Piłka nożna

Dobrzy ludzie ktoś podpowie gdzie można absolutnie nielegalnie oglądać mecze? Z jakiegoś powodu wszystkie strumyki na VIP... poszły się walić i mi antywirus wszystko blokuje

VIP działa jak złoto, a jak ci dalej blokuję to wyłącz da tej konkretnej witryny

:beczka:

Żadnego prawdziwego napastnika, a na skrzydła spójrzcie jak już dali Dembele na 9.

Te głosowanie fajnie pokazuje regres 9 i skrzydeł w piłce.

1765912414947.jpeg

Last edited:
Taka ciekawostka, że ta jedenastka FIFA Best 11 to głównie głosowanie piłkarzy i poraz kolejny pokazało jak Salah jest nawet przez nich niedoceniany. Gdzie chyba nawet w ZP był 4-6 za 2025.

Gość zrobił w kanadyjce prawie 60 pkt, ale woleli głosować na Yamala,Pedriego czy Palmera.

Nigdy tego nie zrozumiem, bo to najlepszy liczbowy skrzydłowy od czasów CR7.

Dobrzy ludzie ktoś podpowie gdzie można absolutnie nielegalnie oglądać mecze? Z jakiegoś powodu wszystkie strumyki na VIP... poszły się walić i mi antywirus wszystko blokuje
Mam ten sam problem, odkąd przez przypadek skasowałem brave i ściągnąłem od nowa, to strony na a których poprzednio oglądałem UFC czy cos to kurwa player się nie odpala, wyskakuje jakiś błąd, a jak odpalę na Chrome( z setkami reklam) to player działa ;)

Mam ten sam problem, odkąd przez przypadek skasowałem brave i ściągnąłem od nowa, to strony na a których poprzednio oglądałem UFC czy cos to kurwa player się nie odpala, wyskakuje jakiś błąd, a jak odpalę na Chrome( z setkami reklam) to player działa ;)
No właśnie u mnie zablokował tę stronę antywirus ESET. Napisał że zagrożenie js/Packard agent i kutas. Nie wiem jak odblokować i czy ryzykować

Brave od paru tygodni mi odpierdala jakies dziwne cyrki. Dobrze wiedziec ze to nie tylko u mnie.

Widzew jest taki nadziany?!

Dobrzycki (nowy wlasciciel) sie odpalil. W wakacje wydal w chuj, teraz zimowe okienko zaczyna jeszcze mocniej. Bardzo chyba chca tego miejsca w pucharach juz teraz. Nowy trener ma miec zamknieta kadre na poczatek przygotowan, chca wszystkie transfery przychodzace i wychodzace zrobic jak najszybciej co jest mega luksusem niespotykanym w Ekstraklasie, bo na koniec okienka wszyscy kupuja jakies szroty juz nie chciane przez innych, a inni kupuja u nas bo zawsze i wszedzie moga sobie wyjac kogo chca.

Dobrzycki (nowy wlasciciel) sie odpalil. W wakacje wydal w chuj, teraz zimowe okienko zaczyna jeszcze mocniej. Bardzo chyba chca tego miejsca w pucharach juz teraz. Nowy trener ma miec zamknieta kadre na poczatek przygotowan, chca wszystkie transfery przychodzace i wychodzace zrobic jak najszybciej co jest mega luksusem niespotykanym w Ekstraklasie, bo na koniec okienka wszyscy kupuja jakies szroty juz nie chciane przez innych, a inni kupuja u nas bo zawsze i wszedzie moga sobie wyjac kogo chca.
Fajnie niech wydaje jeleń jak najwięcej na ten badziew to szybciej mu się odechce, jeszcze jakby spadli po wydaniu 15mln€ to dopiero by była komedia :jarolaugh: w tym roku mają jeszcze Jage u siebie potem wiosnę zaczynają od dwóch wyjazdów na Giekse i Wisłę Płock więc kalendarz niezaciekawy. Jak słabo zapunktują w tych 3 kolejkach to będą pełne gacie i presja z meczu na mecz będzie tylko rosła, według mnie mają duże szanse na zjebane się niżej czego im z całego serduszka życzę :mamed:

Tabela obecnie wyglada tak ze przedostatnia Legia ma w chuj realna opcje na miejsce w pucharach, a Wisla Plock jeszcze sie moze z tej ligi na lajcie spierdolic.
Nie kibicuje zadnemu klubowi w tej lidze, ale szczerze nienawidze klubow na garnuszu samorzadow.
Widzew jak bedzie wypierdalal hajs to sie nigdy nie nauczy zarzadzac na miare topowego klubu, miedzy innymi dlatego tak szanuje co zrobili w Bialymstoku.
Legia tak myslala w lato i jest gdzie jest.

Nieciecza, Widzew, Gieksa,Piast
Stawiam, że spośród tej czwórki będzie trzech spadkowiczów
Zamieniam Widzew na Arke i jestesmy zgodni.
Jak Mysliwiec utrzyma Piasta to kurwa naprawde czapki z glow.
Na dzis obstawiam Termalike, Arke i GKS.

Tabela obecnie wyglada tak ze przedostatnia Legia ma w chuj realna opcje na miejsce w pucharach, a Wisla Plock jeszcze sie moze z tej ligi na lajcie spierdolic.
Nie kibicuje zadnemu klubowi w tej lidze, ale szczerze nienawidze klubow na garnuszu samorzadow.
Widzew jak bedzie wypierdalal hajs to sie nigdy nie nauczy zarzadzac na miare topowego klubu, miedzy innymi dlatego tak szanuje co zrobili w Bialymstoku.
Legia tak myslala w lato i jest gdzie jest.

W tej lidze jeszcze nic niewiadomo, bo między spadkiem, a mistrzem jest 11 pkt różnicy.

Równie dobrze Legia może być mistrzem, a Wisła Płock spaść z ligi. :beczka:

Ja pierdole jaka to żenada sędziowanie w tych czasach, jeśli to była ręka w meczu Jagi i przez to nie dostali karnego to United z Bournemouth powinni dostać trzy karne za zagrania rękami :DC:

Last edited:
Też tak coś czuję, że nic z niego nie bedzie, zaraz kontuzję złapie czy coś i 5 mln pójdzie się jebać. Dodatkowo widzew spadnie z ekstraklasy :goldi:
On nawet w mls jakichś poważnych cyfr nie robił, naprawdę za taki hajs to mogli ściągnąć jakiegoś młodszego zawodnika z topowej ligi co się nie łapie do składu, kurwa 5 baniek.

Back