Piłka nożna

@Gambit to co, sprzedajemy Makaka, Mbappe na lewą i Gonzalo/Endrick na napadzie :D?
Ale fajnie ogląda się ten początek Realu Xabiego. Każdy kolejny mecz lepszy. Każdy miły dla oka, co w mijającym sezonie takich spotkań mógłbym policzyć na palcach u jednej ręki. Tchou cofnięty to będzie generał, Hujsen jest popierodolony z tym wyprowadzaniem piłki, Trent mega upgrade nawet względem Daniego. Fede uwolniony - on oddaje strzały z pola karnego o.O. za kierownicą młody Turek, którego Carlo usilnie pchał na prawe skrzydło kastrują jego kreacje. Jak Mbappe ogarnie, że trzeba biegać to będzie fajna piłeczka w przyszłym sezonie.
I cyk 63 miliony ojro zarobione.

Last edited:
Ale fajnie ogląda się ten początek Realu Xabiego. Każdy kolejny mecz lepszy. Każdy miły dla oka, co w mijającym sezonie takich spotkań mógłbym policzyć na palcach u jednej ręki. Tchou cofnięty to będzie generał, Hujsen jest popierodolony z tym wyprowadzaniem piłki, Trent mega upgrade nawet względem Daniego. Fede uwolniony - on oddaje strzały z pola karnego o.O. za kierownicą młody Turek, którego Carlo usilnie pchał na prawe skrzydło kastrują jego kreacje. Jak Mbappe ogarnie, że trzeba biegać to będzie fajna piłeczka w przyszłym sezonie.
I cyk 63 miliony ojro zarobione.

Dziwi mnie, że wobec taktyki Xabiego nie forsują powrotu Guttiereza którego można by było ściągnąć za grosze w porównaniu do Carrecasa, a przy tym nietypowym 3-5-2, czy nie wiem jak to nazwać, bo w sumie ta formacja na papierze nie ma swojego odpowiednika, bo Czumeni teraz to ani stoper ani defensywny pomocnik w rozumieniu gracza środka pola. I nie widzę Mendyego w tej tym ustawieniu.

Na razie to Trent wygląda jak kompletnie inny zawodnik niż w Liverpoolu ale mam nadzieję, że się rozkręci pod tym względem, chociaż ja nie oglądałem wszystkich meczów, bo obejrzałem tylko Pachucę i Juventus, a resztę po skrótach.

Cieszy odblokowanie Gulera i młodego Gonzalo.

Jedyne co mnie zastanawia to kto zastąpi Jude przez pierwsze trzy miesiące sezonu? Bo nie ma gracza w Realu obecnie który mógłby pełnić tę rolę. Chyba będzie trzeba przesunąć Valverde do tej roli, wtedy Trent bardziej jako fałszywy obrońca schodzący do rozegrania w stylu obrońców u Guardioli i Rodrygo/Brahim wracają do łask w innej roli jako prawi ofensywni rozgrywający.

Dziwi mnie, że wobec taktyki Xabiego nie forsują powrotu Guttiereza którego można by było ściągnąć za grosze w porównaniu do Carrecasa, a przy tym nietypowym 3-5-2, czy nie wiem jak to nazwać, bo w sumie ta formacja na papierze nie ma swojego odpowiednika, bo Czumeni teraz to ani stoper ani defensywny pomocnik w rozumieniu gracza środka pola. I nie widzę Mendyego w tej tym ustawieniu.

Na razie to Trent wygląda jak kompletnie inny zawodnik niż w Liverpoolu ale mam nadzieję, że się rozkręci pod tym względem, chociaż ja nie oglądałem wszystkich meczów, bo obejrzałem tylko Pachucę i Juventus, a resztę po skrótach.

Cieszy odblokowanie Gulera i młodego Gonzalo.

Jedyne co mnie zastanawia to kto zastąpi Jude przez pierwsze trzy miesiące sezonu? Bo nie ma gracza w Realu obecnie który mógłby pełnić tę rolę. Chyba będzie trzeba przesunąć Valverde do tej roli, wtedy Trent bardziej jako fałszywy obrońca schodzący do rozegrania w stylu obrońców u Guardioli i Rodrygo/Brahim wracają do łask w innej roli jako prawi ofensywni rozgrywający.
Spokojnie z tym Carrerasem, bo jak na razie matkojebca Fran Garcia wygląda jak totalny baller xD
Ja myślę, że ktoś z tej kadry odpłynie i będzie to Cebi albo Rodrygo.
Co do Juda to Xabi wygląda na mega elastycznego taktycznie i na papierze na wiele możliwości. Wraca Cama, jest Brahim, pewnie będą forsować tego młodego Franco którego bardzo chciał Xabi i którego transfer skreślił na ten moment powrót Paza. Zobaczymy, ale na razie zapowiada się dobrze.

