Francis Mumbutu
Shark Fights Heavyweight
Kur... zasnąłem na siedziąco, nie widziałem bramki na 3:0...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze że nie na stojąco...Kur... zasnąłem na siedziąco, nie widziałem bramki na 3:0...
Ciekawe czym usprawiedliwiają ci co wydali jeszcze więcej, a w tym czasie chuja zdobyli, oprócz złotej piłki antonego.Śmieszy, że gość usprawiedliwia kryzys kontuzjami gdy buduje kadrę za ponad miliard euro i ma kase na praktycznie każda zachciankę.
Nie wiem, w Pepa fajnie się kamieniami rzucaCiekawe czym usprawiedliwiają ci co wydali jeszcze więcej, a w tym czasie chuja zdobyli, oprócz złotej piłki antonego.
"Najlepszy lider w futbolu"View attachment 114927Oprawa kibiców Bayernu
Na tę chwilę 26. miejsce psg, a przy dobrym wietrze mogą dziś wylądować jeszcze niżej
w Man City pokazuje jaka kluczowa rolę grał Rodri, Zdobywca Zlotej Pilki, absolutny fundament, Savio nie dojechał, jak i reszta skrzydłowych, wahania formy, brak drugiego konkretnego napadziora, machina się zacięła, ileż można wygrywać wszystko w PL - Liverpool na mistrza i dobrze
To jest Mbappe? To jakaś popierdółka, a nie Mbappe! ... gość wygląda jakby go z jakiegoś temu kupili.
Wiadomo że kara Legii się należy, zakaz wyjazdów na 17 europejskich meczów i 30zl grzywny.Cezary Kulesza apeluje o reakcję UEFA po meczu Legii Warszawa. "Jestem wzburzony"
Na boisku w Nikozji piłkarze Legii Warszawa pokazali klasę i pokonali miejscową Omonię 3:0. Przed meczem nie obyło się jednak bez prowokacji. "Zafundowali" je kibice gospodarzy, którzy zaprezentowali transparenty o podłożu politycznym. Spotkały się one ze zdecydowaną reakcją m.in. prezesa PZPN – Cezarego Kuleszy – który zaapelował o reakcję UEFA.
Kulesza apeluje po skandalu na meczu Legii. "Jestem wzburzony"
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
NO to sobie CYP pojechali z tą oprawą...
Głos rozsądku.
Włoskie media: PZPN stara się o nowego selekcjonera. Marco Rossi zastąpi Michała Probierza?
Czy znów dojdzie do zmiany selekcjonera reprezentacji Polski? Takie informacje pojawiły się w piątek we włoskich mediach. Według Gianluki di Marzio, PZPN chce zatrudnić na tym stanowisku Marco Rossiego.
Włoskie media: PZPN stara się o nowego selekcjonera!
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl
@Siedem
Czyżby jeden z najlepszych polskich selekcjonerów miał wkrótce stracić ten stołek...
Sondaż: tylko 18 procent Polaków oczekuje szybkiej zmiany selekcjonera piłkarskiej kadry
Za natychmiastowym zwolnieniem Michała Probierza z funkcji selekcjonera piłkarskiej reprezentacji Polski opowiada się jedynie 18 procent respondentów – wynika z sondażu przeprowadzonego przez IBRiS. Biało-czerwoni po listopadowej porażce ze Szkocją 1:2 spadli z najwyższej dywizji Ligi Narodów.
Polacy nie chcą zmiany trenera. Probierz w dalszym ciągu z zaufaniem
Nic dzisiaj nie funkcjonuje w tym ustawieniu, zadyszka Flicka.
No i takim sposobem z +6 zrobi się zaraz -2. No ostatnio nieciekawie to wygląda. Musi hitler to szybko poustawiać. Ale jakoś się o to nie martwię.Jak ktoś zwala większość winy na bramkarza po tym meczu to chyba inny mecz oglądał. Prawda jest taka, że intensywność gry poszła na ryj po meczu z Realem, młodzież się zachłysnęła sukcesem i już następnego dnia chcieli dostać wolne od Flicka. A sam Flick też nie jest bez winy bo te ostatnie kombinacje z ustawieniem nie wyszły najlepiej, Gerard Martin dzisiaj nie zagrał źle, ale ostatnie dwa mecze miał fatalne. Kounde bez Yamala nie istnieje ofensywnie, Gavi na pivocie, Fermin na skrzydle, nie bardzo to funkcjonuje.