Siedem
NoLife FC
Ssij kule kozojadzieweź leki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ssij kule kozojadzieweź leki
Jakich emocji, chyba kabaretowych, mnie to bawi, baby do lekkoatletki, siatkówki plażowej albo do garów i nic więcej.Nie wiedziałem, że babskie mecze wzbudzają tyle emocji.
![]()
od tego jest twoja przyjebana matkaSsij kule kozojadzie
Pokazałeś klasę kozojadzieod tego jest twoja przyjebana matka

doslownie to ty piszesz do drugiego goscoa ssij kulePokazałeś klasę kozojadzie
Chodzisz za mną jakbym ci chuja do dupy obiecał i odpierdalasz popelinę, ty serio jesteś ciepły? Wiem że zresz kozy ale nie wiedziałem że jesteś pedałem.
Tańcz suko na kutasiedoslownie to ty piszesz do drugiego goscoa ssij kule
ty masz jakas schizofrenie chyba
jebal ciebie i twoja matke pies :-)
co za uposledzony kasztan xddd kazdy z toba jedzie na tym forum xdddTańcz suko na kutasie
Słyszałem że dupą krecisz na bolcu jak didżej płytą na konsolecieco za uposledzony kasztan xddd kazdy z toba jedzie na tym forum xddd
ty naprawde jestes uposledzony xdSłyszałem że dupą krecisz na bolcu jak didżej płytą na konsolecie
Uważaj żebyś didżejki nie zatarł cieplaku.ty naprawde jestes uposledzony xd
ty zawsze piszesz ze skonczyles a pozniej dalej piszesz, oj twoja stara musiala cie czesto karmic z procy i nie trafiacUważaj żebyś didżejki nie zatarł cieplaku.
Pewnie młody kolorowy lewak z 3 kutasami w dupie na koncie![]()
Chcesz z doroslymi rozmawiac? Najpierw kurwo odbierz dowód z ratusza, skończyłem kmiocie.

Chciał wywalczyć w ten sposób karnego, raczej nigdy już tego nie zrobi, przekonał się że życie to nie FIFA.po co tak atakował pikę która praktycznie w tej akcji i tak była nie do wygrania

Tylko Vitinha ;)Komar dostanie Złotą Piłkę
Mendes lub Hakimi. Rok temu mocno pompowano Carvajala (skończył #5). Mendes i Hakimi - obaj zjadają go w tym sezonie a nikt ich nie rozważa w wyścigu o ZP.Tylko Vitinha ;)
Nie wiem mordo, bramka i MVP finału CL. Z Realem Mistrzostwo i Superpuchar Hiszpanii, Liga Mistrzów, Superpuchar Europy i Puchar Interkontynentalny. Z Hiszpanią mistrzostwo Europy. Bezglutenowy Carvajal zasłużył na TOP5 skoro wystarczy być dobrym chłopakiem jak Rodri xDMendes lub Hakimi. Rok temu mocno pompowano Carvajala (skończył #5). Mendes i Hakimi - obaj zjadają go w tym sezonie a nikt ich nie rozważa w wyścigu o ZP.
Zlota Piłkę 
Hakimi robi w tym sezonie double/double do czego Carvajal nawet się nie zbliżył. Poza tym mam w pamięci jak Doku wrzucił go na karuzele w rewanżowym meczu a na Euro musiał się ratować faulem na czerwo po tym jak go objechał Musiala w efekcie czego wykluczył się z 1/2 finału. Carvajal był co najwyżej uzupełniem składu Realu czy reprezentacji Hiszpani. Mendes i Hakimi to boczni obrońcy którzy są gamechangereamiNie wiem mordo, bramka i MVP finału CL. Z Realem Mistrzostwo i Superpuchar Hiszpanii, Liga Mistrzów, Superpuchar Europy i Puchar Interkontynentalny. Z Hiszpanią mistrzostwo Europy. Bezglutenowy Carvajal zasłużył na TOP5 skoro wystarczy być dobrym chłopakiem jak Rodri xD