Piłka nożna

Ah ci polscy działacze piłkarscy: http://www.weszlo.com/news/11322-Wydzial_Gier_chce_Polonii_Bytom_w_pierwszej_lidze_szef_komisji_licencyjnej_protestuje

Slask Wroclaw prezentuje sie fatalnie. Najwyzszy czas zmienic trenera bo jak widac runda wiosenna to nie przypadek. Jak nie znajda recepty na lepsza gre to beda w 2 czesci tabeli w tym sezonie

zmienic trenera ? Ja w tym klubie widze 3 zawodnikow ktorzy nadaja sie do gry w tej chwili no w porywach do 4.

Jesień 2011 w wykonaniu Slaska to bardzo dobra piłka. Na wiosnę 2012 po zamrożeniu funduszy od głównego właściciela który miał zbudować we Wrocławiu potęge zaczęły się problemy. Po zakończonym sezonie kilku zawodników powiedziało co myśli o Lenczyku i jego pracy w tym zespole, nie chca z nim wpolpracowac wiec widac, ze nie jest dobrze. A sklad nie zmienil sie mocno od tego z 2011 i nie wiem co tak demotywuje tych zawodnikow , ze nie moga nawet sie przyblizyc do poziomu ktory reprezentowali rok temu. Zdecydowanie zmiana trenera na kogos kto postara sie ozywic gra tego zespolu

Ja wiem to samo co nie podobalo sie zawodnikom w Wisle przy Petrescu. Po prostu obydwaj trenerzy kaza im zapierdalac na treningach a tego nasi pilkarze nie za bardzo lubia

w tej nedznej druzynie to sie do grania nadaje tylko sobota, elsner, troche mila i diaz a reszta to sa totalne miernoty ktore powinny grac w ogonach ekstraklasy albo nawet 1 lidze, wiedzialem ze mistrzostwo slaska bedzie najgorsze dla naszej pilki, ale po cichu liczylem ze jednak moze do tej LE sie dostana, ale przeciez to co oni graja i pokazuja to jest ponizej dna

Nie zmienia to faktu, że Śląśk Lenczyka gra archaiczny futbol, oj już widzę co zaraz się pojawi na pewnym portalu o grajkach Śląska.

Kurde, jeszcze trzy lata temu oglądałem Ligę na C+ i wydawało mi się, że wszystko idzie w dobrym kireunku, nawet poziom meczy był dośc wysoki jak na naszew warunki, ale to co teraz się dzieje sprawia, że człowiek zrezygnowany bez żadnych emocji patrzy na te mecze

Moim zdaniem jesli zarzad klubu wyciagnie odpowiednie wnioski to Slask bedzie w pierwszej 6 górnej czesci tabeli bo tak to beda sie bronic przed spadkiem. Takiej kompromitacji polskiego klubu w pucharach dawno nie było. W ogole jest pewien schemat w ostatnich 2 latach. W sezonie 2010/2011 w rundzie jesiennej w pewnym momencie byli na przedostatnim miejscu z kilkoma pkt straty to zespolu przed nimi a skonczyli na wicemistrzostwie. 2011/2012 swietnie zaczeli a skonczyli bardzo slabo, jak teraz slabo zaczna to pewnie pozniej podgonia wynik. Trener wyleci raczej po takiej kompromitacji

nie jestem pewien ale chyba po porazce ze Szwedami zagraja jeszcze w LE. Co do kompromiatacji to Jaga z Pawlodarem czy Wisla z Levadia wedlug mnie te porazki to duzo wieksza kompromitacja niz Slaska ze Szwedami.

Co do zawodnikow grajacych na jakims poziomie to ja widze Mila, Kazimierczak, Keleman no i Sobota oczywiscie patrze tu na kilka sezonow tych zawodnikow, a nie na dzisiejszy mecz

a sprawdz na ktorym miejscu jest liga litewska i z kazachstanu.

Widzisz a u nas od 96 zaden zespol nie gral w grupie lm

To, że przegrali 0:3 u siebie to jeszcze NIE JEST takie straszene.

To, że najstarsi mieszkańcy Helsingborga nie pamiętają kiedy ich drużyna

ostatnio wygrała 3:0 na wyjeździe, to też NIE JEST takie straszne.

To, że Śląsk jest najsłabszym mistrzem w całej historii polskiej piłki nożnej,

to również NIE JEST jeszcze takie straszne.

STRASZNE jest to, że ten skład drewna jakim jest Helsingborg (co pokazali

w meczu z ogórkami z Walii) na tle Śląska wyglądał jak Brazylia - TO JEST STRASZNE

komentarz z onetu i to jak trafny

@dssport, raz ze nie litewska a estonska, dwa ze jednak nie bylo takiej kleski zeby po 1 meczu juz bylo wiadomo kto awansuje, a jagiellonia grala w 1 rundzie LE, i byc moze nie chcieli tych pucharow, takze w porownaniu ze slaskiem to jest pryszcz

fakt estonia z litewskim klubem grala legia co kibice dym zrobili.

Nie chcieli grac w pucharach dlatego odpadli to po co jechali 4200 km wydali sporo sary bo im sie nie chcialo grac.

Co do wpisow co nei jest straszne to z zadnym sie nie zgodze

to ze przegrali 3-0 jest straszne, wedlug wikipedi w poprzednim meczu z walijczykami wygrali 3-0 na wyjezdzie a jezeli to nie jest prawda to w 2007/2008 z estonskim klubem wiec cos mlodych ludzi maja w tym miescie.

Nie wiem jak stwierdziles ze Slask jest najslabszym mistrzem mozesz mi to wytlumaczyc.

Jakby nie bylo jeszcze nie jest wiadomo kto awansuje. Jak narazie jest to bardzo prawdopodobne

najslabszy mistrz, czyli taki ktory nie potrafi nawiazac walki z zespolem ktory w europie znaczy 3 lige, nawet zespol z czarnogory byl od nich lepszy ale dopisalo im szczescie, dla przykladu wisla rok temu mimo ze nie grala rewelacyjnie to jednak byla bliska wyeliminowania apoelu, ktory doszedl do cwiercfinalu,

to teraz porownaj mi w taki sposob wszystkich mistrzow Polski. To jeszcze mozesz mi napisac ktora liga wedlug Ciebie w europie jest nasza ekstraklasa

Roberto Carlos zakończył karierę.

Dziękujemy-Dziękujemy-Dziękujemy ! ! !

Roberto Carłos wybitny obrońca charakterystyczny chyba najlepszy lewy defensor jakiego miałem okazje w życiu widzieć.

Co do najwiekszej kompromitacji to poczekajmy na rewanz bo jak zagraja jak we Wroclawiu to bedzie 4 : 0 dla Helsinborga albo wiecej a suma dwumeczu 7 : 0 bedzie dla mnie najwieksza kompromitacja, Szwecja ma slaba lige i taka jest przykra prawda dla Slaska

Back