JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
To samo myślę, zapamiętałem go z meczów Bilbao z United w LE i szału tam nie było z jego stronyDla mnie mocno przehajpowany ten skrzydłowy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To samo myślę, zapamiętałem go z meczów Bilbao z United w LE i szału tam nie było z jego stronyDla mnie mocno przehajpowany ten skrzydłowy
Ale fajnie ogląda się ten początek Realu Xabiego. Każdy kolejny mecz lepszy. Każdy miły dla oka, co w mijającym sezonie takich spotkań mógłbym policzyć na palcach u jednej ręki. Tchou cofnięty to będzie generał, Hujsen jest popierodolony z tym wyprowadzaniem piłki, Trent mega upgrade nawet względem Daniego. Fede uwolniony - on oddaje strzały z pola karnego o.O. za kierownicą młody Turek, którego Carlo usilnie pchał na prawe skrzydło kastrują jego kreacje. Jak Mbappe ogarnie, że trzeba biegać to będzie fajna piłeczka w przyszłym sezonie.@Gambit to co, sprzedajemy Makaka, Mbappe na lewą i Gonzalo/Endrick na napadzie :D?
Ale fajnie ogląda się ten początek Realu Xabiego. Każdy kolejny mecz lepszy. Każdy miły dla oka, co w mijającym sezonie takich spotkań mógłbym policzyć na palcach u jednej ręki. Tchou cofnięty to będzie generał, Hujsen jest popierodolony z tym wyprowadzaniem piłki, Trent mega upgrade nawet względem Daniego. Fede uwolniony - on oddaje strzały z pola karnego o.O. za kierownicą młody Turek, którego Carlo usilnie pchał na prawe skrzydło kastrują jego kreacje. Jak Mbappe ogarnie, że trzeba biegać to będzie fajna piłeczka w przyszłym sezonie.
I cyk 63 miliony ojro zarobione.
Spokojnie z tym Carrerasem, bo jak na razie matkojebca Fran Garcia wygląda jak totalny baller xDDziwi mnie, że wobec taktyki Xabiego nie forsują powrotu Guttiereza którego można by było ściągnąć za grosze w porównaniu do Carrecasa, a przy tym nietypowym 3-5-2, czy nie wiem jak to nazwać, bo w sumie ta formacja na papierze nie ma swojego odpowiednika, bo Czumeni teraz to ani stoper ani defensywny pomocnik w rozumieniu gracza środka pola. I nie widzę Mendyego w tej tym ustawieniu.
Na razie to Trent wygląda jak kompletnie inny zawodnik niż w Liverpoolu ale mam nadzieję, że się rozkręci pod tym względem, chociaż ja nie oglądałem wszystkich meczów, bo obejrzałem tylko Pachucę i Juventus, a resztę po skrótach.
Cieszy odblokowanie Gulera i młodego Gonzalo.
Jedyne co mnie zastanawia to kto zastąpi Jude przez pierwsze trzy miesiące sezonu? Bo nie ma gracza w Realu obecnie który mógłby pełnić tę rolę. Chyba będzie trzeba przesunąć Valverde do tej roli, wtedy Trent bardziej jako fałszywy obrońca schodzący do rozegrania w stylu obrońców u Guardioli i Rodrygo/Brahim wracają do łask w innej roli jako prawi ofensywni rozgrywający.
Spokojnie z tym Carrerasem, bo jak na razie matkojebca Fran Garcia wygląda jak totalny baller xD
Ja myślę, że ktoś z tej kadry odpłynie i będzie to Cebi albo Rodrygo.
Co do Juda to Xabi wygląda na mega elastycznego taktycznie i na papierze na wiele możliwości. Wraca Cama, jest Brahim, pewnie będą forsować tego młodego Franco którego bardzo chciał Xabi i którego transfer skreślił na ten moment powrót Paza. Zobaczymy, ale na razie zapowiada się dobrze.
Wczoraj Nico był na 150% w Barcelonie, ale ich wydymał.Co tam znowu szwagry wykombinowały?

19 lat
Mordo, sam tu trzepiesz do BarcyTe masturbacje Realem i Barcelona są niesmaczne, na lokalna druzne byście dupe ruszyli
![]()

Co tam znowu szwagry wykombinowały?

Mordo, sam tu trzepiesz do Barcy![]()

Ja od 97 roku jestem hala dzieckiem, ciężko teraz przerzucić się na rodzimych paralityków. Małże mogę zostawić, dziecko mogę zostawić, ale nie Real xDPodziwiałem tylko styl gry w tamtym sezonie, bo miło się patrzyło
Może lekko trzepałem, ze względu na dwóch Polaków
![]()
Ja od 97 roku jestem hala dzieckiem, ciężko teraz przerzucić się na rodzimych paralityków. Małże mogę zostawić, dziecko mogę zostawić, ale nie Real xD
Gerard Romero Tier 1Wczoraj Nico był na 150% w Barcelonie, ale ich wydymał.
![]()

Jedziemy z tematem.
Nico nigdy nie był moim przyjacielem.
![]()

weź lekiZnów kurwa media nadmuchaly jakieś bumisko tak że inne reprezentantki boją się oddać strzał mimo że wychodzą sam na sam, to podają piłkę do PAJOR JAJOR! obok której są 3 obrończynie a ta nawet piłki nie dotyka, ale przecież PAJOR PAJOR!
Japierrdole, pierwszy i ostatni mecz.
PAJOR PAJOR!
-macha się, nie trafia w piłkę
- dlaczego to nie wpadło
Do garów i na kutasa a nie kaleczyć murawe