Rododendron
UFC Light Heavyweight
Kurwa, ale obrona Częstochowy, strasznie cisną naziści
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję, że dziadek ogląda i wyciągnie wnioski w sobotę.Kurwa, ale obrona Częstochowy, strasznie cisną naziści
Widzę, lagi na strimie 10 minutoweOho Neuer prawie kleksa kolejki odwalił xd

Na łazarskim rejonie nie jest kolorowo xdWidzę, lagi na strimie 10 minutowe![]()

Ja tu od początku sezonu mówię, że De Jong jest na sprzedaż bo się nie nadaje do grania w takiej dynamice.Patrząc na grę chłopaków, tęskni ktoś za FdJ? Jak dla mnie, to może być przyspawany do ławki do końca sezonu. Niech grają chłopaki z La Masii
I na dodatek za dużo zarabia żeby siedzieć na ławce. Sprzedać w pizduJa tu od początku sezonu mówię, że De Jong jest na sprzedaż bo się nie nadaje do grania w takiej dynamice.
Od dawna powtarzam, że jest na sprzedaż, ale to beciak i babie się za dobrze żyje w Katalonii, więc pewnie przesiedzi do końca kontraktu za 20 baniek na sezonPatrząc na grę chłopaków, tęskni ktoś za FdJ? Jak dla mnie, to może być przyspawany do ławki do końca sezonu. Niech grają chłopaki z La Masii
Po dobroci nie odejdzie...Ja tu od początku sezonu mówię, że De Jong jest na sprzedaż bo się nie nadaje do grania w takiej dynamice.
To nie jest tak, że część jego gaży, to zaległości z lat poprzednich ?Od dawna powtarzam, że jest na sprzedaż, ale to beciak i babie się za dobrze żyje w Katalonii, więc pewnie przesiedzi do końca kontraktu za 20 baniek na sezon
Chyba nie, on w pandemii przedłużył kontrakt, żeby to rozliczać w dłuższym okresie czasu. Nie pamiętam już, czy czasem podwyżki przy tym nie dostał, ale co do zasady chcieli rozłożyć tą grubą kasę na dłuższy okres. Nie wiem czy to nie było progresywne i pensja rosła z roku na rok + dochodzi do tego amortyzacja. Kiedyś był duży artykuł o tym na fcbarca.com, możesz poszukać.To nie jest tak, że część jego gaży, to zaległości z lat poprzednich ?
Już tak ze dwa sezony temuNeuer to już chyba powinien karierę kończyć powoli