Siedem
NoLife FC
Cofnij się do 2016Się okaże, dawno nie widziałem małolata z Polski z takim luzem przy prowadzeniu piłki, ostatni to Błaszczykowski coś takiego mi przypominał
już niejeden miał ten luzFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cofnij się do 2016Się okaże, dawno nie widziałem małolata z Polski z takim luzem przy prowadzeniu piłki, ostatni to Błaszczykowski coś takiego mi przypominał
już niejeden miał ten luzStrzałek? A nie rosołek? Hahhaa ananasy kurwa.Ostatni kolego to był Igor S !!!
Na Old Trafford tam kiedyś kręcił Beckhamem i resztą na oczach FergusonaOstatni kolego to był Igor S !!!

Kto niby? Błaszczykowski, Grosicki i nikogo więcej takiego nie było w PolsceCofnij się do 2016już niejeden miał ten luz
Kurwa pamiętam ten mecz jak dziś !! Jak założył dwie siatki nejwilowi to mu Alex kazał zmienić stronę !!!Na Old Trafford tam kiedyś kręcił Beckhamem i resztą na oczach Fergusona![]()
Pietuszewski jak się nie polamie to będzie kotem jak ktoś go porównuje do Zakolarza Grosika to jest zdrowo jebniety!!

Po chuju!!! We Francji coś pogral chwilę w Anglii chuja i to tyle niczego nie wygrał nawet pucharu w Polsce !!To on taki dobry? Jak na standardy Polaków to Grosicki miał wybitna karierę![]()
Po chuju!!! We Francji coś pogral chwilę w Anglii chuja i to tyle niczego nie wygrał nawet pucharu!!
No to powodzenia !!Imo Grosicki licząc od środka w przód to dla mnie po Lewym i Blaszczykowskim najlepszy nasz piłkarz ostatniej dekady.
No to powodzenia !!
Kolego a Jan Grzesik?? Mp z Radomiakiem w tym sezonie!!!A kto lepszy?
Dla mnie prime Grosicki był lepszy od prime Milika.
Zielu to też taki flegmatyk.
KAPUSTKAKto niby? Błaszczykowski, Grosicki i nikogo więcej takiego nie było w Polsce
miał być killerem.Kolego a Jan Grzesik?? Mp z Radomiakiem w tym sezonie!!!
Akurat ja tam go nie porównuje bo Oskar technicznie jest kilka poziomów wyżej, bardziej chodziło mi o styl gry i ciąg na skrzydle ma podobny do Grosickiego, ale też nie ma co ujmować Kamilowi swego czasu był kotemPietuszewski jak się nie polamie to będzie kotem jak ktoś go porównuje do Zakolarza Grosika to jest zdrowo jebniety!!
Nie no gdzie KapustkaKAPUSTKAmiał być killerem.

Akurat ja tam go nie porównuje bo Oskar technicznie jest kilka poziomów wyżej, bardziej chodziło mi o styl gry i ciąg na skrzydle ma podobny do Grosickiego, ale też nie ma co ujmować Kamilowi swego czasu był kotem
W Hull wcale nie miał złych stat, a Anglia już nie takich Grosickich wyjaśniałaW skali europejskiej?? Bardzo ograniczony i przeciętny gracz morda!! Anglia pokazała jaki z niego kocur!!!

NAJMLODSZY I TO NA KIEROWNICY.Nie no gdzie Kapustka![]()
W skali europejskiej?? Bardzo ograniczony i przeciętny gracz morda!! Anglia pokazała jaki z niego kocur!!!
Oglądałem go w Hull city i chuja grał to samo w west Brom Albion!!!W Hull wcale nie miał złych stat, a Anglia już nie takich Grosickich wyjaśniała![]()
Oglądałem go w Hull city i chuja grał to samo w west Brom Albion!!!
Nie chodzi, że wyśmiałem!! Tylko w Polsce ludzie nie rozumieją że takich jak grosik na świecie jest 400 !!! Chłop ma jeden zwód, technicznie Rasiak!! Zabierz mu szybkość i wydolność i typ gra w zniczu Pruszków!!Widzę, że mnie wyśmiałes, ale uwierz mi dziś nie takie tuzy grają w topce, a kiedyś by nawet nie powąchali tam trawy. Przykład Garnacho
Oglądałem go w Hull city i chuja grał to samo w west Brom Albion!!!

W premier league ?! Te liczby ?!
Nie chodzi, że wyśmiałem!! Tylko w Polsce ludzie nie rozumieją że takich jak grosik na świecie jest 400 !!! Chłop ma jeden zwód, technicznie Rasiak!! Zabierz mu szybkość i wydolność i typ gra w zniczu Pruszków!!
Pół sezonu w Hull chyba tylko, ale piłkarza miesiąca w PL dostał nornalnieW premier league ?! Te liczby ?!