Siedem
NoLife FC
No i gdzie byłeś, wódki się napiles?W święta się nic nie robi tylko syto je 3 dni![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No i gdzie byłeś, wódki się napiles?W święta się nic nie robi tylko syto je 3 dni![]()
Tak, ale ja zwykle obalam 5-8 kieliszków nie lecę na maksa.No i gdzie byłeś, wódki się napiles?
Ja to nie pije bo nie potrafię, u mnie zawsze picie to jest do odcinki bo inaczej to nie ma sensu bo ja jestem pijakiem.Tak, ale ja zwykle obalam 5-8 kieliszków nie lecę na maksa.
Co to niby mówi debilu zajebany?Właśnie zdałem sobie sprawę, że on po latach będzie wymieniał Greenwooda jako jednego z najlepszych zawodników jakimi grał w swojej karierze klubowej. To dużo mówi.![]()

grubo
![]()

Wypierdalaj z tymi swoimi wysrywami, bo każdy ma w dupie to co tutaj wrzucasz.Dziś chodzą plotki, że Vlahovic ma zostać następcą Lewandowskiego w Barcelonie.

Kto jest na 1 zdjęciu? Pomoże ktoś?
Wydaje mi się że po lewo to Jadon Sancho.
Nie spamuj tyle tutaj.

A to nie wiem nie chce mi się szukać i rozkminiać.To nie ja spamuje, tylko cohones w wielu działach jest martwe i jest 1 post na 5 dni, między innymi tutaj
@Vassago w NFL czy @Hellah w NBA to nawalają 15 postów pod rząd
Miralem Pjanic ogłosił zakończenie kariery.
Ps- to nie jest Sancho.
A to nie wiem nie chce mi się szukać i rozkminiać.

zaraz wolves grają z west ham, to liczba punktów się zwiększy.United ładnie się ośmieszyli, w sumie nic nowego. Wolves zdobyli 3pkt w 19 meczu![]()
oni mogą.Vassago w NFL czy Hellah w NBA to nawalają 15 postów pod rząd![]()

To ja od Łodzi 200km i zacząłem kibicować ŁKS bo w 98 roku byli na topie Sagan, Trzeciak itd, a później grali z United i u siebie remis 0 0 wyciągnęli, to był jedyny mecz United w całej lidze mistrzów gdzie nie zdołali strzelić bramki i w Łodzi było 0 0Sir Alex Ferguson, kiedy zacząłem interesować się piłką, to on jeszcze tam był, ale wkrótce opuścił szeregi Manchesteru United. Zdecydowanie jeden z najlepszych trenerów w historii piłki nożnej
a w 98 roku miałem 11 lat i wiadomo, że pierwsza miłość zostaje na całe życie