Piłka nożna

Minutę wcześniej xD
Screenshot_20250610-220836-769.png

Kurwa, jest vibe dziadostwa lat 90 w tej kadrze :antonio:
Te męczarnie jak za Piechniczka czy Wójta :antonio:
Rzeczywiście coś w tym jest. Interesuje się tym sportem od lat, nawet jestem trenerem, zmieniają się pokolenia piłkarzy, trenerów, a my nadal gramy tak samo. Chyba dwie najlepsze reprezentacje, które można było nawet z dumą śledzić to ta za Benhakera jak rozjebaliśmy Portugalię i ta Nawałki z Euro 2016. Ta reprezentacja to jakiś fenomen. Niemal zawsze kibicuję swoim, ale ich kurwa naprawdę ciężko polubić...

Rzeczywiście coś w tym jest. Interesuje się tym sportem od lat, nawet jestem trenerem, zmieniają się pokolenia piłkarzy, trenerów, a my nadal gramy tak samo. Chyba dwie najlepsze reprezentacje, które można było nawet z dumą śledzić to ta za Benhakera jak rozjebaliśmy Portugalię i ta Nawałki z Euro 2016. Ta reprezentacja to jakiś fenomen. Niemal zawsze kibicuję swoim, ale ich kurwa naprawdę ciężko polubić...
Akurat kadrę Beenhakera sprzed Euro 2008 to trzeba docenić, bo wtedy największymi gwiazdami byli gracze Larisy, Racingu Santander, Boruc i odcinający kupony Krzynowek, a mecz z Portugalią i postawa boków Golański-Bronowicki to prawdopodobnie najlepszy pojedynczy mecz tej reprezentacji jaki oglądałem w życiu.
Euro 2016 do tej pory w serduszku i bolą te karne, bo Walia była do jebnięcia.

Dajcie spokój z tym Robertem. Pięknie go Mbappe wyjaśnił w ilości strzelonych bramek w La Liga.
Całe 4 gole więcej, gdzie Żółw to w tej chwili prawdopodobnie najlepszy piłkarz świata i jest kurwa ponad 10 lat młodszy, rzeczywiście przepaść :beczka:
We wszystkich rozgrywkach tyle samo :fjedzia:

Back