Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Strumyk net, taka końcówka ale to podróba, może znajdziesz mecz, nie wiem, ja w TV oglądamstrumyk jaki ma adres?
strumyk jaki ma adres?
Strumyk net, taka końcówka ale to podróba, może znajdziesz mecz, nie wiem, ja w TV oglądam
mersiboku![]()
Lech Poznań – Crvena zvezda [NA ŻYWO]. Transmisja meczu el. Ligi Mistrzów
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl

Wiesz co, niekoniecznie bo to nie jest taki przeskok, to nie Chelsea, problem w tym że jak oddasz polskiej drużynie piłkę to jest pizda bo oni nie potrafią nic więcej niż podawać po obwodzie, cvena ich rozkminila, ich, całą naszą ligę.Za duży przeskok dla Lecha
Jak wszystkie?Daj im piłkę kurwa, cofnij się na 16 i poczekaj na kontrę i finito, to jest recepta na WSZYSTKIE POLSKIE DRUZYNY.
KURWA

Tymczasem w sparingu Betisu z Como

Wyjebali, ale to jest HIT swojego jebnął

Gerard Romero podaje, że cena wyjdzie 5-10 mln €. Nawet arabusów nie potrafią skroić...Inigo Martinez blisko opuszczenia Barcy. Pierwsza "ofiara" Ter Stegena ;)
Romero to jest chyba najgorsze możliwe źródło. Zjeb totalny. Zresztą już napisał, że to nieprawda.Gerard Romero podaje, że cena wyjdzie 5-10 mln €. Nawet arabusów nie potrafią skroić...
) i idzie tam za darmo, żeby zluzować kasę na rejestrację nowych piłkarzy xD