Gambit
UFC Middleweight
No ACL w takim wieku to ciężko będzie wrócić. Już widać to po Alabie. Dodatkowo boczny obrońca...Raczej koniec kariery ;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No ACL w takim wieku to ciężko będzie wrócić. Już widać to po Alabie. Dodatkowo boczny obrońca...Raczej koniec kariery ;(
Pewnie koniec sezonu dla Daniego.
Poszło wszystko "zerwał więzadła krzyżowe, zerwał więzadła poboczne zewnętrzne oraz zerwał ścięgna podkolanowe".Zwichnięta rzepka i pewnie uszkodzone więzadła, nie mogę na to patrzeć, bo miałem kilkanaście razy ten uraz, wygląda identycznie..
To on był przy wyskoku MaTsa? Rok temu Pino też miał zerwane ACL .Co mu się dziać teraz w głowie Pino to jest niebywałe. Chłop najpierw stał, a potem został sfaulowany, a obaj rywale z rocznymi kontuzjami i niewiadomą odnośnie kontynuowania kariery
Dani Carvajal nie zagra już w tym sezonie. Diagnoza lekarzy brzmi jak wyrokPoszło wszystko "zerwał więzadła krzyżowe, zerwał więzadła poboczne zewnętrzne oraz zerwał ścięgna podkolanowe".
Tak, to był on przy Ter StegenieTo on był przy wyskoku MaTsa? Rok temu Pino też miał zerwane ACL .

Lewy wersja RL9 3.0
Robercik hat trick w 30 minut.

Kontrakt mu się kończy po tym sezonie, mam nadzieję, że Real zachowa się jak trzeba i przedłuży na rok pomimo tego, że Dani już w tym sezonie już nie zagra
Widać po tym geście, że Perez mnie czyta na cohones, więc mam inne przesłanie.
FLOREK, NIE ZATRUDNIAMY JUŻ ŻADNYCH NOWYCH CZARNUCHÓW DO 2027 ROKU
![]()
MARCA: Real spróbuje sprowadzić zimą prawego obrońcę i stopera
Królewscy tym razem ruszą na zakupy w połowie sezonu?www.realmadryt.pl
Chuja tam kupi, Vazquez i Militao mogą grać na prawej obronie, a Czumeni i Kamałaga mogą wejść jako stoperzy. Nie będzie transferów, zbieramy na Haalaanda w 2028 roku, akurat jak już będzie postprime i po dwóch kontuzjach więzadeł.
tzn?![]()
były czasy, że nawet roberto carlos ukrywał dodatki pigmentu w skórze.
![]()
Poza tym DNA ma też pewnie mój rower i dowód jakiego młodego kameruńczyka.![]()
Ten pan ma DNA Realu.
Kurwa magister co za forma. Dzisiaj fati tez obserwował xD
Może kopiują ofi Realu, gdzie zawsze wydłużają okres rehabilitacji by w razie przedłużającego się urazu nie pojawiła się panika.... Co ja piszę to Barcelona szwagrów, pewnie lekarze też się jebneliHaha, wczoraj były trzy, dziś już osiem xD