo kurwa typowałem już na początku stycznia i potem sam zapomniałem.Widać, jak mi nie przypomniales o kolejce na którą nie dałem typów, a ja tobie na poprzedniej przypomniałem.
No i widzisz.Bo kurwa typowałem już na początku stycznia i potem sam zapomniałem.

Wyspałeś się ptysiu?Dobry Jezu, a nasz panie ... Emery głównym kandydatem na ławkę Realu.
Oczywiście mordko, jeszcze rano w pracy koń zwalony, a teraz pije czwartą kawę i wrzucę coś o sympatycznym TurkuWyspałeś się ptysiu?

Oczywiście mordko, jeszcze rano w pracy koń zwalony, a teraz pije czwartą kawę i wrzucę coś o sympatycznym Turku
![]()
Most Chances Created This Season League And Ucl | StatMuse
Arda Güler has created the most chances in the Champions League this season, with 35 chances created.www.statmuse.com

Mam od tego ludziJa tylko raz w pracy zwalilem konia, ale ty musisz być zwyrolem skoro od tego dzień zaczynasz![]()

Napewno, w fabryce gówna to przy kutasie same szmule się kręcą.Mam od tego ludzi
Żeby kurwa nie było, płci żeńskiej jakby co![]()