Desperados
BAMMA Featherweight
Dobrzy ludzie ktoś podpowie gdzie można absolutnie nielegalnie oglądać mecze? Z jakiegoś powodu wszystkie strumyki na VIP... poszły się walić i mi antywirus wszystko blokuje
Sory bo jeszcze zapomniałem:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobrzy ludzie ktoś podpowie gdzie można absolutnie nielegalnie oglądać mecze? Z jakiegoś powodu wszystkie strumyki na VIP... poszły się walić i mi antywirus wszystko blokuje

Mam ten sam problem, odkąd przez przypadek skasowałem brave i ściągnąłem od nowa, to strony na a których poprzednio oglądałem UFC czy cos to kurwa player się nie odpala, wyskakuje jakiś błąd, a jak odpalę na Chrome( z setkami reklam) to player działa ;)Dobrzy ludzie ktoś podpowie gdzie można absolutnie nielegalnie oglądać mecze? Z jakiegoś powodu wszystkie strumyki na VIP... poszły się walić i mi antywirus wszystko blokuje
No właśnie u mnie zablokował tę stronę antywirus ESET. Napisał że zagrożenie js/Packard agent i kutas. Nie wiem jak odblokować i czy ryzykowaćMam ten sam problem, odkąd przez przypadek skasowałem brave i ściągnąłem od nowa, to strony na a których poprzednio oglądałem UFC czy cos to kurwa player się nie odpala, wyskakuje jakiś błąd, a jak odpalę na Chrome( z setkami reklam) to player działa ;)
Brave od paru tygodni mi odpierdala jakies dziwne cyrki. Dobrze wiedziec ze to nie tylko u mnie.Mam ten sam problem, odkąd przez przypadek skasowałem brave i ściągnąłem od nowa, to strony na a których poprzednio oglądałem UFC czy cos to kurwa player się nie odpala, wyskakuje jakiś błąd, a jak odpalę na Chrome( z setkami reklam) to player działa ;)
Widzew jest taki nadziany?!
Fajnie niech wydaje jeleń jak najwięcej na ten badziew to szybciej mu się odechce, jeszcze jakby spadli po wydaniu 15mln€ to dopiero by była komediaDobrzycki (nowy wlasciciel) sie odpalil. W wakacje wydal w chuj, teraz zimowe okienko zaczyna jeszcze mocniej. Bardzo chyba chca tego miejsca w pucharach juz teraz. Nowy trener ma miec zamknieta kadre na poczatek przygotowan, chca wszystkie transfery przychodzace i wychodzace zrobic jak najszybciej co jest mega luksusem niespotykanym w Ekstraklasie, bo na koniec okienka wszyscy kupuja jakies szroty juz nie chciane przez innych, a inni kupuja u nas bo zawsze i wszedzie moga sobie wyjac kogo chca.
w tym roku mają jeszcze Jage u siebie potem wiosnę zaczynają od dwóch wyjazdów na Giekse i Wisłę Płock więc kalendarz niezaciekawy. Jak słabo zapunktują w tych 3 kolejkach to będą pełne gacie i presja z meczu na mecz będzie tylko rosła, według mnie mają duże szanse na zjebane się niżej czego im z całego serduszka życzę 
Zamieniam Widzew na Arke i jestesmy zgodni.Nieciecza, Widzew, Gieksa,Piast
Stawiam, że spośród tej czwórki będzie trzech spadkowiczów
Blokować? Na co to komu?! Składa się w ofierze żeby odzyskać zamiłowanie boskie...
Tabela obecnie wyglada tak ze przedostatnia Legia ma w chuj realna opcje na miejsce w pucharach, a Wisla Plock jeszcze sie moze z tej ligi na lajcie spierdolic.
Nie kibicuje zadnemu klubowi w tej lidze, ale szczerze nienawidze klubow na garnuszu samorzadow.
Widzew jak bedzie wypierdalal hajs to sie nigdy nie nauczy zarzadzac na miare topowego klubu, miedzy innymi dlatego tak szanuje co zrobili w Bialymstoku.
Legia tak myslala w lato i jest gdzie jest.

Patrzcie i się uczcie, młodzieży, jak się haruje!CR7 w wieku 30 oraz 40 lat
View attachment 135715
Też tak coś czuję, że nic z niego nie bedzie, zaraz kontuzję złapie czy coś i 5 mln pójdzie się jebać. Dodatkowo widzew spadnie z ekstraklasyTen Bukari za 5 melonów to będzie niewypał![]()
On nawet w mls jakichś poważnych cyfr nie robił, naprawdę za taki hajs to mogli ściągnąć jakiegoś młodszego zawodnika z topowej ligi co się nie łapie do składu, kurwa 5 baniek.Też tak coś czuję, że nic z niego nie bedzie, zaraz kontuzję złapie czy coś i 5 mln pójdzie się jebać. Dodatkowo widzew spadnie z ekstraklasy![]()
A co tam że rezerwowy Interu który sam przymila się do Juventus napisze jakąs głupote. Święty od czasu przejścia do meczykow, naprawdę ma chyba naprawdę największy zjazd formy z wszystkich polskich dziennikarzy sportowych