Piłka nożna

Dopiero obejrzałem za co Huijsen dostał czerwoną wczoraj Ja pierdole, byłem przekonany, że chłopu odbiło i wjechał prostą nogą w rywala czy cos, a tutaj za pociągnięcie w polu karnym podczas sam na sam przy wyniku 3-1 i 96 minucie przy doliczonych pięciu, gdzie od kilku dobrych lat obowiązuje zasada "niekarania podwójnie" za faule w polu karnym o ile nie jest to jakiś brutalny faul. Real może wyjechać z Hiszpanii, ale hiszpańskie sędziowanie ich nie opuści nigdy xD
To jest ten sam sędzię co dał czerwona Asensio ;)

Widzew 2-0 z Banikiem. Z tym samym z którym Lech przegrał 1-2.
Z Jagiellonią 7-1

Wiem że to tylko sparingi, ale możliwe że mamy kandydata do podium o ile pozbędą się gikiewicza bo ten prędzej czy później odpierdoli babola, za to Jagiellonia wygląda tak, jakby miała się tym razem zakręcić w okolicach 7-10 miejsca na koniec sezonu.
Zobaczymy jak się sezon rozpocznie, będzie więcej informacji i wtedy będzie można wyciągać więcej wniosków.

To co, za miesiac bierze 10 po Modriciu i Turcja eksploduje?

GQhBAr1XYAE4dXo.jpg

To co, za miesiac bierze 10 po Modriciu i Turcja eksploduje?

GQhBAr1XYAE4dXo.jpg
Na wypożyczenie do trabzonsporu niech wypierdala, pamiętasz co pisałem kilka miesięcy temu, że to spalony "talent"? ;)
No i to podtrzymuje, chłop nigdy nic nie osiągnie poważnego, na jego miejscu mógłby być Kozłowski i tak jak on by nosił pilki na treningi. Tyle że Kozłowski kosztuje 4 a ten bum ze 40.

Jeden i drugi "chuja" osiągnie w światowym futbolu.

View attachment 126822

Jeżeli to prawda to niezmiennie będę cisnął beke z ludzi oglądających repre i jeżdżących na mecze xD

:juanlaugh:
Pijak diskopolowiec boi się po Santosie że zatrudni dziada z alzheimerem.

Bekę będę cisnal jak na alibi zagra i zatrudni brzęczka, z Nawałki już mniej się będę śmiał ale to i tak ta sama linia myślenia, na alibi, no bo przecież za Zibiego był, chuj w dupę baronom że tego menela z podlasia czy chuj wie jakiej innej wioski znów na 4 lata wybrali.

Zazuzizuziza.

Na wypożyczenie do trabzonsporu niech wypierdala, pamiętasz co pisałem kilka miesięcy temu, że to spalony "talent"? ;)
No i to podtrzymuje, chłop nigdy nic nie osiągnie poważnego, na jego miejscu mógłby być Kozłowski i tak jak on by nosił pilki na treningi. Tyle że Kozłowski kosztuje 4 a ten bum ze 40.

Jeden i drugi "chuja" osiągnie w światowym futbolu.

:antonio:

Czekałem mordo czy się odpalisz na tego posta :beer:
Proponuję zaktualizować wiedzę co się dzieje w Realu, o ile wiem Kozłowski nie jest rozgrywającym Realu, nie jest podstawowym piłkarzem Realu i jednym z obecnie najlepiej grających w Madrycie.

XOXO

Last edited:
Panowie strumyk nie działa czy co się odjebało :travolta: ?

Obejrze gdzieś Fluminense - Chelsea ?

Najważniejszy mecz w sezonie dla Realu bez Hujsena i Trenta. Z Franem, Gonzalo i Arda w pierwszym składzie. Carlo by się przeżegnał. Taki skład na najlepszą drużynę w Europie? Jest odwaga Xabiego. Co może pójść nie tak :beczka:
30 baniek "leży" na murawie.

Najważniejszy mecz w sezonie dla Realu bez Hujsena i Trenta. Z Franem, Gonzalo i Arda w pierwszym składzie. Carlo by się przeżegnał. Taki skład na najlepszą drużynę w Europie? Jest odwaga Xabiego. Co może pójść nie tak :beczka:
30 baniek "leży" na murawie.
Piękna jest ta obrona, nierealnie chujowa.

:waldeklaugh:

Co się stało z tym Asencio? Przyszedł Huijsen i chłop pogubiony z automatu.

I poza nim chyba nikt tam nie potrafi grać pod pressingiem..

PSG w tym sezonie istny walec. Przy dobrych wiatrach będą 5-krotnie koronowani.
- krajowa liga
- krajowy puchar
- liga mistrzów
- ewentualne zwycięstwo w kmś
- ewentualne zwycięstwo w superpucharze europy

Jasne, bo to najlepszy piłkarz na święcie :tiphatb:

A tak poważnie to za takie zaangażowanie oba murzynki nie powinny już wyjść po przerwie.

Wrócił Mbappe i od razu Real przestał grać jak drużyna, nawet obrona z automatu jest chujowsza. Sprzedać go i za rok wygrywamy LM, tak jak zrobiło to PSG :jjsmile:

Back