Piłka nożna

Chuj w tę kartkę, młody szarpał, bardzo dobrze, jedyny minus to widzę że czasami gra zbyt naiwnie, jak w ekstraklasie, ale ten występ to jest i tak dobry prognostyk na przyszłość, za rok dojrzeje i będzie tam wymiatał.

Pietuszewski jak się nie polamie to będzie kotem jak ktoś go porównuje do Zakolarza Grosika to jest zdrowo jebniety!!
Akurat ja tam go nie porównuje bo Oskar technicznie jest kilka poziomów wyżej, bardziej chodziło mi o styl gry i ciąg na skrzydle ma podobny do Grosickiego, ale też nie ma co ujmować Kamilowi swego czasu był kotem

Akurat ja tam go nie porównuje bo Oskar technicznie jest kilka poziomów wyżej, bardziej chodziło mi o styl gry i ciąg na skrzydle ma podobny do Grosickiego, ale też nie ma co ujmować Kamilowi swego czasu był kotem

W skali europejskiej?? Bardzo ograniczony i przeciętny gracz morda!! Anglia pokazała jaki z niego kocur!!!

Widzę, że mnie wyśmiałes, ale uwierz mi dziś nie takie tuzy grają w topce, a kiedyś by nawet nie powąchali tam trawy. Przykład Garnacho
Nie chodzi, że wyśmiałem!! Tylko w Polsce ludzie nie rozumieją że takich jak grosik na świecie jest 400 !!! Chłop ma jeden zwód, technicznie Rasiak!! Zabierz mu szybkość i wydolność i typ gra w zniczu Pruszków!!

Oglądałem go w Hull city i chuja grał to samo w west Brom Albion!!!

Screenshot_2026-01-18-23-54-42-22_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Eleganckie liczby i nawet wygrał nagrodę piłkarza miesiąca w PL :jjsmile: :fingers:

Nie chodzi, że wyśmiałem!! Tylko w Polsce ludzie nie rozumieją że takich jak grosik na świecie jest 400 !!! Chłop ma jeden zwód, technicznie Rasiak!! Zabierz mu szybkość i wydolność i typ gra w zniczu Pruszków!!

Niestety obecna pilka to tylko właśnie takie kopnięcie do przodu i dośrodkowanie. Do bolu schematyczna. Nawet ciężko o dobre HL na YouTube

Back