Piłka nożna

Nie wiedziałem, że babskie mecze wzbudzają tyle emocji.

:jjsmile:
Jakich emocji, chyba kabaretowych, mnie to bawi, baby do lekkoatletki, siatkówki plażowej albo do garów i nic więcej.
Żadne kurwa MMA, żadne kurwa koszykówki, żadna piłka nożna, mogą w rugby w stringach pograć żeby przyciągnąć widzą bo niczego sobą w sporcie nie reprezentują, absolutnie niczego.

Tyle w temacie kurwa
maxresdefault.jpg

Do tego się pizdy nadają.

Pokazałeś klasę kozojadzie :juanlaugh:
Chodzisz za mną jakbym ci chuja do dupy obiecał i odpierdalasz popelinę, ty serio jesteś ciepły? Wiem że zresz kozy ale nie wiedziałem że jesteś pedałem.
doslownie to ty piszesz do drugiego goscoa ssij kule
ty masz jakas schizofrenie chyba
jebal ciebie i twoja matke pies :-)

Uważaj żebyś didżejki nie zatarł cieplaku.
Pewnie młody kolorowy lewak z 3 kutasami w dupie na koncie :juanlaugh:

Chcesz z doroslymi rozmawiac? Najpierw kurwo odbierz dowód z ratusza, skończyłem kmiocie.
ty zawsze piszesz ze skonczyles a pozniej dalej piszesz, oj twoja stara musiala cie czesto karmic z procy i nie trafiac
buziaki misiaczku, to ja koncze kazirodzie

Niezłe jaja. PSG samo sobie napsuło krwi. Końcówka w 9-tke i jeszcze strzelają bramke. Hakimi nagle zmienił sie w Maradone, związał 4 obrońców i wyłożył Dembele

Psg rozpierdala ten sezon póki co.
Co do piłki kobiet. Nie ma czym się ekscytować, media tylko grzeją temat żeby wypromować piłkę bab, fifa czy tam uefa chce oglądalności fla kasy. A
poziom babskiej piłki jest przecież tragiczny, tak naszej jak i każdej innej reprezentacji. To nie jest sport dla kobiet, takie jest moje zdanie.

Mendes lub Hakimi. Rok temu mocno pompowano Carvajala (skończył #5). Mendes i Hakimi - obaj zjadają go w tym sezonie a nikt ich nie rozważa w wyścigu o ZP.
Nie wiem mordo, bramka i MVP finału CL. Z Realem Mistrzostwo i Superpuchar Hiszpanii, Liga Mistrzów, Superpuchar Europy i Puchar Interkontynentalny. Z Hiszpanią mistrzostwo Europy. Bezglutenowy Carvajal zasłużył na TOP5 skoro wystarczy być dobrym chłopakiem jak Rodri xD

A ta poważnie to mam :gdzie:Zlota Piłkę :awesome:
A Mendes to mokre marzenie fana Realu ;)

BTW,

Nie wiem mordo, bramka i MVP finału CL. Z Realem Mistrzostwo i Superpuchar Hiszpanii, Liga Mistrzów, Superpuchar Europy i Puchar Interkontynentalny. Z Hiszpanią mistrzostwo Europy. Bezglutenowy Carvajal zasłużył na TOP5 skoro wystarczy być dobrym chłopakiem jak Rodri xD
Hakimi robi w tym sezonie double/double do czego Carvajal nawet się nie zbliżył. Poza tym mam w pamięci jak Doku wrzucił go na karuzele w rewanżowym meczu a na Euro musiał się ratować faulem na czerwo po tym jak go objechał Musiala w efekcie czego wykluczył się z 1/2 finału. Carvajal był co najwyżej uzupełniem składu Realu czy reprezentacji Hiszpani. Mendes i Hakimi to boczni obrońcy którzy są gamechangereami

Dopiero obejrzałem za co Huijsen dostał czerwoną wczoraj Ja pierdole, byłem przekonany, że chłopu odbiło i wjechał prostą nogą w rywala czy cos, a tutaj za pociągnięcie w polu karnym podczas sam na sam przy wyniku 3-1 i 96 minucie przy doliczonych pięciu, gdzie od kilku dobrych lat obowiązuje zasada "niekarania podwójnie" za faule w polu karnym o ile nie jest to jakiś brutalny faul. Real może wyjechać z Hiszpanii, ale hiszpańskie sędziowanie ich nie opuści nigdy xD

Back