Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
o kurwa

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Rzeczywiście coś w tym jest. Interesuje się tym sportem od lat, nawet jestem trenerem, zmieniają się pokolenia piłkarzy, trenerów, a my nadal gramy tak samo. Chyba dwie najlepsze reprezentacje, które można było nawet z dumą śledzić to ta za Benhakera jak rozjebaliśmy Portugalię i ta Nawałki z Euro 2016. Ta reprezentacja to jakiś fenomen. Niemal zawsze kibicuję swoim, ale ich kurwa naprawdę ciężko polubić...Kurwa, jest vibe dziadostwa lat 90 w tej kadrze
Te męczarnie jak za Piechniczka czy Wójta![]()
Kurwa, jest vibe dziadostwa lat 90 w tej kadrze
Akurat kadrę Beenhakera sprzed Euro 2008 to trzeba docenić, bo wtedy największymi gwiazdami byli gracze Larisy, Racingu Santander, Boruc i odcinający kupony Krzynowek, a mecz z Portugalią i postawa boków Golański-Bronowicki to prawdopodobnie najlepszy pojedynczy mecz tej reprezentacji jaki oglądałem w życiu.Rzeczywiście coś w tym jest. Interesuje się tym sportem od lat, nawet jestem trenerem, zmieniają się pokolenia piłkarzy, trenerów, a my nadal gramy tak samo. Chyba dwie najlepsze reprezentacje, które można było nawet z dumą śledzić to ta za Benhakera jak rozjebaliśmy Portugalię i ta Nawałki z Euro 2016. Ta reprezentacja to jakiś fenomen. Niemal zawsze kibicuję swoim, ale ich kurwa naprawdę ciężko polubić...
Dajcie spokój z tym Robertem. Pięknie go Mbappe wyjaśnił w ilości strzelonych bramek w La Liga.
A w tle słychać: jegać PZPNKurwa, jest vibe dziadostwa lat 90 w tej kadrze

Całe 4 gole więcej, gdzie Żółw to w tej chwili prawdopodobnie najlepszy piłkarz świata i jest kurwa ponad 10 lat młodszy, rzeczywiście przepaśćDajcie spokój z tym Robertem. Pięknie go Mbappe wyjaśnił w ilości strzelonych bramek w La Liga.

Mbappe miał kryzys i się podniósł po tym właśnie sie poznaje najlepszychCałe 4 gole więcej, gdzie Żółw to w tej chwili prawdopodobnie najlepszy piłkarz świata, rzeczywiście przepaść
We wszystkich rozgrywkach tyle samo![]()
A magister stracił praktycznie całą końcówkę sezonu i się tak możemy licytowaćMbappe miał kryzys i się podniósł po tym właśnie sie poznaje najlepszych
Jeszcze tylko Mariana Dziurowicza albo Listka na kierownicy w związku brakujeA w tle słychać: jegać PZPN![]()

Usunąłem i dodałem jeszcze raz ale musiałeś być pierwszyNa meczach Polski czasoprzestrzeń się załamuje?
Zacytowałem komentarz który pojawił się po moim?
View attachment 125683
Byłeś na meczu z legia? Tam powinno być z 5:1 jak nicA magister stracił praktycznie całą końcówkę sezonu i się tak możemy licytować
Byłeś na meczu z legia? Tam powinno być z 5:1 jak nic
Albo ojebać Diaza za 80 baniek jakimś frajerom (xD) i grać Wirtzem na półlewym jak w kadrze.Mega transfer, ale Slot będzie musiał odejść od obecnego ustawienia żeby go dobrze wpasować. Albo na stałe posadzić Szoboszlaia co po takim sezonie byłoby głupie.