Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Dokładnie!Co ten spadek jakości zrobił z ludźmi
Lech mógłby wygrać jeszcze bo Mainz w 10 i okazje mają, tak to może by się załapali na 1/8 od razuLegia w pizde od syna aliego abdelaziza xDDD
A Jaga to szkoda babola Abramowicza, bo widać było że w tej drugiej połowie Rayo było do zranienia.

To że chce zamienić jeszcze można zrozumieć, ale to w jakim momencie chce zamienić to jakieś pojebane uniwersum.Od dekad nie śledzę eklapy. Dlaczego Papszun chce zamienić Raków, który obecnie jest 3 w lidze i 3 w LKE na spadkową Legię? I to jeszcze ostro walczy skubany![]()
Debiutant na forum. Najlepszy forumowy przyjaciel to Drzewo.![]()

Tam to już taki spadek, że z 2 latemu rzuciłem nawet patrzenie na skróty. Zostałem tylko przy PL , Barcelonie,Baya i Realu.wypierdalajW seria A taka posucha, że Vardy i Modric zgarniają tytuły gracza miesiąca ligi.Tam to już taki spadek, że z 2 latemu rzuciłem nawet patrzenie na skróty. Zostałem tylko przy PL , Barcelonie,Baya i Realu.
Rozwiń z abdelazizem hansLegia w pizde od syna aliego abdelaziza xDDD
A Jaga to szkoda babola Abramowicza, bo widać było że w tej drugiej połowie Rayo było do zranienia.
Od dekad nie śledzę eklapy. Dlaczego Papszun chce zamienić Raków, który obecnie jest 3 w lidze i 3 w LKE na spadkową Legię? I to jeszcze ostro walczy skubany![]()

W erze gdzie zawodnicy ofensywni nawalają po 50 60 pkt co sezon blondyn z Newcastle nadal jest lideremSalah po dzisiejszym meczu stał się 3 najlepszym ,,Kanadyjczykiem" w historii Premier League.
View attachment 135227

W erze gdzie zawodnicy ofensywni nawalają po 50 60 pkt co sezon blondyn z Newcastle nadal jest liderem![]()