Piłka nożna

:star wars:

Ale przynajmniej dobre meczycho do oglądania, bardzo otwarty mecz, mnóstwo okazji z obu stron, gra do przodku, do takiej piłki nożnej mógłbym się przekonać.

Paradoksalnie to wcale nie są złe informacje, że lecimy do tej Dywizji B. Ile można zbierać na sagan i tylko się bronić? :beczka:

Przecież my w tej Dywizji A zagraliśmy jeden dobry mecz z dużo lepszym rywalem - pierwszy mecz w tych rozgrywkach w Bolonii z Włochami

c7c3d2ff378c5acdcd77652cb0b265f8f8ff8ec46e5ac385410ae931421485ba.jpg

Paradoksalnie to wcale nie są złe informacje, że lecimy do tej Dywizji B. Ile można zbierać na sagan i tylko się bronić? :beczka:

Przecież my w tej Dywizji A zagraliśmy jeden dobry mecz z dużo lepszym rywalem - pierwszy mecz w tych rozgrywkach w Bolonii z Włochami
Jeszcze z Holandia jak wygrywaliśmy i skończyło się remisem.

ofensywna piłeczka
najwięcej goli straconych ze wszystkich dywizji
Tu trzeba psychologa, mentora, szamana, a nie gościa zaściankowego co przebiera w garniakach

Nawet bramka Skolima nie pomogła :beczka:

Kurwa, jacy to są partacze. Dywizja B idealna dla nas, niech już tam zostaną.

Screenshot_2024-11-18-22-45-47-115~2.jpg

Screenshot_2024-11-18-22-41-17-628~2.jpg

Screenshot_2024-11-18-22-53-31-550~2.jpg

Screenshot_2024-11-18-22-53-37-318~2.jpg

LN zaczęło się od 3:2 z SCO na wyjeździe, a skończyło 1:2 na Narodowym...
(d), (w)
✓ POR 1-3, 1-5
✓ CRO 3-3, 0-1
✓ SCO 1-2, 3-2

Tylko 1 pkt na Narodowym... gdzie straciliśmy u nas aż 8 goli w 3 meczach! (5-8), na wyjeździe 3 pkt (4-8)
16 goli straconych w 6 meczach!
:siara: :confused:

Media rzucą się na Probierza jak hieny po diecie z trawy. Już pierwsze pytanie na konfie: "Czy ma pan jakiś pomysł na reprezentację?" :lol:

a on się śmieje i liczy grubą kasę :-)
nie wyszło - trudno - ale kaskę ma na ładnych parę lat do przodu

naprawdę myślisz że on się będzie przejmował?
kumpel go nie zwolni, czego ma się bać?

Oszczędziłem sobie nerwów i nie oglądałem :lol:
Ja to zrobiłem z POR w 2 połowie... a dzisiaj nie, ale z wiekiem już traktuje nasza reprezentację spokojnie i mniej mnie denerwują, jak kiedyś gdy człowiek bardziej to przeżywał, ale szkoda na to zdrowia. Teraz pewnie będą teoretycznie mocniejsi rywale w El. Mundialu '26...

a on się śmieje i liczy grubą kasę :-)
nie wyszło - trudno - ale kaskę ma na ładnych parę lat do przodu

naprawdę myślisz że on się będzie przejmował?
kumpel go nie zwolni, czego ma się bać?

Nie no jasne, Probierz idzie w zaparte. Gadał głupoty, że pomysł ma bardzo prosty a z wypowiedzi można wywnioskować, że on naprawdę liczy, że mityczne hasło "repra w budowie" będzie obowiązywać przez kilka lat. Coś jak rozkopać plac, zostawić maszyny i spierdolić na chatę. Ktoś pomyśli, że jest budowa a tu nikogo nie ma. Ale obawiam się, że media tym razem nie odpuszczą bo Probierzowi w kadrze do tej pory udały się tylko karne z Walią. W eliminacjach MŚ już chyba przestanie powoływać debiutantów z Serie C albo po 5 meczach w Ekstraklapie choć nigdy nie wiadomo.

Back