Gaara
UFC Heavyweight
Przypadek czy wyćwiczone?
Nie musi być wyćwiczone ale to jednak Kane, mógł to po prostu zrobić na miejscu, na luzie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przypadek czy wyćwiczone?

Martin już miał jedną żółtą na koncie, teraz mogła być czerwona.Co temu Aspasowi odjebało? Ot faul jakich wiele w każdym meczu, żółta zasłużona i tyle. Popierdoliło się na starość we łebie
Z ryja jak Kowalczyk. Może taki sam chleja. Mózg przepity ;)Co temu Aspasowi odjebało? Ot faul jakich wiele w każdym meczu, żółta zasłużona i tyle. Popierdoliło się na starość we łebie
Umknęło mi to - w takim wypadku sorry, ale za coś takiego się nie wyrzuca. Było chociażby w tym sezonie dużo ostrzejszych fauli przeciwko Barcelonie bez kartkiMartin już miał jedną żółtą na koncie, teraz mogła być czerwona.
Sociedad wypadkiem przy pracy, logiczne jak pół składu to małolaty co ledwo mogą w USA piwo wypić legalnie

U mnie to samo, ciekawe czy się kapną i wycofają żule kounde
wypłacaj, ja już na koncie, chyba jak 2 gole przewagi to rozliczają jako winU mnie to samo, ciekawe czy się kapną i wycofają żule kounde
Pozytywnie, chociaż Ruud fajną robotę zrobił i szkoda, że nie dostanie czasu, niech sprowadzi Gyokeresa i Diomande i lecimyJak zapatrujecie się na przyjście Amorima do United?
Będzie coś z tego czy chujnia z patatajnią jaka przypadku każdego trenera pod odejściu SAFa? Trochę z tymi pizdami sympatyzuje, a nie chciałbym być znowu smutny.

Brawo Robert.
125 meczy - 100 bramek. Lepiej niż Messi i Ronaldo.
Ale pokraczna interwencja
100 goli w LM. Brawo !!!!!

Z Rodrim w składzie nie przegrali przez ponad 50 meczy, bez niego City się kompromituje. To tak na pół serio, a na poważnie to przynajmniej odpoczniemy od dominacji Pepa w lidze angielskiej.
![]()