Piłka nożna

Ja też średnio, ale patrząc po tym że taki Netia się męczy z jakimiś anonimami to mam odwrotny wniosek, odjeżdżają jak zawsze, Reale i Barcelony, a reszta już tak nie do końca
Nie wiem co to Netia więc nie mam pojęcia o co ci chodzi.

Przecież Betis opierdolił ostatnio Gent 3-0 na wyjeździe i teraz gra u siebie rewanż.
A po drodze przegrał z mlada bolesław, z legią i męczył się z celje a dzisiaj gra baraż o pozostanie w pucharze Tymbarku bo jest tak mocny że nawet bezpośredniego awansu nie potrafił wywalczyć.

Zobaczysz że zmiana formatu rozgrywek przyniesie nieoczekiwane efekty, już nie będą "marki" grać w koło z innymi "markami" jak to miało miejsce do tej pory w lidze mistrzów, teraz te "marki" będą musiały udowodnić że są na tym poziomie na którym kibice uważają że są.

Jeszcze kilka lat temu Betis czy inna uznana marka nawet by nie miała szans zagrać z drużyną z którą aktualnie muszą się męczyć, albo poprostu przegrywają z tymi anonimowymi drużynami.

A po drodze przegrał z mlada bolesław, z legią i męczył się z celje a dzisiaj gra baraż o pozostanie w pucharze Tymbarku bo jest tak mocny że nawet bezpośredniego awansu nie potrafił wywalczyć.

Zobaczysz że zmiana formatu rozgrywek przyniesie nieoczekiwane efekty, już nie będą "marki" grać w koło z innymi "markami" jak to miało miejsce do tej pory w lidze mistrzów, teraz te "marki" będą musiały udowodnić że są na tym poziomie na którym kibice uważają że są.

Jeszcze kilka lat temu Betis czy inna uznana marka nawet by nie miała szans zagrać z drużyną z którą aktualnie muszą się męczyć, albo poprostu przegrywają z tymi anonimowymi drużynami.
A co jest w tym dziwnego, że Betis przegrał z Legią? Przecież to oczywiste było, że to tak się skończy :fjedzia:

Ale to był Betis bez Antonego :beczka:

Od zawsze ekipy z lig top 5 leją ciepłym moczem na początkowe fazy europejskich pucharów innych niż LM. Dopiero jak wchodzą w decydującą fazę to trochę poważniej do tego podchodzą. Zobaczymy jak będzie wyglądać sytuacja w półfinałach. Według mnie jedna/dwie ekipy z poza lig top 5 to maks co z tego może być.

Już wszystko jasne, może wreszcie po dekadzie doczekamy się meczu Afc vs Real w LM.

1740137928430.jpeg

Footballticketnet
Viagogo
Sportsevents365

Nie no za tyle to nie... Przecież na viagogo to będą ceny po 10k na taki mecz.

A i zapomniałem ponarzekać: znowu trafiamy na jebanych materacy... Szkoda. Szczególnie że przez to Bayer gra z Bayernem czyli kolejne spotkanie wewnątrz krajów, więc coś co mamy w każdym sezonie.

Z plusów to Jaga nie zagra z Legią, więc tutaj unikniemy 5 spotkań z Legią w jednym sezonie.

Nie no za tyle to nie... Przecież na viagogo to będą ceny po 10k na taki mecz.

A i zapomniałem ponarzekać: znowu trafiamy na jebanych materacy... Szkoda. Szczególnie że przez to Bayer gra z Bayernem czyli kolejne spotkanie wewnątrz krajów, więc coś co mamy w każdym sezonie.

Z plusów to Jaga nie zagra z Legią, więc tutaj unikniemy 5 spotkań z Legią w jednym sezonie.
Myślę, że spokojnie za 350-400 funtów kupisz bilet. Oczywiście loty + hotel i za jeden dzień zrobi się jakaś sumka. U mnie za ostatni wypad na City - Real wyszło około 4k na głowę za wszystko.

Skąd będziesz miał dostęp? to też bym wjechał :)

Barcelona autostrada do finału, półfinał mają już teraz.
PSG - LFC to brutalne zestawienie na tym etapie rozgrywek, Atletico - Real 50/50, Barca przyfarciła, ale wszyscy pamiętamy co się działo w ostatnim meczu, lepiej żeby Wojtuś już nie szalał.

Ale tych młodzików rekordowo 16-18 lat teraz jak nigdy dostaje szansę w ścisłej topce pilki nożnej. To tylko pokazuje jak obecnie jest słaba seniorska piłka.

Pamiętam jakie kiedyś było poruszenie, że Messi czy Krikic mają skład w Barcelonie, a teraz to 50 takich.

Przecież to jest kolejny mulciak żelaznejrury, chłop już zaczął ze sobą pisać

Nie jestem na bieżąco, czytam komentarze tylko w kilku tematach plus sprawdzam newsy mma ale bez komentarzy zazwyczaj.
A dodatkowo jestem słaby w świecie idiotów, więc nie rozumiem jak można tak usilnie wracać gdzieś gdzie Cię nie chcą, to odpisałem.

Back