Endrju Golara
WSOF Light Heavyweight
Ciekawe ile będzie za tydzień. Może 7...Haha, wczoraj były trzy, dziś już osiem xD

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe ile będzie za tydzień. Może 7...Haha, wczoraj były trzy, dziś już osiem xD

Nie mów hop, jeszcze w zeszłym sezonie szwagrowe medyki by tak zaczarowały, że tydzień później z 8 zrobiłoby się 12Ciekawe ile będzie za tydzień. Może 7...![]()

futbol totalny tamtych czasów to rinus michels, a ten przestał prowadzić kadrę po finale 74'.Z legendarnej drużyny holenderskiej, grająca futbol totalny (2x wice MŚ '74 i '78) z ataku:

Wiem, ale wszyscy Ci 4 goście z Holandii grali jednak w finale MŚ '74, a Neeskens był 2x w finale... to podałem jego największe sukcesy, ale racja Holandia w '74 to była jednak lepsza drużyna, atak i obrona (5-1-1) (15-3) z URU 2-0, SWE 0-0, BUL 4-1 / ARG 4-0, NRD 2-0, BRA 2-0 / GER 1-2...futbol totalny to rinus michels, a ten przestał prowadzić kadrę po finale 74'.
mundial 78' to ernst happel, który z futbolem totalnym miał niewiele wspólnego.
dwa- cruyff nie grał w mistrzostwach 78'.
nie ma za co...
![]()
Poważnie? Sam napisałeś za 2-3 lata, a wyciągasz wpis po ledwie dwóch miechach sezonu i zadowolony ze stejtmentu

2-3 lata bo myślałem że w tym sezonie jeszcze utrzyma formę z poprzedniego, a jak widać był to krótkotrwały wystrzał formy.Poważnie? Sam napisałeś za 2-3 lata, a wyciągasz wpis po ledwie dwóch miechach sezonu i zadowolony ze stejtmentu
Gra mało, to fakt, ale z betonowym Carlo inaczej nie będzie, chyba, że dupa zacznie się palić, to będzie szukał ratunku u Turka.

Nie przesądzam, oglądam wszystkie mecze Realu i niekiedy to straszna katorga dla oczu. Carlo jest jednym z najlepszych trenerów wszechczasów, ale ma swoje przywary/odpały. Dla niego szatnia ma ogromne znaczenie i jest to pewnie niepodważalny argument, ale ma to też swoje minusy bo w Realu jest pewna hierarchia, która ciężko przeskoczyć, vibe Cafucaz>Guller. Taki Brahim w zeszłym sezonie był na starcie spalony u dziadka, ale kontuzje i wystrzał formy sprawiły, że siwemu lekko brew się podniosła i chcąc nie chcąc musiał korzystać z jego usług częściej. Warto dodać, że Carlo wspomniał, że on jest od wygrywania meczów a nie ogrywania młodych. Dlatego tak wielki płacz i zazdrość u madrytczoków jeśli chodzi o szkółkę, w porównaniu do takiej Barcy. Ale tu też mamy drugie dno, gdyby Barca miała glebie składu to nie stawiałby tak ochoczo na młodych. Nie wiadomo gdzieNie przesadzaj z tym betonem ;)
Wiesz co, chyba z racji jego aktualnej wartości, w realu masz kompanów, nie ciągniesz sam zespołu, i teraz chłopak który błysnął 3 razy u boku gwiazd ma kosztować 50mln?Nie przesądzam, oglądam wszystkie mecze Realu i niekiedy to straszna katorga dla oczu. Carlo jest jednym z najlepszych trenerów wszechczasów, ale ma swoje przywary/odpały. Dla niego szatnia ma ogromne znaczenie i jest to pewnie niepodważalny argument, ale ma to też swoje minusy bo w Realu jest pewna hierarchia, która ciężko przeskoczyć, vibe Cafucaz>Guller. Taki Brahim w zeszłym sezonie był na starcie spalony u dziadka, ale kontuzje i wystrzał formy sprawiły, że siwemu lekko brew się podniosła i chcąc nie chcąc musiał korzystać z jego usług częściej. Warto dodać, że Carlo wspomniał, że on jest od wygrywania meczów a nie ogrywania młodych. Dlatego tak wielki płacz i zazdrość u madrytczoków jeśli chodzi o szkółkę, w porównaniu do takiej Barcy. Ale tu też mamy drugie dno, gdyby Barca miała glebie składu to nie stawiałby tak ochoczo na młodych. Nie wiadomo gdzie
byłby teraz Yamal gdyby nie odejście Dembele. A w Realu, konkurencja jest ogromna i ciężko o minuty, bo masz tzw. titularów.
Co do samego Turka, to obecnie nie on ma problem tylko sam Real, gdzie cały zespół jest pod formą, a trener przez początek sezonu nie ma pomysłu jak go rozwiązać. W zeszłym sezonie, na mistrzostwach i w pretemporadzie widać było gołym okiem, że młody ma zmysł do tych klocków. Praktycznie każda akcja była grana do przodu, każde podanie napędzające grę. Po prostu widać było, że ma papiery na ten sport. Teraz jest pod formą jak i cały Real, a gdy jesteś pod formą to spada pewność siebie, w dodatku w żadnym klubie na świecie nie ma takiej presji jak w Madrycie. Młody dostaje ogony i ma jakieś przebłyski ale dla Carlo liczy się, że nie angażuje się w obronie ;) Nie wiem skąd u Ciebie takie negatywne nastawienie co do Turka. Teraz jest słabo, ale chyba dobrze wiesz, że w piłce wystarczy jeden mecz, a nawet jedna akcja by odwrócić zła passę. Wszystko zależy od młodego, jeśli wytrzyma rywalizację to jestem pewien, że będzie ważnym elementem Realu. Zawsze jednak może zrobić Odegaarda i spierdolic, mówiąc, że w Realu nie ma przyjaźni i takie tam ;)
W tym samym meczu mokebe z drugiej drużyny też odjebał podobny numer

Niemiecka, tylko nie wiem czy 2 czy 3,4 i nie chce mi się tego sprawdzać :DCo to jest za liga![]()
2. Hannover - Greuther FürthNiemiecka, tylko nie wiem czy 2 czy 3,4 i nie chce mi się tego sprawdzać :D
Japierdole, pamiętam czasy gdy grałem w Fifę a hannover był w bundeslidze, stary już się robię powoli, co się stało z tym klubem, spadli raz i nie potrafią wrócić jak Wisełka?2. Hannover - Greuther Fürth
Tak.Japierdole, pamiętam czasy gdy grałem w Fifę a hannover był w bundeslidze, stary już się robię powoli, co się stało z tym klubem, spadli raz i nie potrafią wrócić jak Wisełka?
Grał ale i tak byl chujowy. Hamburg to samo, od lat w czołówce 2 bundesligi, co chwilę baraże i zawsze konczy się porażka.Japierdole, pamiętam czasy gdy grałem w Fifę a hannover był w bundeslidze, stary już się robię powoli, co się stało z tym klubem, spadli raz i nie potrafią wrócić jak Wisełka?
Nie żyje reprezentant Grecji George Baldock. Został znaleziony w basenie
Fatalne wieści dochodzą z Grecji, gdzie w przydomowym basenie został znaleziony martwy reprezentant tego kraju – George Baldock. 31-latek jeszcze w ubiegły weekend rywalizował w meczu ligi greckiej.
![]()
Reprezentant Grecji znaleziony martwy w basenie
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl