Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mecz 2 najsłabszych ekip z EURO...jesteśmy w dupie

Daj naszym jeszcze jeden sezon i się wezmą za to San MarinoTymczasem San Marino strzeliło TRZY gole na wyjeździe i awansowało do Dywizji C![]()

Daj naszym jeszcze jeden sezon i się wezmą za to San Marino![]()
Ty kurwo Probierzowa
Jeszcze z Holandia jak wygrywaliśmy i skończyło się remisem.Paradoksalnie to wcale nie są złe informacje, że lecimy do tej Dywizji B. Ile można zbierać na sagan i tylko się bronić?
Przecież my w tej Dywizji A zagraliśmy jeden dobry mecz z dużo lepszym rywalem - pierwszy mecz w tych rozgrywkach w Bolonii z Włochami
A oni nas tam czasem po naszej bramce nie wrzucili na karuzelę i tylko dzięki Szczenie nie zebraliśmy wtedy na łeb?Jeszcze z Holandia jak wygrywaliśmy i skończyło się remisem.

Media rzucą się na Probierza jak hieny po diecie z trawy. Już pierwsze pytanie na konfie: "Czy ma pan jakiś pomysł na reprezentację?"![]()

Ja to zrobiłem z POR w 2 połowie... a dzisiaj nie, ale z wiekiem już traktuje nasza reprezentację spokojnie i mniej mnie denerwują, jak kiedyś gdy człowiek bardziej to przeżywał, ale szkoda na to zdrowia. Teraz pewnie będą teoretycznie mocniejsi rywale w El. Mundialu '26...Oszczędziłem sobie nerwów i nie oglądałem![]()
a on się śmieje i liczy grubą kasę :-)
nie wyszło - trudno - ale kaskę ma na ładnych parę lat do przodu
naprawdę myślisz że on się będzie przejmował?
kumpel go nie zwolni, czego ma się bać?
Nerwów nie było. Był bardzo dobry mecz, jak nie nasza reprezentacja. Od jednego pola karnego do drugiego.Oszczędziłem sobie nerwów i nie oglądałem![]()
A na koniec porażka... czyli reprezentacja Polski za Probierza...Nerwów nie było. Był bardzo dobry mecz, jak nie nasza reprezentacja. Od jednego pola karnego do drugiego.