Spokojnie z tym Carrerasem, bo jak na razie matkojebca Fran Garcia wygląda jak totalny baller xD
Ja myślę, że ktoś z tej kadry odpłynie i będzie to Cebi albo Rodrygo.
Co do Juda to Xabi wygląda na mega elastycznego taktycznie i na papierze na wiele możliwości. Wraca Cama, jest Brahim, pewnie będą forsować tego młodego Franco którego bardzo chciał Xabi i którego transfer skreślił na ten moment powrót Paza. Zobaczymy, ale na razie zapowiada się dobrze.

Nie no, nawet jak to będzie sezon bez trofeum ale poświęcony na rozwój to mnie jakoś mocno dupa piec nie będzie, bo w końcu widać jakiś pomysł. Bo ostatnie 3 sezony to miałem takie "o kurwa, nie wiem jakim cudem to się udaje xD" bo tylko laga na indywidualności i liczymy że coś zrobią. Real wygrał dwie ligi mistrzów z Carletto, a jednocześnie czegoś ciagle brakowało i miało się poczucie, że to niewidzialna ręka sprawiedliwosci pomogła niż sam duch madrisimo. A teraz może być inaczej iz czasem to naprawdę może zacząć żreć. I z przyjemnością będzie się oglądało te mecze. Bo każdy Real przez kilkanaście lat miał cokolwiek, poza ostatnim Carlo, którym jedyne co było to "jakoś się udo bo mamy graczy"

68663e35389e1.webp

Podziwiałem tylko styl gry w tamtym sezonie, bo miło się patrzyło

Może lekko trzepałem, ze względu na dwóch Polaków

:boss:
Ja od 97 roku jestem hala dzieckiem, ciężko teraz przerzucić się na rodzimych paralityków. Małże mogę zostawić, dziecko mogę zostawić, ale nie Real xD

Ja od 97 roku jestem hala dzieckiem, ciężko teraz przerzucić się na rodzimych paralityków. Małże mogę zostawić, dziecko mogę zostawić, ale nie Real xD

Ja się wychowałem na lokalnej drużynie, ale z zagranicznych kibicuje Leeds, czasy Viduki, Smitha, Kewella, obrazy dziecinstwa

Jak już pisałem przehajpowany, czyli zostaje w krainie Basków? czy jaki kierunek? Gracz przebłysków, w porównaniu do Yamala to niebo a ziemia

Japierdole jaka ta pajor najlepsza piłkarka w naszym kraju jest słaba haha wchodzę tam od 10 lat bez treningu, bez kondycji, na 45 minut i robię więcej niż cała linia ofensywna, a komentatorka głupia cipa jeszcze się chwali że jakąś szmula grała z chłopakami i od razu przeszła do babskich seniorek, no kurwa widać jaki poziom prezentują z tymi deskami, 2:0 w dupę i zero umiejętności.

Dziewczyna bez kompleksów, szkoda że jednego dryblingu nie wygrała haha, brawo polki 2:0 w pizde ale kurwa BRAWO!!!! cóż za walka! :mjsmile:

Jak na początku myślałem że mają lepiej zbilansowany skład od chłopów, że może coś osiągną, tak po tym meczu stwierdzam że będzie podobnie albo jeszcze gorzej.

Jedyne co one robią to kopią na pałe bo pajor szybko biega a co z tego jak ma wykończenie jak 14 latek czyli w środek bramki, a przed chwilą to nie oddała nawet strzału a komentator piłuje mordę "dlaczego to nie wpadło" a baba mu wturuje, no szkoda szkoda.
Może nie wpadło bo nawet nie oddała gwiazda strzału? Japierdole nie no kurwa :juanlaugh:

Znów kurwa media nadmuchaly jakieś bumisko tak że inne reprezentantki boją się oddać strzał mimo że wychodzą sam na sam, to podają piłkę do PAJOR JAJOR! obok której są 3 obrończynie a ta nawet piłki nie dotyka, ale przecież PAJOR PAJOR! :juanlaugh:

Japierrdole, pierwszy i ostatni mecz.

PAJOR PAJOR!
-macha się, nie trafia w piłkę

- dlaczego to nie wpadło :juanlaugh:

Do garów i na kutasa a nie kaleczyć murawe

Znów kurwa media nadmuchaly jakieś bumisko tak że inne reprezentantki boją się oddać strzał mimo że wychodzą sam na sam, to podają piłkę do PAJOR JAJOR! obok której są 3 obrończynie a ta nawet piłki nie dotyka, ale przecież PAJOR PAJOR! :juanlaugh:

Japierrdole, pierwszy i ostatni mecz.

PAJOR PAJOR!
-macha się, nie trafia w piłkę

- dlaczego to nie wpadło :juanlaugh:

Do garów i na kutasa a nie kaleczyć murawe
weź leki

Back