Piłka nożna

I ten średniak przez lata blokował drogę do kadry takiemu Bułce, Grabarze czy nawet Majeckiemu a do tego wokół jego osoby zawsze były jakieś zgrzyty w kadrze, ja mam nadzieję że to jest początek końca mitycznego Skorupa w reprezentacji, chłop nigdy nie powinien dostać jedynki w reprezentacji bo jest poprostu mocno średni jak na marke Polskich bramkarzy.

I ten średniak przez lata blokował drogę do kadry takiemu Bułce, Grabarze czy nawet Majeckiemu a do tego wokół jego osoby zawsze były jakieś zgrzyty w kadrze, ja mam nadzieję że to jest początek końca mitycznego Skorupa w reprezentacji, chłop nigdy nie powinien dostać jedynki w reprezentacji bo jest poprostu mocno średni jak na marke Polskich bramkarzy.

Zgrzyty były bo ze swoim charakterem nie pasował towarzystwu wzajemnej adoracji. Bardzo dobrze, że naświetlił temat premii bo Lewandowski i spółka by pewnie twierdzili, że nic takiego nie było, a tak to przynajmniej wszyscy się dowiedzieli jacy są pazerni na kasę łącznie z gwiazdorkiem Robercikiem na czele

Faworyci do wygrania Zlotej piłki 26 wg talksport.com

1. Declan Rice (Arsenal)
2. Lamine Yamal (FC Barcelona)
3. Kylian Mbappe (PSG)
4. Harry Kane (Bayern Monachium)
5. Erling Haaland (Manchester City)
6. Vitinha (PSG)
7. Ousmane Dembele (PSG)
8. Lionel Messi (Inter Miami)
9. Raphinha (FC Barcelona)

Afc sonduje kupno Juliana Alvareza po tym jak nie mogą być do końca pewni zdrowia u Gabriela Jesusa i Kaia Havertza.

Pep Guardiola- w tym momencie AFC jest najlepsza drużyną na świecie.

Graf, Mozyrko WON.
Pierdolona kompromitacja w gabinetach, ciekawe kiedy Melon w końcu przejrzy na oczy i pogoni tych amatorów.
Jeszcze Mokrego puszczają w połowie sezonu, co oni za niego dostaną? Jeśli mamy walczyć o awans to bez sens go oddawać w takim momencie :siara:

Gdzie jest Granit Xhaka? W Sunderlandzie ani go na ławie nie ma, ani wykluczonego, jakby zniknął, sprawdzi ktoś o co chodzi? Ja nie mogę znaleźć.

Jeszcze Mokrego puszczają w połowie sezonu, co oni za niego dostaną? Jeśli mamy walczyć o awans to bez sens go oddawać w takim momencie :siara:
Akurat tutaj mam mieszane uczucia - co rundę telenowela z odejściem, każdego kibica to wkurwiało i z jednej strony dobrze, że juz koniec tego cyrku. Tylko czy Ernst jest lepszy? :juanlaugh:
Imho, może to w końcu będzie jakiś bodziec dla Wysokiego, bo pokazywał przebłyski, a ustawianie go na 6 to robienie mu krzywdy i dużo lepiej wygląda pięterko wyżej.

Ja bym widział Golańskiego i może Kolendowicza który nie boi się stawiać na młodych, co sądzisz mordeczko
Z trenerem już bym nie cudował, bo tak jak jest od kilku lat to tam sie nigdy nie zbuduje nic stałego. Jakoś przetrwać tę rundę, pogonić tych dwóch pozorantów i w końcu zacząć budować cos z głową, bo chuj wie ile jeszcze pieniędzy cierpliwości ma Darek do tego burdelu.

Akurat tutaj mam mieszane uczucia - co rundę telenowela z odejściem, każdego kibica to wkurwiało i z jednej strony dobrze, że juz koniec tego cyrku. Tylko czy Ernst jest lepszy? :juanlaugh:
Imho, może to w końcu będzie jakiś bodziec dla Wysokiego, bo pokazywał przebłyski, a ustawianie go na 6 to robienie mu krzywdy i dużo lepiej wygląda pięterko wyżej.

Z trenerem już bym nie cudował, bo tak jak jest od kilku lat to tam sie nigdy nie zbuduje nic stałego. Jakoś przetrwać tę rundę, pogonić tych dwóch pozorantów i w końcu zacząć budować cos z głową, bo chuj wie ile jeszcze pieniędzy cierpliwości ma Darek do tego burdelu.
To prawda, że co okienko się słyszało o jego odejściu ale jeśli mamy próbować teraz jakimś cudem sie załapać na baraże to Mokry powinien zostać bo na pewno za to co dostaniemy za niego z tych pieniędzy nic się nie zrobi, a zawsze jest postacią dodatnią do drużyny.
Szkoda by bylo zaprzepaścić takiego sponsora jak Melon który jest zżyty z klubem i ogólnie dobrym człowiekiem na kolejne lata marazmu bo zaraz mu się odechce i wrócimy do punktu wyjścia tj marazmu w lidze niżej od sąsiadów za miedzą, co może przynieść słabe skutki dla ŁKS na przestrzeni najbliższych lat. Dlatego wolałbym zostawić tego Mokrego i postawić nawet wszystko na awans w tej rundzie bo może być ciężko jeśli się nie uda

