Piłka nożna

Co mu się dziać teraz w głowie Pino to jest niebywałe. Chłop najpierw stał, a potem został sfaulowany, a obaj rywale z rocznymi kontuzjami i niewiadomą odnośnie kontynuowania kariery

Co mu się dziać teraz w głowie Pino to jest niebywałe. Chłop najpierw stał, a potem został sfaulowany, a obaj rywale z rocznymi kontuzjami i niewiadomą odnośnie kontynuowania kariery
To on był przy wyskoku MaTsa? Rok temu Pino też miał zerwane ACL .

Poszło wszystko "zerwał więzadła krzyżowe, zerwał więzadła poboczne zewnętrzne oraz zerwał ścięgna podkolanowe".
Dani Carvajal nie zagra już w tym sezonie. Diagnoza lekarzy brzmi jak wyrok

Rzeczywistość przeszła najczarniejsze oczekiwania. Dani Carvajal, który w sobotnim meczu Realu Madryt z Villarrealem doznał potwornie wyglądającej kontuzji, przeszedł pierwsze badania. Real Madryt poinformował na swojej stronie, że zawodnik zerwał nie tylko więzadło krzyżowe przednie, lecz także więzadło poboczne strzałkowe i ścięgno mięśnia podkolanowego.

Wyglądało fatalnie stąd aż takie skutki niestety... w styczniu kończy już 33 lata, ciężko będzie mu wrócić do formy przed kontuzji, a teraz tylko życzyć aby rehabilitacja przebiegła perfekcyjnie i wrócił do zdrowia.

Kontrakt mu się kończy po tym sezonie, mam nadzieję, że Real zachowa się jak trzeba i przedłuży na rok pomimo tego, że Dani już w tym sezonie już nie zagra

Widać po tym geście, że Perez mnie czyta na cohones, więc mam inne przesłanie.

FLOREK, NIE ZATRUDNIAMY JUŻ ŻADNYCH NOWYCH CZARNUCHÓW DO 2027 ROKU

Chuja tam kupi, Vazquez i Militao mogą grać na prawej obronie, a Czumeni i Kamałaga mogą wejść jako stoperzy. Nie będzie transferów, zbieramy na Haalaanda w 2028 roku, akurat jak już będzie postprime i po dwóch kontuzjach więzadeł.
n_d2cab0ad2215df724533030b47fa1cd45c48d4cb93b2f2ec243f10f27e7a8bdc_c.jpg

Ten pan ma DNA Realu.

Back