Piłka nożna

Nie ma szans ze Alonso wybralby tak glupio i poszedl do United. Przeciez to jest kurwa wyrok smieci odroczony w czasie.
United marketingowo i finansowo jest wielkie, ale sportowo na dzisiaj miedzy Realem a United jest przepasc. Trenerzy co by jutro rzucili wszystko i wzieli Real nawet by nie spojrzeli na oferte od United. Dobrze zycze United i Xabiemu, ale kurwa no oby to sie nie zadzialo bo obie strony na tym przegraja.
O to mi właśnie chodzi, dlatego ciekawe co za klub teraz wybierze, myślę że powrót do Niemiec albo Włochy to nie głupi pomysł.

O to mi właśnie chodzi, dlatego ciekawe co za klub teraz wybierze, myślę że powrót do Niemiec albo Włochy to nie głupi pomysł.
Mam nadzieje ze to bedzie klub z realnymi szansami na mistrzostwo w danym kraju.

Ta jakaś kajakarka jako pierwsza zawodniczka w historii zdobyła medale we wszystkich trzech konkurencjach (K-1, C-1, Cross) na jednych mistrzostwach świata w kajakarstwie górskim...

A Świątek wygrała najbardziej prestiżowy konkurs Wielkiego Szlema.

Tak wiem, że w piłce nożnej jest największą konkurencja bo wszyscy w nią grają.

Okej, ale czy serio Polska, aż tak żyje kajakarstwem górskim by ona była 1, a nie Lewy? Jakieś ,,dziwne" wyniki w tym roku.

Jak wygrywał Kubica,Zmarzlik,Swiatek to jednak wiem, że ktoś te podziemne sporty ogląda, ale kajakarstwo górskie nie wiem czy tym żyje 40 osób w Polsce, a nawet jeśli to czy jest to gdziekolwiek w TV.

Okej, ale czy serio Polska, aż tak żyje kajakarstwem górskim by ona była 1, a nie Lewy? Jakieś ,,dziwne" wyniki w tym roku.

Jak wygrywał Kubica,Zmarzlik,Swiatek to jednak wiem, że ktoś te podziemne sporty ogląda, ale kajakarstwo górskie nie wiem czy tym żyje 40 osób w Polsce, a nawet jeśli to czy jest to gdziekolwiek w TV.
To nie powinien być konkurs popularności, a obiektywna ocena czyichś umiejętności na tle dyscypliny (w tym przypadku olimpijskiej).

Jakby tylko patrzeć na osiągnięcia na tle konkurencji w danej dyscyplinie i popularności to Lewy powinien dostawać co roku tą nagrodę aż skończy grać ;)

Dzienniki angielskie nie odpuszczają Gyokeresowi. Jeden dziennik zbadał 4 statystyki 33 napastników Premier League.

Miejsca Gyo - 28,30,31, 33 :beczka:

Jedynie Zidane miałby autorytet w tej szatni, ale czy to jest dobry pomysł żeby wrócił? Uważam że nie

Semenyo co za wejście smoka w City. City ma wreszcie prawdziwego skrzydłowego z liczbami z krwi i kości po latach posuchy.

Półfinały mistrzostw Afryki:
Senegal - Egipt 1-0 (Mane)
Maroko - Nigeria (właśnie oglądam).

Co ciekawe Hakimi szybko wyleczył kontuzję z meczu LM z Bayernem. Wtedy wyglądało to bardzo źle i przez jakiś czas mówili, że kapitan Maroka nie zagra na tym turnieju ale widzę, że gra.

Napastnik Realu Brahim Diaz gra bardzo dobry turmiej.

Już w styczniu?

Możliwe, wkurwiony jest na sytuację w Mu.

Ale do tej pory widziałem plotki o Arabach a nie że dalej w Europie, jeśli to prawda to widać że gość ma ambicje sportowe a nie tylko finansowe. Chociaż i tak jest ustawiony na całe życie, ale mógłby być bardziej po przygodzie w Arabowie.

Ciekawe czy Pietuszewski dziś dostanie debiut w Porto, chociaż z 10 minut, choć osobiście uważam że on tam przepadnie, w jego przypadku to chujowo wybrali ligę, Portugalczyków z jego skillami jest na pęczki i jak coś mu nie pójdzie to szybko promocja się skończy kosztem jakiegoś 17 letniego Naniego Ronaldo Nevesa Quaresmy który będzie "swój".

Powiem więcej, uważam że jak nie wejdzie do Porto z hukiem to skończy tak jak Karbowniki i Modery w Brighton.

Możliwe, wkurwiony jest na sytuację w Mu.

Ale tej pory widziałem plotki o Arabach a nie że dalej w Europie, jeśli to prawda to widać że gość ma ambicje sportowe a nie tylko finansowe. Chociaż i tak jest ustawiony na całe życie, ale mógłby być.

Do Bruno pasuje zwrotka chyba Reto- nie mam czasu tracić czas, więc ten styczeń może być realny.

Ten trener Porto tez niezły ananas, rozpierdala sobie najlepszą defensywę w lidze kosztem 42 letniego Tiago Silvy który jest 10 lat po prajmie. Pociesza jedynie fakt że nie posadził Kiwiora na ławie tylko go przesunął na lewo.

Chlop zaczarowany nazwiskiem Silva :juanlaugh:

Bednarek brameczka, Silva może się pakować już w walizki, ewentualnie zostać i służyć radom swoim młodszym i aktualnie lepszym Polskim kolegom, ale grając w Porto jak trener nie straci głowy, to nie zbuduje sobie pozycji na powrót do kadry na mistrzostwa, a taki był jego cel haha.

Już wiemy dlaczego Vinicus tak się rozbestwił przy Alonso.

Bo ten oddał jego postrach Lorenzo Aguado do Albacete xD Bo kurwa schował go do kieszeni w tym meczu.

EDIT: HAHAHAHHAH

Last edited:
Jeżeli nie rozumiesz tej wiadomości, a jesteś trzeźwy to nie mam dla Ciebie zbyt dobrych informacji :wink:
Aha kurwa ty ja nie wiedziałem że dzisiaj Real gra, oglądałem Inter a teraz jestem w przerwie Porto-Benfica xD

Sprawdzilem aktualny wynik, zwolnienie Alonso jak widać przyniosło porządne skutki haha w pizde z albacete :juanlaugh:

Back