To prawda, że co okienko się słyszało o jego odejściu ale jeśli mamy próbować teraz jakimś cudem sie załapać na baraże to Mokry powinien zostać bo na pewno za to co dostaniemy za niego z tych pieniędzy nic się nie zrobi, a zawsze jest postacią dodatnią do drużyny.
Szkoda by bylo zaprzepaścić takiego sponsora jak Melon który jest zżyty z klubem i ogólnie dobrym człowiekiem na kolejne lata marazmu bo zaraz mu się odechce i wrócimy do punktu wyjścia tj marazmu w lidze niżej od sąsiadów za miedzą, co może przynieść słabe skutki dla ŁKS na przestrzeni najbliższych lat. Dlatego wolałbym zostawić tego Mokrego i postawić nawet wszystko na awans w tej rundzie bo może być ciężko jeśli się nie uda
Każdy jeden cel transferowy tej zimy się wyjebał. Brawodyrektory nawijają makaron na uszy, a kolejni gracze obserwowani przez ŁKS trafiają do rywali. Byla opcja młodego Łabędzkiego wziąć spowrotem, to kurwa poszedł do Bytomia.
Szkoda gadać, zero grzałki na wiosnę, byle nie spaść.
1000002566.jpg

Każdy jeden cel transferowy tej zimy się wyjebał. Brawodyrektory nawijają makaron na uszy, a kolejni gracze obserwowani przez ŁKS trafiają do rywali. Byla opcja młodego Łabędzkiego wziąć spowrotem, to kurwa poszedł do Bytomia.
Szkoda gadać, zero grzałki na wiosnę, byle nie spaść.
View attachment 138769
Może taki los nam pisany jest, ale kiedyś musi się odwrócić :conorsalute:

Bellingham nie potrafi grać ze zdrowym barkiem, odkąd wrócił po operacji to nie ten sam zawodnik, co mecz jest jednym z gorszych na boisku. Złe decyzje, dużo strat, piłka mu się plącze pod nogami. A ego nadal wyjebane.

Kolejna wielka kariera umarła.

Borek chyba kiedyś wróżył mu wielkie kluby.

Kto ogląda Serie A to wie że nigdy jakieś kariery mu nie wróżono. Proszę cię słuchać zdanie Borka :waldeklaugh:
A czy to zły ruch z jego strony zamienić na ten czas spadkowicza na klub który bije się o mistrzostwo polski i gra w europejskich pucharach

Muszę cie zmartwić jednak inny Turas dziś jest lepszy i nie gra dziś w Madrycie
Niby czemu ma mnie to martwić? Fajne talenciaki trafiły się turkom. A kto okaże się lepszy to czas przyniesie. Kenan musi zmienić ligę inaczej będzie w cieniu Ardy.

Niby czemu ma mnie to martwić? Fajne talenciaki trafiły się turkom. A kto okaże się lepszy to czas przyniesie. Kenan musi zmienić ligę inaczej będzie w cieniu Ardy.
Ja jednak mam głupią nadzieje że jednak może wokół Yidiza Juve i cała liga włoska wróci na właściwe tory. Tylko gdzie miałby turek pójść Włochy odpadają, w Barcy będzie zawsze w cieniu Yamala w Realu będzie miał przeciwko siebie całę stado afrykanczyków, jedynym kierunkiem zostaje Monachium( z którego do Juve przyszedł ) albo Premier League co zostawia Liverpool, Arsenal, ewentualcnie Chelsea

Ja mam takie pytanie, bo wcześniej nie zwróciłem kompletnie na to uwagi, Palmer to szklanka, czy poprostu ten sezon dla niego taki pechowy?

Kolejny potężny popis buma Skorupskiego. :juanlaugh: teraz to jeszcze lepiej niż tydzień temu.

No nie przesadzajmy Skorupski jaki jednak jakiś tam poziom posiada. Nigdy go nie uważałem za jakiegoś wielkiego bramkarz ale chuj z tym dziś Juve-Napoli zobaczymy z jakiej gliny ulepiony jest lepszy z Turków @Gambit :lesnarhappy:

Last edited:
No nie przesadzajmy Skorupski jaki jednak jakiś tam poziom posiada. Nigdy go nie uważałem za jakiegoś wielkiego bramkarz ale chuj z tym dziś Juve-Napoli zobaczymy z jakiej gliny ulepiony jest lepszy z Turków @Gambit :lesnarhappy:
Mordo, ale to są zupełnie inne pozycje. Wystarczy, że Guller ogarnie trochę fizyczności i wychodzenia spod pressingu i będzie najlepszym pomocnikiem świata.
1000014935.jpg

Back