Piłka nożna

Kurwa, ale obrona Częstochowy, strasznie cisną naziści
Mam nadzieję, że dziadek ogląda i wyciągnie wnioski w sobotę.
1000009991.jpg

Piękny favelas, o mon dieu :antonio:
Kapitalna pierwsza połowa w wykonaniu całego środka pola. Niesamowity spokój Pedriego, Ferminek robi to co umie najlepiej czyli znajduje wolne przestrzenie, a jebaniutki Casado jest wszędzie. Co piłkę teraz rzucił, piękne 45 minut tego chłopaka

Ja jebie, Raphinia to jest chyba największy sukces Flicka, jak ten chłop się rozwinął pod jego skrzydlem

Patrząc na grę chłopaków, tęskni ktoś za FdJ? Jak dla mnie, to może być przyspawany do ławki do końca sezonu. Niech grają chłopaki z La Masii

Patrząc na grę chłopaków, tęskni ktoś za FdJ? Jak dla mnie, to może być przyspawany do ławki do końca sezonu. Niech grają chłopaki z La Masii
Od dawna powtarzam, że jest na sprzedaż, ale to beciak i babie się za dobrze żyje w Katalonii, więc pewnie przesiedzi do końca kontraktu za 20 baniek na sezon

To nie jest tak, że część jego gaży, to zaległości z lat poprzednich ?
Chyba nie, on w pandemii przedłużył kontrakt, żeby to rozliczać w dłuższym okresie czasu. Nie pamiętam już, czy czasem podwyżki przy tym nie dostał, ale co do zasady chcieli rozłożyć tą grubą kasę na dłuższy okres. Nie wiem czy to nie było progresywne i pensja rosła z roku na rok + dochodzi do tego amortyzacja. Kiedyś był duży artykuł o tym na fcbarca.com, możesz poszukać.

Last edited:
Back