Piłka nożna

Trochę kompromitacja PL, że w tak ogromnym kryzysie LFC jest obecnie na 4 miejscu w lidze, ale tak jak pisałem dzieje się tak, bo dziś jest mało gamechangerów w piłce i 95 procent grajków to średni poziom.

Zmarł 44 letni trener rezerw kobiecej drużyny Valencii FC z trójką swoich dzieci. Uratowano żonę i córkę. Przyczyna zatonięcie łodzi wycieczkowej w Indonezji.

1766903435206.jpeg

Last edited:
Jeszcze co do napadu Chelsea to Joao Pedro daje jakieś nadzieję, że może być wreszcie jakąś 9 z liczbami w Chelsea, może wreszcie trafią po dekadzie.

Wydaje mi się że po lewo to Jadon Sancho.

Nie spamuj tyle tutaj.

To nie ja spamuje, tylko cohones w wielu działach jest martwe i jest 1 post na 5 dni, między innymi tutaj :jjsmile:

Vassago w NFL czy Hellah w NBA to nawalają 15 postów pod rząd :cool:

Miralem Pjanic ogłosił zakończenie kariery.

Ps- to nie jest Sancho.

Last edited:
To nie ja spamuje, tylko cohones w wielu działach jest martwe i jest 1 post na 5 dni, między innymi tutaj :jjsmile:

@Vassago w NFL czy @Hellah w NBA to nawalają 15 postów pod rząd :cool:

Miralem Pjanic ogłosił zakończenie kariery.

Ps- to nie jest Sancho.
A to nie wiem nie chce mi się szukać i rozkminiać.

Zabieracie Pedro i macie całego 1 gola w Premier League za ponad 200 mln wydane w lato. :beczka:

Liam Delap - 9 PL Games, 0 goals, 0 assists
Jamie Gittens - 13 PL Games, 0 goals, 2 assists
Joao Pedro - 18 PL games, 6 goals, 3 assists
Garnacho - 12 PL Games, 1 goal, 2 assists Buonnaotte - 1 PL game, 0 goal, 0 assist,

Sir Alex Ferguson, kiedy zacząłem interesować się piłką, to on jeszcze tam był, ale wkrótce opuścił szeregi Manchesteru United. Zdecydowanie jeden z najlepszych trenerów w historii piłki nożnej
To ja od Łodzi 200km i zacząłem kibicować ŁKS bo w 98 roku byli na topie Sagan, Trzeciak itd, a później grali z United i u siebie remis 0 0 wyciągnęli, to był jedyny mecz United w całej lidze mistrzów gdzie nie zdołali strzelić bramki i w Łodzi było 0 0 :conorsalute: a w 98 roku miałem 11 lat i wiadomo, że pierwsza miłość zostaje na całe życie :conorsalute:

Back